3-CMC HCL White Big Crystal Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik
Topic author

3-CMC HCL White Big Crystal Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Unread post by 4mmc » 7 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 3-CMC HCL White Big Crystal ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-CMC HCL White Big Crystal from Predator-rc

Name: 3-Chloroethcathinone
IUPAC: 1-(3-chlorophenyl)-2-(ethylamino)-1-propanone

Numer katalogowy: RC0015
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 30 PLN
3-4 28 PLN
5-9 26 PLN
10-24 25 PLN
25-49 23 PLN
50-99 21 PLN
100-249 19 PLN
250-499 18 PLN
500-999 17 PLN
1000-10000
Attachments
shop24.png
shop24.png (196.47 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Hennessy
B-K Zwierz
Użytkownik

Unread post by Hennessy » 7 years ago

Sprawdzał ktoś tą trójeczke? Trochę tańsza od Ice, ja zawsze wolę dopłacić do jakości, Ice to dla mnie bomba, testował ktos obie trójeczki i ma porównanie? Jakieś foto?
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
Broussard
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by Broussard » 7 years ago

Ja badałem to 3-cmc white, fotki niestety nie mam, bo już dawno mi wyparowała ta trójeczka z samary, ale ogólnie polecam, Ice ciut lepiej robi, ale to 3-cmc white tez naprawdę spoko, normalne dobre 3-cmc. Także jakbym miał porównać to ice > white ale obie polecam.

Status:
Hennessy
B-K Zwierz
Użytkownik

Unread post by Hennessy » 7 years ago

Dostałem 0,5g 3-cmc white w akcji samplowej - dziękuje za możliwość testów. Bardzo dobre 3-cmc, jest euforia i lekkie pobudzenie i ogromna chęć do działania. Działa troszkę inaczej od Ice na pewno też warte uwagi, chociaż Ice to niezmiennie moja ulubiona trójeczka od tego vendora. Jeśli chodzi o wygląd to ładne białe kryształki, sprawdźcie na zdjęciu niżej. Ogólnie polecam, to na pewno dobre i aktywne 3-cmc. :thumbup:
Attachments
3cmc white.jpg
3cmc white.jpg (303.17 KiB)
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

Unread post by lolek20 » 7 years ago

Tej trójeczki przyznam się, ze jeszcze nie badałem, nadrobie przy kolejnym zamówieniu po prezentuje sie ciekawie, moje ulubione to 3-cmc Ice od preda, ale ten white wydaje się troche mniej szklisty, przez co aplikacja może będzie mnie bolesna, zobaczymy. ;)

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Unread post by Snow Queen » 7 years ago

Produkt dostany w akcji samplowej od Predka.
Chciałam podziękować za możliwość przebadania tego produktu. ^^
Wygląd podobny jak u kolegi hennessy. Biało pudrowy kryształ.
Smakowane noskiem <250mg>, zapycha koryto, daje mocną świeżość w kanale, wraz ze świeżością odrazu przychodzi wgniatający nieogar.
Dość mocno latający obraz, widocznie zauważalne odrealnienie. MOC !
Przyjemność ta samego piku trwała z 30 minut na wysokim poziomie euforycznego orgazmu ciała i duszy.
Występuje godzinny końcowy efekt, który również można zaliczyć do bardzo przyjemnych. Lekkie pobudzenie do działania <trzeźwość>
Z chęcią ogromną spróbowałabym ponownie, jest on moim na pewno ulubieńcem, widzę same plusy.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by Bubu88 » 7 years ago

Dostałem w samplu. Szczurki były zachwycone. Oralnie bardzo euforyczny i serotoninowy, mówili że bardzo czysty. Czuli lekkość, generalnie przypominało to 3mmc
polecają

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

Podobny do 3mmc rzeczywiście, moim zdaniem jeśli ktoś szuka namiastki starej dobrej trójki to niech pobiera jak najbardziej produkt, ocena końcowa walorów estetycznych w moim mniemaniu wychodzi bardzo dobrze. White daje popych do działania a euforia jest na wysokim poziomie, nie uwierzę że ktoś bedzie nie zadowolony z tego odczynnika dawki rzeczu 150mg już są odpowiednio serotoninorgazmowe. Iibido mocno podwyższone, po działaniu głównym nie zostaje długo jakaś tam stymulacja, nie na tyle żeby po zabawie nie można bylo iść spać normalnie.

Co mogę jeszcze o tym napisać?

Pobierać to do cholery, bardzo dobry odczynnik.

Status:
Lovac8
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Lovac8 » 7 years ago

Ale zdajecie sobie sprawę, że nie jest to CMC? :P Nikogo nie krytykuje, sam zamawiam od preda często, ale tylko wam uświadamiam. Więcej info priv, lub piszcie sami do preda, no chyba że wiecie w czym rzecz.

Najlepsze jest to, że co niektórzy piszą że działa jak typowe, prawdziwe CMC xD

Status:
opara123
Ssak
Użytkownik

Unread post by opara123 » 7 years ago

Haha jeszcze moderator ze podjazd do metafedronu to ma haha xddd upadlem

P.S looknicie katalog nastr preda,tam wyjaśnione wszystko haha pzdr z purple
"O państwie policyjnym mówić tu nie muszę
Pójść na układ z nimi,to jak diabłu oddać dusze"

Force24 z purple

Status:
Lovac8
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Lovac8 » 7 years ago

Po prostu tak działa ludzka psychika. Jeżeli ma pewność, że jest to 3CMC to efekt będzie na pewno lepszy niż jakby wiedział, czy jest to 3 CEC. Pred nikogo tym nie oszukał, bo jest wszystko ładnie napisane co z czym, tylko jest to normalny chwyt marketingowy co robi dużo osób, nie tylko siedzących w RC. ;)

Status:
chybanieja
Szczur
Użytkownik

Unread post by chybanieja » 7 years ago

Ładne kryształki. Aż dziwo, że jeszcze nie uskuteczniłem, choć wiele razy kusiło żeby wrzucić do koszyka.

Panie i PANOWIE - JAK TO WYPADA NA REKREACYJNO-IMPREZOWE MIKKSY EUFORYCZNE Z LEKKIM STIMEM NA PODKRĘTKĘ I ZBICIEM ZMĘCZENIA?

Macie jakieś ciekawe kompilacje przerobione? jAKIE DAWKI, JAK CZĘSTO DORZUTKI?

Status:
Qubas
Szczur
Użytkownik

Unread post by Qubas » 7 years ago

dawka 400 mg
działanie jak TRZY
sniffem polecam

Ujdzie ale bywały lepsze
"Im mniej człowiek wie, tym łatwiej mu żyć. Wiedza daje wolność, ale unieszczęśliwia"

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

Unread post by Legend » 7 years ago

Nowa dostawa białe/przezroczyste małe kryształki. Powrót do prima czystości.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
SexWithMyEx
Blister
Użytkownik

Unread post by SexWithMyEx » 7 years ago

Ktos opisze dzialanie? chodzi mi o balans speed euforia wiecie cos?