aras pisze: ↑5 lata temu
Ale Ty sadzisz ze te substancje sie nie zmienily?
Oddychaj, wdech i wydech.
aras pisze: ↑5 lata temu
No chyba ze chodzi ci o cmc, ktorego nie loge porownac, bo 3mmc to tez nie ma takiej mocy jak niecale 2 lata temu i calkiem inny wyglad
A co ma wspólnego wygląd z dzialaniem? Nic.
Odroznij dwie kwestie - nep/Hex czy pihp - substancje które ślepy zauwazy, że obecny dostawca leci w pręta a cmc czy mmc które już ciężej odróżnić.
Dlaczego ? To już wyjaśniano - po 1 mechanizm tolerki w inhibitorach wychwytu zwrotnego jest kompletnie inny niż przy cmc.
Po 2 większość NDRI nie tyka receptorów.
Wreszcie po 3 - zauważ prosta rzecz - wielu młodych którzy zaczynają zaczyna od mmc i cmc i chwali działanie. Ja u schyłku swojej kariery gdzie przerwy robiłem po 3mies działanie ketonów odczuwałem przez 2 h od wrzuty.
Tj główny peak i powolne zejście a potem nagle jeb.
Jak substancja jest słaba jak Hex czy pihp marudzi wielu ale przy cmc i MMC marudzą tzw starzy wyjadacze xD tfu ludzie z popalonymi stykami.
Przez 6 lat mojego ćpania bywały różne okresy - 2k16 jak chlopaki miachali cmc z eec czy różne inne wynalazki ale ja trafiłem słaby sort na rynku może 3 góra 4 razy.
Zmiana dostawcy lub rekompensata od vendora i można hulać dalej.
A niektórzy nakurwiaja po naście gram i co drugie zamówienie marudzą - gdzie tu sens?
Nie no jasne to nie ich wina, to nie wina tolerki to wina vendora xD.
Dodano po 7 minutach 31 sekundach:
aras, swoją drogą pytałem Ciebie i kilku innych o podstawy - brak GABAergikow, alko, czysta dieta, suplementacja - kiedy ostatnio spełniłem/spelniliscie podstawowe zasady detoxu.
Odpowiedzi do dziś nie dostałem.
Staracie się za wszelką cenę zaprzeczyć chemii, biologii, farkalogii itp po co ? Nie wiem. Sort słaby, plamy na sloncu, rozbłyski, dużo wiatru aż wreszcie "no bo niektórzy tak mają" to wszystko wpływa na tolerke.
Już widzę nasz organizm w.ktorym zaprzeczeniu ulegają wszystkie mechanizmy "bo on tak ma". Serce bez konsekwencji nakurwia 765uderzen, mamy 4 ręce i 6 nóg - brzmi realniej niż niektóre opisy z forum z cyklu "no bo tak jest".