Latest post of the previous page:
Dobre się szybko kończySynthcaine Colombia and Synthcaine Colombia Strong
Synthcaine Colombia and Synthcaine Colombia Strong
Dostałem w gratisie do ostatrniego zamówienia około 1g podpisane jako sc
W formie proszku gotowego do sniffu poszło na wiecej osob i dalo siły na długo bylo czuc moc i takie dodatkowe stymulujace uczucie ktore fajnie podbijało produkt jak najbardziej polecam i znowu poprosze o niego w gratisie do zamowienia 3mmc lux
W formie proszku gotowego do sniffu poszło na wiecej osob i dalo siły na długo bylo czuc moc i takie dodatkowe stymulujace uczucie ktore fajnie podbijało produkt jak najbardziej polecam i znowu poprosze o niego w gratisie do zamowienia 3mmc lux
a do czego kocurze porownasz to sc? jakiegos nepa? moze mixa nepa z trojka/czworka? szkoda ze nie mam tego sc to moze bym mogl testy kolorystyczne przeprowadzic xd
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Mi to SC najbardziej podlatuje Nepem, ale coś tam więcej musi być bo dobrze składa i dobrze tarmosi
az chetnie bym pobral po kawalku od kazdego V, ktory ma to na stanie i porownywalbym jednego do drugiego, tylko w stimach to ja raczej cieki jestem, moglbym nawet roznicy nie zauwazyc
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Ale nic nie stoi na przeszkodzie kej, bo akurat stimy łatwo ocenić, sprawa komplikuje się przy euforykach gdzie jednak odczucia są w miarę personalne,.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Dokładnie bo Enzochem, ma sorty bardzo dobre dlatego tak szybko schodzą jak bułki z piekarni
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Tylko 3 vendorow ma wiec mozna zrobic takie porownanie