Ostatni post z poprzedniej strony:
Ktoś sie orientuje czy warto pobrać 3fpm pils ?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
NIE CHCE KURWA DO OŚRODKA ,VIXA ZJADA MNIE OD ŚRODKA .Wszystko co zostało przez ze mnie opisane , jest fikcją , to tylko wytwory mojej chorej wyobraźni ;)
jest wszytko to co chcesz na stanie. 3cmc ice big jest !Wiesiekpaleta pisze: ↑5 lata temuA to nie mMaVPL,
A to nie ma Big cristal na stanie ? To fajnie zamówiłem i nie dostałem informacji teraz sobie poczekam -.-
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
josiek,
Obyś miał racje bo już tydzień czekam na wysyłkę
Obyś miał racje bo już tydzień czekam na wysyłkę
Wiesiekpaleta, to bardzo dziwne, a może coś jeszcze przy okazji zamawiałeś innego czego nie ma?
predatorRC, ?? pomożesz?
predatorRC, ?? pomożesz?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
U mnie też paczka od tygodnia wysłana i czeka, ale po prostu kurier jej nie odebrał jeszcze. Domyślam się że to przez święto, mam taką nadzieję.
Oprócz tego zamówiłem 1 g jakiegoś Cmc nowego na próbę ale wątpię ze trzymają pakę przez 1 g gdzie tam zamówiłem x200+
MaVPL, ahhh.... same klopoty pozdro wlademar!
zaczek571, nie probowalem pillsow, ale proszek wychodzi o wiele wiele taniej i sort jest wzorowy. Na Twoim miejscu wzialbym proch i kupil puste kapsulki, albo jakis suplement w kapsulkach i wysypal zawartosc, a do kapsulek wsypal 3-fpm.
W razie jakbys nui mial masz wagi, mozesz wsciasc 1g i podzielic na 20 porcji. Nie bedzie duzej roznicy pomiedzy 50 a 70mg oralnie (granica bledu takiego dzielenia).
Wiesiekpaleta, Gawerek, stoja wam bo pewnie czegos brakuje na stanie. Napiszcie maila im maila jak chcecie wiedziec o co kaman, lub mozliwe ze napisze na forum.
zaczek571, nie probowalem pillsow, ale proszek wychodzi o wiele wiele taniej i sort jest wzorowy. Na Twoim miejscu wzialbym proch i kupil puste kapsulki, albo jakis suplement w kapsulkach i wysypal zawartosc, a do kapsulek wsypal 3-fpm.
W razie jakbys nui mial masz wagi, mozesz wsciasc 1g i podzielic na 20 porcji. Nie bedzie duzej roznicy pomiedzy 50 a 70mg oralnie (granica bledu takiego dzielenia).
Wiesiekpaleta, Gawerek, stoja wam bo pewnie czegos brakuje na stanie. Napiszcie maila im maila jak chcecie wiedziec o co kaman, lub mozliwe ze napisze na forum.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Gawerek, taka sama sytuacja byla u 3c tak przez swieto napewno sa teraz opoznienia sam mam take sytuacje ale spokojnie dojdzie ;D
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Wiesiekpaleta,
Predator wysłał maila 2 dni temu że będzie NOWE 3CMC BIG CRYSTAL dlatego pytam się kiedy będzie i czekam na "nowy sort" gdyż obecny nie jest tak dobry jak ten sprzed 2 miesięcy i wstecz
josiek, predatorRC, Wiesz kiedy nowe 3cmc będzie dostępne ???? gdyż nie chce pobierać tego samego sortu który dostałem na początku lipca objętego promocją :
-----------------------------
Co do wysyłek od predatora osobiście nigdy nie mam szczęścia zazwyczaj 7-14 dni czas oczekiwania od momentu przelewu BTC do dnia odbioru
Predator wysłał maila 2 dni temu że będzie NOWE 3CMC BIG CRYSTAL dlatego pytam się kiedy będzie i czekam na "nowy sort" gdyż obecny nie jest tak dobry jak ten sprzed 2 miesięcy i wstecz
josiek, predatorRC, Wiesz kiedy nowe 3cmc będzie dostępne ???? gdyż nie chce pobierać tego samego sortu który dostałem na początku lipca objętego promocją :
Co do wysyłek od predatora osobiście nigdy nie mam szczęścia zazwyczaj 7-14 dni czas oczekiwania od momentu przelewu BTC do dnia odbioru
CZEKAM JAK NA ZESŁANIEMaVPL pisze: ↑5 lata temuWiesiekpaleta,
predatorRC, jak ty nie ogarniesz dobrego 3cmc ala legend to nikt nie będzie miał.
No nie masz szczescia Ostatnio - oplacone, wysylka dzien po, paka przez przez kuriera gdzies sie zagubila na jeden dzien, minely cztery dni i doszla.
aras,
1. Opłacone - zgadza się
2. Wysyłka ze względu na braki nastąpiła po 11 albo 12 dniach
3. rakieta leciała 4 dni
4. łącznie 14-15 dni
---------------------------------------
Jak wyglądaj wysyłka na chwile obecna ????? zamówienia od 50-100g +
3cmc + NEP + 6APB ma predator ???? + aras, co pominąłem w zamówieniu - Hexen ??? i co jeszcze ?
1. Opłacone - zgadza się
2. Wysyłka ze względu na braki nastąpiła po 11 albo 12 dniach
3. rakieta leciała 4 dni
4. łącznie 14-15 dni
---------------------------------------
Jak wyglądaj wysyłka na chwile obecna ????? zamówienia od 50-100g +
3cmc + NEP + 6APB ma predator ???? + aras, co pominąłem w zamówieniu - Hexen ??? i co jeszcze ?
Szczęście czy nie , w ciagu ostatnich 20 dni 3 paki kazda dochodziła w max 7 dni
Pakowanie perfekcja 10/10 dla preda
Pakowanie perfekcja 10/10 dla preda
Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych.
OralCmcIsGood, to bardzo szybko leciał statek zamawialas hexa lub nepa może?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
MaVPL, no ja przedtem tez czekalem, ale Ty zawsze czekasz
Jak niczego nie brakuje na magazynie to wysylka jest bardzo szybka.
3-cmc jakies jest, 6-apb ma. Nep jest jakis zolty i podobno slaby, wzialbym na Twoim miejscu hexen prima, bo widze ze Ci posmakowaly mocniejsze stimy.
Ja wzielem na sprobowanie 3-mec, zobacze co to za wynalazek, no i troszke alfy na smaka
Jak niczego nie brakuje na magazynie to wysylka jest bardzo szybka.
3-cmc jakies jest, 6-apb ma. Nep jest jakis zolty i podobno slaby, wzialbym na Twoim miejscu hexen prima, bo widze ze Ci posmakowaly mocniejsze stimy.
Ja wzielem na sprobowanie 3-mec, zobacze co to za wynalazek, no i troszke alfy na smaka
Do poprzedmiego co pisałem, dostawa naprawdę szybka, ale dsotałem mniej 3 cmc, 4 cmc i chyba coś jeszcze. zamówiłem 4 cmc hcl big, diostałem cole, która ładowana przy 500 działała bardzo słabo