Ostatni post z poprzedniej strony:
Faktycznie strona nie działa... zamówienie mam wysłane 0*.0* a tracka jeszce nie dostałem( stoicka oaza spokoju )Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Error 522 Awaria czy może długo wyczekiwana nowa odsłona strony się szykuję?
Ten post ma wysoką reputację.
moj golab zamowiony w czwartek ubieglego tygodnia wlasanie dolecial
Siema wszystkim!
Aktualnie na stronie trwa przerwa techniczna w związku z wprowadzaniem nowej wersji naszej www.
Prosimy o cierpliwość. sklep powinien wrócić online jeszcze dzisiaj.
Aktualnie na stronie trwa przerwa techniczna w związku z wprowadzaniem nowej wersji naszej www.
Prosimy o cierpliwość. sklep powinien wrócić online jeszcze dzisiaj.
ONE AND ONLY
predatorRC
na jaki adres pisać w ważną sprawą? napisałem na ten o wysyłek
na jaki adres pisać w ważną sprawą? napisałem na ten o wysyłek
Jeśli nie dostałeś odp to napisz maila jeszcze raz.
Odpowiedzi otrzymacie z obu naszych adresów email które wyświetlają się w sklepie w informacji na górze strony.
ONE AND ONLY
No Predziu, za kilka dni moje urodziny, a pozatym ja specjalnie na ta okazje odstawil 150-tke klomipraminy (i tak trzeba by bylo ja odstaeic po wizycie u psychola) wiec mam nadzieje, ze moje marzenie sie spelni i w tym tyg. paczuszka dojdzie
Troszku wazeliny - dzieki predziu za powtórne dosłanie przesyłki
Pierwsza przesyłka od predzia doszła, ale w otwartej kopercie a w srodku była NaCl. Najnormalniej kurier złodziej i kolekcjoner jakiś, nich mu sflaczeje do końca żywota jego Bez zbednych opoznien i tlumaczen predzio wysłał kolejną paczuszkę, doszła bez problemów i migusiem, całe stadko szczurzyc i szczurów zadowolone.
Pierwsza przesyłka od predzia doszła, ale w otwartej kopercie a w srodku była NaCl. Najnormalniej kurier złodziej i kolekcjoner jakiś, nich mu sflaczeje do końca żywota jego Bez zbednych opoznien i tlumaczen predzio wysłał kolejną paczuszkę, doszła bez problemów i migusiem, całe stadko szczurzyc i szczurów zadowolone.
Wszystko jest fikcją Nie sugeruj się opiniami innych Bezpieczeństwo to podstawa
Często Wam się zdarzają takie incydenty jak koledze wyżej?
Cielak
tak też, zdarza się.
Przecież to idzie firmami kurierskimi... czasami one też potrafią zgubić paczke.
Moja paka po ustaleniu co i jak ruszyła, okazało się małe nieporozumienie. Wszystko lata!
Predek - jest prze gość - wysłał mi zawartość x2 w zamian za problemy
Jak paka dotrze - pójdzie recka
tak też, zdarza się.
Przecież to idzie firmami kurierskimi... czasami one też potrafią zgubić paczke.
Moja paka po ustaleniu co i jak ruszyła, okazało się małe nieporozumienie. Wszystko lata!
Predek - jest prze gość - wysłał mi zawartość x2 w zamian za problemy
Jak paka dotrze - pójdzie recka
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Ile mija mniej więcej od nadania paki i otrzymania nr trackingu do otrzymania jej?
Witam. Jestem nowy na tym forum mam pytanie do starych wyjadaczy...
Czy jest jakaś wojna między różnymi forami o tej tematyce?
Byłem na forum dop....my.pl i tam widzę, że psy wieszają na predatorze strasznie.
A że ja zrobiłem zamówienie u niego i wszystko super idzie, kontakt z predem pierwsza klasa i ogólnie w porządku więc postanowiłem to opisać na tamtym forum... Wynik bym taki że moje posty były usuwane :/ jakby nie można było pozytywnie pisać o predku na tamtym forum :/
Czy jest jakaś wojna między różnymi forami o tej tematyce?
Byłem na forum dop....my.pl i tam widzę, że psy wieszają na predatorze strasznie.
A że ja zrobiłem zamówienie u niego i wszystko super idzie, kontakt z predem pierwsza klasa i ogólnie w porządku więc postanowiłem to opisać na tamtym forum... Wynik bym taki że moje posty były usuwane :/ jakby nie można było pozytywnie pisać o predku na tamtym forum :/