Ostatni post z poprzedniej strony:
Serio ja mam takiego pecha ? odpowiedź dostali wszyscy ,którzy napisali po mnie i przede mną , paki do mnie wyleciały w najgorszym dniu jakim mogły a nie była tylko jedna.... Ok Limit pecha chyba wykorzystany..Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Witam ponownie - który to już raz dzisiaj >.>
Wszystkie maile z wczoraj dostały już odpowiedź, zostały te z dzisiaj, ponad sto sztuk, mam nadzieję, że większość to maile typu "ok, dzięki za info"
Wszystkie maile z wczoraj dostały już odpowiedź, zostały te z dzisiaj, ponad sto sztuk, mam nadzieję, że większość to maile typu "ok, dzięki za info"

ONE AND ONLY
predatorRC, czekam na odp pred pamietaj o mnie dzieki

(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
predatorRC, ja juz odpowiedź dostalem niepewność zażegnana, dzięki
ja tak samo mam wyjaśnioną sprawę, to by się zgadzało bo poprzedniego maila wysłałem przed 13 czyli dlatego mogło nie być odpowiedzi że całkiem olali z powodu natłoku tamte maile, a dzis napisałem i dostałem juz konkretna odpoweidz przed chwilą
czyli jednak nie mozna byc zbyt wyrozumiałym, bo ja myslałem nie bede pisał co dziennie zeby nie zasmiecac skrzynki a okazuje sie ze warto sie upominac nieco czesciej, nie to zebym namawial do spamowania ale chyba nie ma co tez sie stresowac przed czasem, poczekajmy na rozwoj sytuacji
Witajcie. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Pred robi reshipy i działa. Miejmy nadzieję, że tym razem pakowanie bedzie inne aby nie wykryto zawartości.
Jeśli mogę coś podpowiedzieć to warto wysłać tego samego maila ponownie - przynajmniej raz dzienniefarig pisze: ↑5 lata temuczyli jednak nie mozna byc zbyt wyrozumiałym, bo ja myslałem nie bede pisał co dziennie zeby nie zasmiecac skrzynki a okazuje sie ze warto sie upominac nieco czesciej, nie to zebym namawial do spamowania ale chyba nie ma co tez sie stresowac przed czasem, poczekajmy na rozwoj sytuacji

I warto się trzymać ciągle tej samej wiadomości email i na nią odpowiadać, wtedy mail zostaje podbity na samą górę maili nieprzeczytanych

ONE AND ONLY
W tej branży, częściej lub rzadziej, ale problemy zawsze jakieś były, problemy nadal występują i nie ma się co łudzić, w przyszłości również problemy zawsze jakieś będą. Taki urok tej rozrywki z mniej lub bardziej legalnymi zabawkami. Najważniejsze, że taki vendor jak predatorRC nie zostawia nas samych sobie, kiedy inni próbują nam popsuć rozrywkę, przywłaszczając sobie nasze zabawki.
Kontakt w sprawie zestrzelonych rakiet oceniam jako bardzo dobry, ale wiem, że paliwo do naszych nowych rakiet jest już napełniane, nowe dane trajektorii lotów rakiet zostały wprowadzone do komputerów pokładowych, zasady BHP zaktualizowane, więc trzeba być dobrej myśli, że tym razem już rakiety nie trafią na stado meteorytów które bezczelnie zniszczyło nam nasze dobra
Bądźcie dobrej myśli
pozdo i z fartem dla wszystkich wypatrujących swoje rakiety
Kontakt w sprawie zestrzelonych rakiet oceniam jako bardzo dobry, ale wiem, że paliwo do naszych nowych rakiet jest już napełniane, nowe dane trajektorii lotów rakiet zostały wprowadzone do komputerów pokładowych, zasady BHP zaktualizowane, więc trzeba być dobrej myśli, że tym razem już rakiety nie trafią na stado meteorytów które bezczelnie zniszczyło nam nasze dobra

Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Nie srac w majtki, upominac się o swoje, zachować spokój, logiczne myślenie panowie, wszystko da się ogarnąć bez przypału, uwierzcie, tylko zacznijcie myslec... Pred daje wam czarna skrzynce, na oświadczeniu piszecie to samo i leci dalej....
WSZYSTKO DOGADANE PRZEZ EMAIL. NAJLEPSZY VENDOR NA NASZEJ ZIEMI. POLECAM.
predatorRC, Czy przy reship'ie można zmienić produkty ? Ja napisałem maila z prośbą o zmianę starałem się ładnie wszystko opisać & poobliczać . Także liczę na wysłanie rakiety z innymi zabawkami wyszło chyba 2zł więcej ale mam nadzieje ,że przez to nie odrzucicie
Wesołego nowego york'u

Wesołego nowego york'u

Ziomek dostał odpowiedź na maila po 20h od napisania z info, że nowa rakieta wylatuje następnego dnia
Mimo zamieszania które spadło na nas przed świtami to kontakt z Kosmita wzorowy, na każdy mail dostałem jasną odpowiedz. Reship obiecany także pozostaje nam tylko czekać, a jak wiemy to jest najtrudniejsze..

Oczywiście te wszystkie pozytywne komentarze zostały kupione

ONE AND ONLY
- Status:
-
Pred jest super
Pomimo tego co się dzieje to odpisuje. To się chwali. Doczekałam się również i ja na kontakt od niego i jestem pozytywnie zaskoczona tym że działa i jest git malina
haha komentarz niesponsorowany

Ale tu fajnie pozytywnie sie zrobilo, a pare dni temu gowno burza, wszystko stoi a ten nic nie odpisuje 
Widocznie spamowanie skrzynki dziala, z fartem ludziki i Predziu.

Widocznie spamowanie skrzynki dziala, z fartem ludziki i Predziu.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!