Ostatni post z poprzedniej strony:
MeFiuS, co ty pierdolisz że tak powiem. Monster niczym nie różni się od jego sklepów klonów jak na wyjebania klienta albo wysyłce gówna w proszku.r*mon**er.s**p
r*mon**er.s**p
OpetanyJezus, chodziło mi o Predka że wszystko zawsze da radę się dogadać z nim
A monster to wszystkie te 3 sklepy to to samo i niedziałające niektóre sorty
To po co wysyłać coś co nie działa, żeby się wyzbyć
A monster to wszystkie te 3 sklepy to to samo i niedziałające niektóre sorty
To po co wysyłać coś co nie działa, żeby się wyzbyć
Wszystko Co Tu Pisze - To Moja Fantazja Science Fiction
r*mon**er.s**p
josiek, jak oni wrzucali worki z towarem do koperty że można było wymacać kryształ przez list i tak to wysylali xD Podobno teraz pakowanie sie poprawilo ale nie wiem nie zamawialem
r*mon**er.s**p
oja ojaaa ktos tak pisal?? Ze puste worki sa to przejeli???? Co za debil w to uwierzy??? UC nie ma co robic - wybiera krysztalki, wylizuje worek i przesyla do klienta??? Ahahahhaha oja to juz szczyt debilizmu, ale lamusy co w to uwierza to niech dalej tam zamawiaja, po co komu sypanie z dupy jakiegos gimbusa jak sie sprzeda albo przekreci.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
r*mon**er.s**p
Ja tam kilka zamowien zrobilem oczywiscie kurier hex dobry czasem sredni sort, a Nep zawsze bardzo dobry.
Ale ostatnio po 2 mies przerwy pobralem 5g nepa - syf jakiego wstydzil by sie nawet osiedlowy sebix. Zero aktywnosci , nisamowite pieczenie przy sniffie, a splyw powoduje odruch wymiotny.
Ale ostatnio po 2 mies przerwy pobralem 5g nepa - syf jakiego wstydzil by sie nawet osiedlowy sebix. Zero aktywnosci , nisamowite pieczenie przy sniffie, a splyw powoduje odruch wymiotny.
r*mon**er.s**p
rok czasu przerwy pierwsze zamówienie (3CMC - 50 ) myślałem ze dostane to co kilka stron wcześniej na różowym forum ( ktoś dodał zdj nie tylko ja to dostałem i takie same spostrzeżenia ) , poczytałem jestem pewien na 100% ze dostałem nowego ice działać działa ale to co sie dzieje ze gardłem wszystkie szczury sie skarzą nie podoba sie jednak to możne być prawda z tymi " pomylonymi " zamówieniami i nie tylko, tak czy inaczej juz tam nie wracam...
P.S orientuje sie ktoś kiedy u syntetycznego zawita classic ? bo z tego co czytam to ten nowy tez nie będzie tym czego szukam
P.S orientuje sie ktoś kiedy u syntetycznego zawita classic ? bo z tego co czytam to ten nowy tez nie będzie tym czego szukam
r*mon**er.s**p
Ostatnio NEP chyba u wszystkich tak wyglądał...Kuciu123456 pisze: ↑5 lata temu5g nepa - syf jakiego wstydzil by sie nawet osiedlowy sebix. Zero aktywnosci , nisamowite pieczenie przy sniffie, a splyw powoduje odruch wymiotny.
- Status:
r*mon**er.s**p
NieZwyczajnie, moze I tsk ale ile razy można powtarzać... Monster to selective scam oraz masakrycznie kiepskiej jakości sorty !!
r*mon**er.s**p
Witam, tydzień temu zamówiłem z różowego z tego sklepu co w temacie, płacąc 50 zł za wysyłkę do teraz nie otrzymałem nawet śledzenia ,gdy po napisanu posta,upomiałemsię na CHAT @Wojt nie wiadomoz jakiej przycyzny nagle zaczął interesowa się moja ortografią ,Ten kolezka pryzczepil sie że pod E nie bylo kreski i nie przeczytał to jako Ę xD . ,Czyto prawda że na wszystkich forach ostrzegaja przed rc monster? ,Jakonowyuzytkownik na tamtym forum zrobiłem zrzut ekranu i zobacyzmy czyzostanie zatwierdzony ,jezeli tak ti wychdozina to że inne fora kłamią na temat różowego.
- Załączniki
-
- hexen30g monster.PNG (133.48 KiB)
r*mon**er.s**p
Jak brales kuriera to licz ok 3-4tyg czekania albo paczka nie dojdzie.
Jak paka nie dojdzie "bo nie" to jak vendorowi sie spodobasz, nie bedziesz sie upominac to moze dostaniesz 50% reshipu.
Jesli wziales liat to paka na 90% nie dojdzie i nie licz na reship.
To nie sa niczyje wymysly, ze tak to wyglada.
Jak paka nie dojdzie "bo nie" to jak vendorowi sie spodobasz, nie bedziesz sie upominac to moze dostaniesz 50% reshipu.
Jesli wziales liat to paka na 90% nie dojdzie i nie licz na reship.
To nie sa niczyje wymysly, ze tak to wyglada.
r*mon**er.s**p
chujowsto, sory chlopie, ale to co napisales wiekszosci tu nie zaskoczy.
Jest jeszcze kolejna opcja - chlam w paczce.
Jednak 3mam kciuka ze dostaniesz to co zamawiales i zajebiesz ode mnie wojtowi placka
Jest jeszcze kolejna opcja - chlam w paczce.
Jednak 3mam kciuka ze dostaniesz to co zamawiales i zajebiesz ode mnie wojtowi placka
Psychodela, psychodeliczny styl!
r*mon**er.s**p
Przyszedł czas na mnie! Zamówiłem benzosy których opinie się tutaj pojawią. Monster na maile odpowiada z czasem, ale jak odpowiada to jest kulturalny i skory do rozmowy. Można się z nim dogadać. Kiedyś go nawyzywałem, z głupiego powodu, ale teraz myślę, że potworniasty dotrzyma słowa i wyśle paczkę. Będę uspokajał Was i sprawdzał jakości sortów.
b3
b3
r*mon**er.s**p
animeversa, Gdzie mój post z różowej wyżej zescreenowany ? te dwa zielone pedaly na wakacje wyjebały? czy co ? bo nie rozumiem czemu nie został zaakceptowany po takim długim czasie, ? Dobrze tu pisali że to selectiv scam, i od teraz każde pytanie na rózowej kurwsie wklejane tutaj .
r*mon**er.s**p
chłopaki, ale ja jestem tutaj dla forum a nie dla napierdalania spamu xD
dostałem bana na 14d i moderacje na 30d
na chacie wiadomka luzik temacik gadany, weszlo o przyszlosci, mowilem o ambicjach i detoxie od rc, faja wtrąciła swoje 3 grosze jak zwykle, zaczął mnie wyśmiewać i kazał mi wypierdalać więc napisałem nara ma chacie
+ "mam wyjebane w jakiś wojtów co mi koło chuja mogą latać" i link do klasyka Firmy na swoją tablice
nic do niego nie mam, szacunku również, niech wpierdala te swoje nootropy 5-htp i udaje Strażnika Wiedzy Illuminati xD
na gościu to cyrkowiec i tyle dla mnie, pablo wporządku i nie wiem czemu go oczerniacie, jest sympatyczny i nawet sie przywita! A temu gburowi chyba rączki śmierdzą
Mi się wydaję, że Monster jako Monster chcę dobrze, ale ta kurwa pasjonacka mąci!
dostałem bana na 14d i moderacje na 30d
na chacie wiadomka luzik temacik gadany, weszlo o przyszlosci, mowilem o ambicjach i detoxie od rc, faja wtrąciła swoje 3 grosze jak zwykle, zaczął mnie wyśmiewać i kazał mi wypierdalać więc napisałem nara ma chacie
+ "mam wyjebane w jakiś wojtów co mi koło chuja mogą latać" i link do klasyka Firmy na swoją tablice
nic do niego nie mam, szacunku również, niech wpierdala te swoje nootropy 5-htp i udaje Strażnika Wiedzy Illuminati xD
na gościu to cyrkowiec i tyle dla mnie, pablo wporządku i nie wiem czemu go oczerniacie, jest sympatyczny i nawet sie przywita! A temu gburowi chyba rączki śmierdzą
Mi się wydaję, że Monster jako Monster chcę dobrze, ale ta kurwa pasjonacka mąci!