Jak zregenerować organizm
Siemka postanowilem sobie ze w nowym roku przystopuje z badaniami moich ulubionych odczynnikow ale chcialem je hucznie pozegnac tak wiec tez zrobilem ale tym razem jakos bardziej odbilo sie to na moim zdrowiu i chcialbym to naprawic w buzi pojawily sie rozne syfy jakies krosty jeszczse pogryzione policzki od srodka dziwny bialy nalot na jezyku od paru dni ogolny brak motywacji i straszny tradzik rowniez problemy kiblowe straszna biegunka przez pierwsze dni az bolalo jesli macie jakies rady jak to naprawic to piszcie
Tomsson420,
Żebyśmy chociaż trochę mogli podpowiedzieć - dobrze byłoby gdybyś napisał na czym tak ostatnio leciałeś i od kogo - że masz takie problemy ? Jakieś dłuższe ciągi itp ?
Oczywiście najlepszym rozwiązanie jest wizyta u lekarza, który profesjonalnie doradzi.
Żebyśmy chociaż trochę mogli podpowiedzieć - dobrze byłoby gdybyś napisał na czym tak ostatnio leciałeś i od kogo - że masz takie problemy ? Jakieś dłuższe ciągi itp ?
Oczywiście najlepszym rozwiązanie jest wizyta u lekarza, który profesjonalnie doradzi.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Tomsson420, polecam jesc duzo owocow i warzyw a najbardziej polecam zakwas z czerwonych burakow czyni cuda tu masz film o tymhttps://youtu.be/e9OFzJaySNw i polecam ostropest plamisty dobry na uklad pokarmowy
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Ciągi tak maks 2 dni czasem jakis klef meta klef a glownie to amfetamina krysztaly od atoma i threecrystal ale to raczej fetunia namieszala
Istnieje sporo roznych watkow na ten temat. Przejrzyj posty w dziale zdrowie.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Ogólnie rzecz biorąc styrałeś się a organizm się za to wszystko ładnie odwdzięczył, naruszyłeś równowagę potężnej machiny. Z czasem wszystko wróci do normy ale pamiętaj że teraz odczuwasz jedynie krótko trwałe skutki, te długofalowe mogą się objawić z dużym opóźnieniem, dział zdrowie zawiera mnóstwo bardziej lub mniej ale zawsze wartych uwagi rad innych badaczy. Każdy obowiązkowo powinien przestudiować ten dział.
Tomsson420, cześć, biały nalot na języku to znak że masz zakwaszony organizm - wpisz w google ssanie oleju, powinno ci pomóc. Uzupełnij witaminy (Wit c i d) Weź magnez (czarne kakao 3x dzienne) są jeszcze takie tabsy na oczyszczenie organizmu - chlorella, i spirullina one mocno oczyszczają organizm, ok daj znać jak kupisz powiem ci po ile tego brać dziennie . Pozdrawiam
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
polecam picie jodu(płyn lugola) chlory wywalaja jod z organizmu i na odwrót
zielona herbatka gorąca oczywiście zero używek przez przynajmniej 2 tygodnie i organizm powinien się odtruć no i oczywiście dieta ważna jakaś lekko strawna
Napiszę czego ja używam.
Jeśli chodzi o cerę, włosy i wygląd ciała to:
-chlorella w tabsach
-kwas alfa liponowy
-sok z pokrzywy
-zioła do picia typu skrzyp i rumianek
-ostropest
Jeśli chodzi o neuroprzekaźniki i kondycje psychiczną:
-tryptofan
-glutamina
-tyrozyna
-Glicyna
-Witaminy z grupy B
Wydaję mi się, że są to bezpieczne rzeczy, które można zacząć stosować zaraz po jednorazowych akcjach jak i dłuższych ciągać, bez czekania aż wszystko wyjdzie z organizmu jak przy nootropach, czy ginkgobiloba.
No, dodałbym do tego jakąś wit. C w 1000mg
Pozdrawiam i zdrowia życzę!
-chlorella w tabsach
-kwas alfa liponowy
-sok z pokrzywy
-ostropest
-tryptofan
-glutamina
-tyrozyna
-Glicyna
-Witaminy z grupy B
Wydaję mi się, że są to bezpieczne rzeczy, które można zacząć stosować zaraz po jednorazowych akcjach jak i dłuższych ciągać, bez czekania aż wszystko wyjdzie z organizmu jak przy nootropach, czy ginkgobiloba.
Chłopie.... po co ćpasz ? Podałeś zestaw na który wydajesz miesięcznie na pewno 200pln+Jacpan pisze: ↑4 lata temuNapiszę czego ja używam.
-chlorella w tabsach
-kwas alfa liponowy
-sok z pokrzywy
-ostropest
-tryptofan
-glutamina
-tyrozyna
-Glicyna
-Witaminy z grupy B
Nie lepiej przestać siupać, a zaoszczędzone pieniądze odłożyć i wydać na np wakacje 2 tygodniowe ?zakup samochodu, domu, inwestowanie?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
josiek,
czy ja napisałem jak często używam takich suplementów? Ile razy w miesiącu?
Hm, a może napisałem też ile i jak często zażywam RC, huh?
Nie znasz mnie, więc nie oceniaj.
Zestaw który podałem kosztuje (w momencie gdy trafię na dobrą przecenę, a kupuję tylko w ten sposób) maksymalnie 200zł, a opakowania ze sporą zawartością wystarczają co najmniej na rok. Polecam bardzo bul*******rs, nie wiem, czy mogę im tutaj robić reklamę, ale stosuję tylko suplementy z tej firmy, także bardzo polecam. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć więcej, m.in. Ty Josiek, zapraszam na pw.
Jeśli chodzi o moje życie prywatne - dziękuję za troskę mam się dobrze, posiadam samochód średniej klasy, mam też mieszkanie, które zamieszkuję z narzeczoną, pracę jako handlowiec, prowadzę też mikroprzedsiębiorstwo, a na wakacje all inclusive wylatuję raz do roku.
Pozdrawiam
czy ja napisałem jak często używam takich suplementów? Ile razy w miesiącu?
Hm, a może napisałem też ile i jak często zażywam RC, huh?
Nie znasz mnie, więc nie oceniaj.
Zestaw który podałem kosztuje (w momencie gdy trafię na dobrą przecenę, a kupuję tylko w ten sposób) maksymalnie 200zł, a opakowania ze sporą zawartością wystarczają co najmniej na rok. Polecam bardzo bul*******rs, nie wiem, czy mogę im tutaj robić reklamę, ale stosuję tylko suplementy z tej firmy, także bardzo polecam. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć więcej, m.in. Ty Josiek, zapraszam na pw.
Jeśli chodzi o moje życie prywatne - dziękuję za troskę mam się dobrze, posiadam samochód średniej klasy, mam też mieszkanie, które zamieszkuję z narzeczoną, pracę jako handlowiec, prowadzę też mikroprzedsiębiorstwo, a na wakacje all inclusive wylatuję raz do roku.
Pozdrawiam
Wiadomość moderatora Gargameli
Twój status prywatno / majątkowy mnie kompletnie nie interesuje, ale interesuje mnie ta reklama firmy produkującej suplement, którą poddałam cenzurze
Gratuluje zatem normalnego podejścia do życia i używek