Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Splash
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 88

Nieprzeczytany post autor: Splash » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Spoko, Z tego co wiem nawet nie planuje predator :C ale też nie powiedział ,że już nigdy nie będzie . W skrócie nie wiadomo :cry:

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3129

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

predi dobry vendor dla mnie bylem od poczotku powstania firmy ;] ale ten czas zlecial szybko ;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
kucezgwiazd
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 18

Nieprzeczytany post autor: kucezgwiazd » 5 lata temu

Też mam dziwną sytuajce, Tracking który miałem wcześniej teraz pokazuje mi zupełnie inny adres i innego odbiorece.. .

Status:
fadadas
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: fadadas » 5 lata temu

Paczka zamówiona pod koniec tygodnia dwa tygodnie temu, dotarła do mnie w czasie troche poniżej dwóch tygodni od złożenia i opłacenia zamówienia, oraz poniżej tygodnia od wysyłki, zaliczyła jedynie postój, gdzie tracking przez 5 dni stał w miejscu ze statusem in transit, z tego co widze nie tylko mi.

Obyło sie bez żadnych problemów, doszło to co zamawiałem, nawet z lekka górką, zapewne przypadkiem. Niemniej miło.

Pakowanie cóż, stare wydaje sie jakoś lepsze, ale nikt mi w pace nie grzebał więc nie będe narzekać.

Problemem za to jest jakość obecnego sortu 4 fma. Sort sprzed chyba 7-9 miesięcy (taki lekko żółty z dużymi grudami) był niezły, za to ten który jest teraz (bielszy, zamiast dużych i mniejszych gród są małe grudki i proch) jest naprawde kiepski, serio, prawie nic nie czuć, przez chwile zastanawiałem sie czy on w ogóle jest aktywny. Po 200mg poczułem sie jakbym wziął mniej niż 50mg tego starego.

Żeby za wczasu odeprzeć zarzuty o tolerke, nie ćpałem nic od ponad miesiąca (5-6 tygodni), a nie licząc 2 razów (z 4 fma właśnie) z około trzema tygodniami przerwy pomiędzy, to nie ćpałem nic ponad 3 miesiące. Ciekawostka jest taka że przy tych ostatnich razach przed przerwą też działało słabo, i pomimo przerw za każdym razem gorzej, więc jak przerwy nie pomagają, to może mój mózg nie jest w takim złym stanie, tylko proch sie zestarzał. Możliwe to? Z wyglądu zrobił sie taki brązowawy, jak dojde do tego jak to zrobić to wyśle zdjęcie starego i nowego prochu koło siebie, dla porównania, ot dygresja. Z rzeczy z którymi jest możliwa tolerancja krzyżowa w tym roku jadłem w zasadzie tylko fluorkowe amfetaminy, z conajmniej jedno tygodniowymi przerwami, ostatni raz jak wyżej, ~5 tygodni temu.

Jednocześnie byłbym wdzięczny gdyby ktoś udowodnił że sie myle, rzucił jakimś pomysłem, napisał co zrobić żeby substancja zaczeła działać jak tak jak wcześniej.

Z drugiej strony, Przynajmniej troche stymulacji zostało, skoro chciało mi sie jebnąć takiego posta :E No nic, licze że fea lepiej podziała.

Status:
fadadas
Blister
Newbie

a1.jpg
a1.jpg (669.74 KiB)
a2.jpg
a2.jpg (807.11 KiB)
obiecane zdjęcia, ten jaśniejszy po lewej to ten nowy słabo działający, a ten po prawej to działający kiedyś dobrze, teraz słabo/prawie wcale przez to (mam nadzieje) że leży tak już ponad pół roku
w realu stary jest troche bardziej brązowy, a nowy troszke bardziej żółty
nie umiem edytować postów, więc o ile dobrze to będzie wyglądać to prosił bym jakiegoś moderatora o scalenie.

Status:
Anonim24
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim24 » 5 lata temu

Stary - często otwierana torba przez pół roku to wiadomo że straci na mocy.
Nowy - 1msc przerwy od czwórki to jest nic. Przerwa żeby tolerki spadła by musiała liczyć 3msc albo i więcej żeby miała sens. A kolor ? Poprostu inny batch.

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 238

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

Za to u mnie odbyły się problemy z paczką, ale z Vendorem wszystko na e-mailu załatwiliśmy i czekam już na reship który lada moment ma być wysłany.
Predziu jak coś na e-mailu napisałem ci o sposobach pakowania, bo ten aktualny jest przestarzały i zdarzają się kurierzy który szybko rozpoznają twoje paczki.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
fadadas
Blister
Newbie

Dominatrix00 Skoro tak mówisz, ale 3 miesiące, kurwa..
To jak to dobrze przechowywać, tak żeby minimalnie straciło na mocy? W te upały to chyba chujowo nie? Teraz trzymam to w ciemnym miejscu, wilgoci też tam chyba wiele niema, trzymam wszystkie woreczki w tym większym w którym przyleciały.
Zgaduje że z tolerką na fma 3 fea będzie działać tak samo chujowo?

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

fadadas, jadlem stary sort, lecz nowego nie zamawialem. Mysle ze po 5-6 tygodniach powinno dobrze klepnac, a napewno lepiej jak z 1/4 mocy.
Daj znac jak sprobujesz 3-fea bo ja dopiero pod koniec miesiaca pierwsza stycznosc.

Dodano po 2 minutach 45 sekundach:
fadadas pisze:
5 lata temu
Zgaduje że z tolerką na fma 3 fea będzie działać tak samo chujowo?
Tak, wszystkie euforyki serotoninowe.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Jarajsqn
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 31

Nieprzeczytany post autor: Jarajsqn » 5 lata temu

predatorRC, mogę wiedzieć. Co z moim zamówieniem 50g cmc old big zamówionym w zeszłym tygodniu pokarm dla ptaszkow nie został nadal wysłany !!!!!!!!!!!

Status:
Spoko
Ssak
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: Spoko » 5 lata temu

Ajajaj... Apb to było coś :P 8-)
Doc raz na jakiś czas w rozsądnej dawce też fajnie robil :smoke:

Status:
Anonim24
Newbie

fadadas, szczelnie zamknięte i lodówka / zamrazarka

Jarajsqn, pisz na maila. N

Wiadomość moderatora

scalono

Gargameli usunął post autorstwa Anonim24 o |27 Cze 2019|, 14:44 z następującego powodu: scalono
Wyświetlaj ten post.

Status:
lorian
Blister
Użytkownik

Nieprzeczytany post autor: lorian » 5 lata temu

fadadas,

To nie jest wina sortu tylko taka jest ta substancja. Na poczatku 4 fma jest spoko jak emka z feta ale wraz z braniem tolerancja rosnie w choooj szybko dodatkowo pojawiaja sie silniejsze uboki takie jak schizy, brainfogi czy zjazdy dwudniowe. Niezapominaj ze to jest analog mety z dodatkowa czastka fluoru. To jest w chuj mocna rzecz na nasz organizm.
Substancja na wyjatkowe okazje dodatkowo tylko solo, przy wsparciu witamin

Status:
Anonim24
Newbie

Może ktoś mi powiedzieć czy track pojawia sie stronie ? Czy trzeba pisać maila

Status:
Heisenberg24h7
Psychonauta
Awatar użytkownika
siema