Ostatni post z poprzedniej strony:
Jestem leniem i nie chce mi sie zbytnio grzebać jaka jest min wartość zamowienia?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Jest szansa że do jutra paczki wyjdą?predatorRC pisze: ↑5 lata temuSiema
Prosimy o cierpliwość, lista z piątku w ogóle nie miała być wygenerowana, dlatego macie status, że paki są wysłane. Pracujemy nad tym, by wysłać je jak najszybciej.
Jak się sprawy mają?
Wszystko śmiga, moze sie ktos wypowie kto zamawia a cicho siedzi?:)
I które CMC najlepsze będzie i z jakis stymulantów?:)
Wszystko śmiga, moze sie ktos wypowie kto zamawia a cicho siedzi?:)
I które CMC najlepsze będzie i z jakis stymulantów?:)
O chuj wam chodzi z tą stroną internetową? Ta jest dobra, działa, działa
Jedynie muzykę z początku można by wymutować z automatu/wyłączyć albo dać coś w stylu Lo-Fi a nie techno szajba
Do mnie paka zamówiona przed Wielkanocą doszła więc wszystko lata ok. Nie patrzeć na tracking, czekać na info z kraju docelowego a nie nadawczego
Jedynie muzykę z początku można by wymutować z automatu/wyłączyć albo dać coś w stylu Lo-Fi a nie techno szajba
Do mnie paka zamówiona przed Wielkanocą doszła więc wszystko lata ok. Nie patrzeć na tracking, czekać na info z kraju docelowego a nie nadawczego
Konto użytkownika i postać przez niego kreowana jest wyłącznie wymysłem autora
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
Od zawsze miałem zaufaie do preda i nawet pomimo tego że powiedzmy znalazłem coś w lepszej cenie to i tak zawsze wolałem preda bo był albo jest, nie wiem, dla mnie pewniakiem, jednak myśle że staff sklepu powinien mniej ćpać w pracy, myśle że nie dostałem wyjeby tylko ktoś ze sklepu sie zwiesił, zamawiałem zawsze z kumplem na jego koncie i dopiero od niedawna zamawiam ze swojego konta na którym są 2 zamówienia więc moge być mało wiarygodny ale do rzeczy; zrobiłem zamówienie wszystkiego po trochu tak na 600~zł no i ktoś sie zwiesił i zapomniał mi dać 5g a-php, z jednej strony się wkurwiłem bo to tego najbardziej wyczekiwałem ale naszczęście zamówiłem sobie też 4cl-pvp na testa, jednak tyle ile sklep mi dał bonusów wogóle nie ma konkurencji z tą piątką, ciekawy jestem co z tego wyniknie, ale wątpie że pred mi uwierzy bo mam na koncie 2 zamówienia, ale jeśli to ktoś z Was czyta, to moge podać dane z konta kumpla na którym zamawialiśmy może to doda wiarygodności, tyle ode mnie
Wiadomość moderatora
@predatoRC to na tyle dobra kreatura że za pewno Twoje wąpliwości rozwiej drogą via e-mail
Zamówienia złożone w ****** i opłacone w ****** do godziny **:** kiedy wylatują , już drugi dzień z rzędu jest w realizacji a miało podobno dolecieć na ****, **** ! Jak to jest panowie zamawiający na
prawdę ????
prawdę ????
Wiadomość moderatora
Po co te dane o terminie zakupu i terminie planowanej dostawy? Równie dobrze możesz podać adres, e-mail i tracking. Rozsądku trochę
nutsak1337
Nie peniaj, moje pierwsze zamowienie poszlo w pizdu... ale po wytlumaczeniu zrobili mi 100% reship. Potem nie wyslali gratisa, ale tez wyrownali, podobnie jak innym z tego forum, wiec napisz i wytlumacz a napewno sie dogadasz.
A pan powyzej to no comment
Dodano po 2 godzinach 16 minutach 29 sekundach:
Baner strony Predka.
Cos dluga ta przerwa .
Oby wszystkim wyszlo na dobre.
Nie peniaj, moje pierwsze zamowienie poszlo w pizdu... ale po wytlumaczeniu zrobili mi 100% reship. Potem nie wyslali gratisa, ale tez wyrownali, podobnie jak innym z tego forum, wiec napisz i wytlumacz a napewno sie dogadasz.
Baner strony Predka.
Cos dluga ta przerwa .
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
aras pisze: ↑5 lata temunutsak1337
p.jpg
Baner strony Predka.
Cos dluga ta przerwa .
Oznacza to, że pakiety opłacone w czwartek i przyjęte w piątek zostaną wysłane w dniu 27.5. Predi? czy oznacza to, że paczki zamówione później zostaną wysłane w tym dniu?
Hello Mate,benzydamine pisze: ↑5 lata temuOznacza to, że pakiety opłacone w czwartek i przyjęte w piątek zostaną wysłane w dniu 27.5. Predi? czy oznacza to, że paczki zamówione później zostaną wysłane w tym dniu?
I ordered and paid thursday, so package landed yesterday
I am some how disappointed again from Preda… Order and shipment again excellent and fast delivery (4 days)
But i wanted to perform research with 4 cmc and 3cmc old ice, at the end the package had only 4 cmc and no 3 cmc at all
I dont understand why? Ok Preda doubled the amount of 4 cmc but as i said i ordered experiment of both reagents?
Thats really strange
But i wanted to perform research with 4 cmc and 3cmc old ice, at the end the package had only 4 cmc and no 3 cmc at all
I dont understand why? Ok Preda doubled the amount of 4 cmc but as i said i ordered experiment of both reagents?
Thats really strange
No kurwa serio ..... Pierw czekam na rakietę od legalnych już miesiąc czasu teraz kurwa po przelaniu BTC u kosmity kurwa to samo ???? No ja pierdole.............
Zamowienie już u gołębia przed ostatnimi dniami świątecznymi. A wciąż wisi. Czy chociaz to zostanie zrealizowane czy to jest wlasnie problem techniczny?