Jak funkcjonuje psychika po odstawieniu rc ?

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
animeversa
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 86

Nieprzeczytany post autor: animeversa » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

josiek, Pisze po klonazepamie, ja chcę pomóc człowiekowi w potrzebie i go wesprzeć, a nie dawać mu porady do których wątpie, że będzie się stosować. Ja nie jestem nauczycielem tylko przyjacielem. Wyszedłem z własnej woli, a leki pomagają mi na drgawki i fobie społeczne, jeszcze miesiąc temu bez klamki z chaty nie wychodziłem.

Dlaczego na konkurencyjnym forum luksa wyśmiewają? To nie jest doktor ani lekarz, posiada wiedze fakt, ale empatii za grosz nie ma. Dla mnie jest nadal narkomanen.

Czy to takie trudne do zrozumienia, że człowiek uzależniony potrzebuje wsparcia, bo nie każdy ma tak silną wolę aby samemu sobie poradzić z uzależnieniem.

Do ku**y nędzy...

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Boss pisze:
5 lata temu
josiek, tylko ze wodka inaczej dziala niz benzo i ma inne skutki uboczne nie mozemy rownac je ze soba ...ok nie bede pytal juz
ale ja wiem jak działa benzo :) bo używałem do hexa kiedys :)

Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
animeversa, ale od czego sę uzależnił ? powiedz mi... przeciez 50g hexa nieaktywnego poszło w kosz, potem przestał brać.
Niech idzie do lekarzy albo na odwyk, a nie szuka tutaj na siłe pomocy.
On przecież nic nie brał.... po czym ma być uzależniony ?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
animeversa
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie

josiek, nie nam to przyszło oceniać josiek, ja wyciągam mu tylko rękę!

Czy to grzech pomagać chorym?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3286

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

animeversa, to nie forum odwykowe!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
animeversa
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie

Gargameli, ale forum dyskusyjne, więc gdzie tutaj problem?

Bądźmy ludźmi!

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

animeversa pisze:
5 lata temu
josiek, nie nam to przyszło oceniać josiek, ja wyciągam mu tylko rękę!

Czy to grzech pomagać chorym?

nie, pomagaj, ale bez przesady. Na początku nas nie słuchał, niby mieszał rzeczy, potem wyrzucał, potem rzucił RC a teraz ma depresje ? po 20g rc ? typu nep, 4cmc ? dziwne
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3286

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

animeversa pisze:
5 lata temu
więc gdzie tutaj problem?
problem tkwi w tematyce xD i w tym, że Boss, nie jest pępkiem świata, on robi z siebie ofiarę, a swoimi gorzkimi żalami i postawą skazańca zwraca na siebie tylko uwagę...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
animeversa
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie

I CO Z TEGO, TO ZNACZY ŻE TRZEBA GO SKREŚLIĆ!?

Jestem czysty od rc 9. tydzień, moim znajomym którzy też ćpali ze mną pomogłem i poszli w swoją stronę, wysłali nawet pocztówki! To miły gest.

Boss, szuka pomocy na forum, bo ma świadomość tego, że znajdzie się tu ktoś kto sobie poradził z tym syfem.

Gdzie Wasza empatia, godność, wiara i honor? Każdy popełnia błędy, niektórzy ich troche więcej, ale ja mu daje szanse i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie!

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

a dwa, nikt z nas nie jest lekarzem. Powinni mu pomóc ludzie którzy się na tym znają i to mu zalecamy!
Nie jesteśmy forum które pomaga, nie mamy tutaj terapeutów, Boss, może sobie zrobić tylko nieszczęście jeżeli dalej będzie słuchał.

Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
animeversa, zrozum, ja poprostu po wielu dniach przebywania z bossem na chat, wiem że mogą mu pomóc ludzie którzy są w tym fachowcami. Równie dobrze może szukać pomocy na google, a lepszyą pomocą będzie odwiedzenie forum lekarzy psychologów lub telefon do monaru.

Status:
Anonim24
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim24 » 5 lata temu

josiek, mylisz się. Osoba która potrzebuje pomocy wykazuje jakieś chęci a nie tylko pytanie za pytaniem. Kolega potrzebuje liscia żeby się ogarnąć.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Autor tematu
Reputacja: 3128

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

josiek, tzn czego nie bralem ? rc biore caly czas ...

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 258

Nieprzeczytany post autor: Feszek » 5 lata temu

Dajcie już mu te nagrody konkursowe i będzie spokój, problem się rozwiąże do następnej edycji

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

OpetanyDzizas pisze:
5 lata temu
josiek, mylisz się. Osoba która potrzebuje pomocy wykazuje jakieś chęci a nie tylko pytanie za pytaniem. Kolega potrzebuje liscia żeby się ogarnąć.
jest to też jakiś sposób leczenia, ale uważam że bossik musi iść do profesjonalistów, a nie siupać rc i szukać gdzie iśc na odwyk

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 5 lata temu

animeversa pisze:
5 lata temu
nie słuchaj się tego pseudonaukowca, mi lekarze bardziej pomogli niż jacyś encyklopedysta.
Ta jasne :-)
animeversa pisze:
5 lata temu
a jeśli chcesz się słuchać rad Wielkiego Obrońcy Klefedronu aka luksa1985, któremu bije palma od kilkunastu miesięcy, to wybierz rozważnie.
To nie ja wrzucam 250mg klefereinu i potrm sie chwale jaki jestem kozak.
A to tylko najbardziej bekowy wpis.

O twoim dawkowaniu kanna nawet nie bede sie wypowiadac bo chlopaki jebali Cie jak male dziecko.

Jak chcecie wyladowac w szpitalu to sluchajcie dalej tego bajkopisarza.

Przy odstawianiu spidow/euforykow najwazniejsze jest ich odstawianie.
Potem sie robi badania i dziala objawowo.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Autor tematu
Reputacja: 3128

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

josiek, prosze nie ponizajcie mnie z kazdej strony ja temat zamykam widze ze niepotrzebnie pytam wogole pozdrawiam

Status:
Anonim24
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim24 » 5 lata temu

Boss, bardziej się już nie da. Poprostu męczy odpowiadanie na te same pytania przez miesiąc czasu.