Jak zregenerować organizm

Sprawdzone metody na regenerację organizmu oraz dyskusje na temat szkodliwości RC.
Status:
Tomsson420
Ssak
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Tomsson420 » 4 lata temu

Siemka postanowilem sobie ze w nowym roku przystopuje z badaniami moich ulubionych odczynnikow ale chcialem je hucznie pozegnac tak wiec tez zrobilem ale tym razem jakos bardziej odbilo sie to na moim zdrowiu i chcialbym to naprawic w buzi pojawily sie rozne syfy jakies krosty jeszczse pogryzione policzki od srodka dziwny bialy nalot na jezyku od paru dni ogolny brak motywacji i straszny tradzik rowniez problemy kiblowe straszna biegunka przez pierwsze dni az bolalo jesli macie jakies rady jak to naprawic to piszcie ;)

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 4 lata temu

Tomsson420,
Żebyśmy chociaż trochę mogli podpowiedzieć - dobrze byłoby gdybyś napisał na czym tak ostatnio leciałeś i od kogo - że masz takie problemy ? Jakieś dłuższe ciągi itp ?

Oczywiście najlepszym rozwiązanie jest wizyta u lekarza, który profesjonalnie doradzi.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3129

Nieprzeczytany post autor: Boss » 4 lata temu

Tomsson420, polecam jesc duzo owocow i warzyw a najbardziej polecam zakwas z czerwonych burakow czyni cuda tu masz film o tymhttps://youtu.be/e9OFzJaySNw i polecam ostropest plamisty dobry na uklad pokarmowy :thumbup:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Tomsson420
Ssak
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Tomsson420 » 4 lata temu

Ciągi tak maks 2 dni czasem jakis klef meta klef a glownie to amfetamina krysztaly od atoma i threecrystal ale to raczej fetunia namieszala

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 4 lata temu

Istnieje sporo roznych watkow na ten temat. Przejrzyj posty w dziale zdrowie.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
elchefe
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: elchefe » 4 lata temu

Biały język wskazuje na odwodnienie organizmu.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 4 lata temu

Biały język to też zjebane zatoki.

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 349

Nieprzeczytany post autor: Doktor » 4 lata temu

Ogólnie rzecz biorąc styrałeś się a organizm się za to wszystko ładnie odwdzięczył, naruszyłeś równowagę potężnej machiny. Z czasem wszystko wróci do normy ale pamiętaj że teraz odczuwasz jedynie krótko trwałe skutki, te długofalowe mogą się objawić z dużym opóźnieniem, dział zdrowie zawiera mnóstwo bardziej lub mniej ale zawsze wartych uwagi rad innych badaczy. Każdy obowiązkowo powinien przestudiować ten dział.

Status:
yalasek
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 321

Nieprzeczytany post autor: yalasek » 4 lata temu

Tomsson420, cześć, biały nalot na języku to znak że masz zakwaszony organizm - wpisz w google ssanie oleju, powinno ci pomóc. Uzupełnij witaminy (Wit c i d) Weź magnez (czarne kakao 3x dzienne) są jeszcze takie tabsy na oczyszczenie organizmu - chlorella, i spirullina one mocno oczyszczają organizm, ok daj znać jak kupisz powiem ci po ile tego brać dziennie . Pozdrawiam
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
kawasaki 89+
Szczur
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: kawasaki 89+ » 4 lata temu

polecam picie jodu(płyn lugola) chlory wywalaja jod z organizmu i na odwrót ;)

Status:
dna111
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: dna111 » 4 lata temu

zielona herbatka gorąca oczywiście zero używek przez przynajmniej 2 tygodnie i organizm powinien się odtruć no i oczywiście dieta ważna jakaś lekko strawna

Status:
Jacpan
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Jacpan » 4 lata temu

Napiszę czego ja używam.

Jeśli chodzi o cerę, włosy i wygląd ciała to:
-chlorella w tabsach
-kwas alfa liponowy
-sok z pokrzywy
-zioła do picia typu skrzyp i rumianek
-ostropest

Jeśli chodzi o neuroprzekaźniki i kondycje psychiczną:
-tryptofan
-glutamina
-tyrozyna
-Glicyna
-Witaminy z grupy B

Wydaję mi się, że są to bezpieczne rzeczy, które można zacząć stosować zaraz po jednorazowych akcjach jak i dłuższych ciągać, bez czekania aż wszystko wyjdzie z organizmu jak przy nootropach, czy ginkgobiloba.

No, dodałbym do tego jakąś wit. C w 1000mg

Pozdrawiam i zdrowia życzę!

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

Jacpan pisze:
4 lata temu
Napiszę czego ja używam.

Jeśli chodzi o cerę, włosy i wygląd ciała to:
-chlorella w tabsach
-kwas alfa liponowy
-sok z pokrzywy
-zioła do picia typu skrzyp i rumianek
-ostropest

Jeśli chodzi o neuroprzekaźniki i kondycje psychiczną:
-tryptofan
-glutamina
-tyrozyna
-Glicyna
-Witaminy z grupy B

Wydaję mi się, że są to bezpieczne rzeczy, które można zacząć stosować zaraz po jednorazowych akcjach jak i dłuższych ciągać, bez czekania aż wszystko wyjdzie z organizmu jak przy nootropach, czy ginkgobiloba.

No, dodałbym do tego jakąś wit. C w 1000mg

Pozdrawiam i zdrowia życzę!
Chłopie.... po co ćpasz ? Podałeś zestaw na który wydajesz miesięcznie na pewno 200pln+
Nie lepiej przestać siupać, a zaoszczędzone pieniądze odłożyć i wydać na np wakacje 2 tygodniowe ?zakup samochodu, domu, inwestowanie?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Jacpan
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Jacpan » 4 lata temu

josiek,

czy ja napisałem jak często używam takich suplementów? Ile razy w miesiącu?
Hm, a może napisałem też ile i jak często zażywam RC, huh?

Nie znasz mnie, więc nie oceniaj.

Zestaw który podałem kosztuje (w momencie gdy trafię na dobrą przecenę, a kupuję tylko w ten sposób) maksymalnie 200zł, a opakowania ze sporą zawartością wystarczają co najmniej na rok. Polecam bardzo bul*******rs, nie wiem, czy mogę im tutaj robić reklamę, ale stosuję tylko suplementy z tej firmy, także bardzo polecam. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć więcej, m.in. Ty Josiek, zapraszam na pw.

Jeśli chodzi o moje życie prywatne - dziękuję za troskę mam się dobrze, posiadam samochód średniej klasy, mam też mieszkanie, które zamieszkuję z narzeczoną, pracę jako handlowiec, prowadzę też mikroprzedsiębiorstwo, a na wakacje all inclusive wylatuję raz do roku.

Pozdrawiam :)

Wiadomość moderatora Gargameli

Twój status prywatno / majątkowy mnie kompletnie nie interesuje, ale interesuje mnie ta reklama firmy produkującej suplement, którą poddałam cenzurze

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

Gratuluje zatem normalnego podejścia do życia i używek :)