Ostatni post z poprzedniej strony:
jojo92sc, mi 1-2 dni ale zazwyczaj trzeba się nastawić na jakiś tydzień.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
jojo92sc, czasem i 2 tygodnie. Proponuje zawsze nastawić się na czas dłuższy później nie będzie rozczarowań bo ptakniw doleciał na czas. To pączki to rc i trzeba czasem zrozumieć vendora że są opóźnionia;)
Spokojnie coś o tym wiem bo ostatnio ponad 3tyg czekałem
stevegalloway, it will be shipped today
Proszę sprawdzać trackingi, paki poleciały zaległe dzisiaj rano, reszta poleci popołudniu i jutro rano
własnie odpowiadamy na maile, więc kontakt jest
Kolega wyzdrowiał i pakuję jak opętany więc wszystko powinno wrócić do normy
One and only
Proszę sprawdzać trackingi, paki poleciały zaległe dzisiaj rano, reszta poleci popołudniu i jutro rano
One and only
ONE AND ONLY
None of the parcels have changed status. Hope they are picked up today.predatorRC pisze: ↑5 lata temustevegalloway, it will be shipped today
One and only
WHAT MUST I DO FOR YOU TO ANSWER EMAIL.
SHOULD I POST IT HERE
predatorRC, Halo wiesz jaka jest sytuacja z moja paka nie ma jej od 2 miesiecy paka za ladnych pare tysiecy kiedy powroci Sprzet ktory zamowilem i bedziecie mi go w stanie wyslac ?
z tygodnia na tydzien przesuwacie zamowienie mowicie tydzien a czekam dwa po dwoch tygodniach mam czekac kolejny tydzien jak to jest ze sie nie umiecie dokladnie okreslic ..?
z tygodnia na tydzien przesuwacie zamowienie mowicie tydzien a czekam dwa po dwoch tygodniach mam czekac kolejny tydzien jak to jest ze sie nie umiecie dokladnie okreslic ..?
stevegalloway, we are busy with mails, just wait your order will be shipped today
Szybkiedi, nie znam odpowiedzi, tutaj może tylko pomóc osoba z maila hurtowego
ONE AND ONLY
predatorRC, to ta osoba z maila hurtowego co tydzien mowi co innego i jest jakas nieogarnieta mowi tydzien mijaja 3 i dalej chuja nic nie wie to jest rakiega za 20 k a nie za 500 zloty
Szybkiedi, napisz na [email protected] i może dojdziemy do innego porozumienia, zamiast nepa może coś innego wyślemy czy coś, albo ja spróbuje się już dowiedzieć u góry co z tym zrobimy.
ONE AND ONLY
ostatnia siadla w 5dni od wyslania, przedostatnia w niecale 2 tyg(cos kolo 10dni chyba nie pamietam) (obie w tym msc-u byly)
Szybkiedi, szukaj pozytywow, moze uda ci sie jakis gratis wycisnac ze wzgledu na taki przestoj?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Haha yes I'm already waiting.predatorRC pisze: ↑5 lata temustevegalloway, we are busy with mails, just wait your order will be shipped today
Answer my email. I want to be compensated in some way
co mi to za pozytyw CZEKAC 2 MIESIACE NA RAKIETE juz bym sprzedal to co zamowilem i zdarzylbym zamowic tyle samo z 10 razy
claude_speed, wszystko zależy od aktywności gwiazd neutronowych na trasie przelotu rakiety