Ostatni post z poprzedniej strony:
Gdzie można kupić dobry sort etizolamu w dobrej cenie?Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
Hej, jestem nowy na forum, aczkolwiek mam nadzieję, że nie przeszkadza to w udzieleniu mi pomocy. Mianowicie chciałbym się spytać jaki sklep moglibyście mi polecić, interesuje mnie coś o zbliżonym działaniu do penty/3mmc sprzed jakichś 4/5 lat.
Gdzie teraz na zakupy?
Zamiennikiem pentedronu jest teraz NEP. Co do 3mmc to jest dostępny w Predatora, Chemcloud, Legalchem, i rc-chemicals. Są mieszane opinie co do obecnych sortów 3-mmc, raczej to nie jest ta moc bo nikt się na to nie rzuca i nie ma recenzji typy: 10/10 pobierajcie, super sort. Z euforyków masz teraz dostępne 3 i 4-cmc. Z trójek polecam tylko 3-cmc Mikro u Predatora/Chemcloud/3C, wszędzie powinien być ten sam sort. Z czwórek 4-cmc MoonRock u Predator/Chemcloud, oraz 4-BC Limited u Predatora i 4C u 3C. Pamiętaj, że teraz czeka na się na przesyłkę średnio od 7 do 20 dni.Nomomnismoriar pisze: ↑6 lata temuHej, jestem nowy na forum, aczkolwiek mam nadzieję, że nie przeszkadza to w udzieleniu mi pomocy. Mianowicie chciałbym się spytać jaki sklep moglibyście mi polecić, interesuje mnie coś o zbliżonym działaniu do penty/3mmc sprzed jakichś 4/5 lat.
Gdzie teraz na zakupy?
GrzybeQ, dzięki wielkie, a Twoim zdaniem ta strona legalch jest zaufana? W sensie nie będzie żadnego wałka?
Gdzie teraz na zakupy?
Nomomnismoriar, legalchem zaufana jak na razie. 2 zamówienia, 2 przyszły w terminie, bez kłopotów.
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Gdzie teraz na zakupy?
Potwierdzam, u mnie podobnie ostatnio, 2 zamówienia, 1 przyszło w terminie i 1 przyszło przed terminemkrysztalowy pisze: ↑6 lata temuNomomnismoriar, legalchem zaufana jak na razie. 2 zamówienia, 2 przyszły w terminie, bez kłopotów.
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Gdzie teraz na zakupy?
Dzięki mordeczki mam nadzieję, że i u mnie będzie git. Pozdrawiam Was gorąco
Gdzie teraz na zakupy?
Zaufana, tylko graliw wuja z jakością 3-cmc, opychali całkowicie nieaktywny sort w krysztale przez 5 miesięcy. Widzę, że mają teraz to co inni, więc i 3-cmc Crystaline i 3-cmc Big Cristal R powinno być ok.Nomomnismoriar pisze: ↑6 lata temuGrzybeQ, dzięki wielkie, a Twoim zdaniem ta strona legalch jest zaufana? W sensie nie będzie żadnego wałka?
Gdzie teraz na zakupy?
Również potwierdzam tą informację. Ich 3MMC Crystal oraz 3MMC Powder również świetnie działają, bo mam je obecnie na stanie, oraz zostały dokładnie przetestowane. 3MMC Powder tylko oral, bo sniff za bardzo nie działa, za to oral to pełna moc metafedronowych efektów, a dodatkowo teraz mają to w rewelacyjnej cenie. Nie wiadomo jak długo jeszcze, więc jak kto może, to czem prędzej pobierać
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Gdzie teraz na zakupy?
Nie bałdzo.
Gdzie teraz na zakupy?
Czyli tylko kurier, ale prawdziwych danych osobowych nie trzeba podawać raczej co?
Gdzie teraz na zakupy?
Jest jakiś vendor posiadający w ofercie 3cmc lub 4cmc (albo jakieś inne bk), który, po opłaceniu przesyłki dziś albo jutro najpóźniej przelewem natychmiastowym, wyśle pakę tak, by zdążyła do soboty?
Gdzie teraz na zakupy?
Chemcloud,ale do końca tyg raczej ci nie dojdzie