Muzyka jakiej słuchacie
Muzyka jakiej słuchacie
Postujemy swoją ulubioną muzykę i piszemy czego słuchamy na co dzień
Ja głównie black metal, czasem RAC, dark ambient i coś w stylu Wardruny.
Ulubione zespoły: Burzum, Gorgoroth, Slipknot (ale tylko pierwsze albumy), Darkthrone. To tyle z tych popularnych. Oczywiście znam i doceniam znacznie więcej zespołów, ale nie sposób ich wszystkich wymienić i trudno mi wybrać najlepsze
Ja głównie black metal, czasem RAC, dark ambient i coś w stylu Wardruny.
Ulubione zespoły: Burzum, Gorgoroth, Slipknot (ale tylko pierwsze albumy), Darkthrone. To tyle z tych popularnych. Oczywiście znam i doceniam znacznie więcej zespołów, ale nie sposób ich wszystkich wymienić i trudno mi wybrać najlepsze
Muzyka jakiej słuchacie
Ja nie słucham takiej muzyki,.osobiście wolę:
Początki hip hopu/rap w polsce(3x klan,latający holender,PFK,Tede,wrzgórze yapa3,K44,)
Oraz Electro house,minimal electro,jump electro,hard electro.
Ale szanuje że każdy ma swój gust
Początki hip hopu/rap w polsce(3x klan,latający holender,PFK,Tede,wrzgórze yapa3,K44,)
Oraz Electro house,minimal electro,jump electro,hard electro.
Ale szanuje że każdy ma swój gust
Muzyka jakiej słuchacie
Cypis Solo
Osobiście nie słucham za dużo tego delikwenta ale dość popularny w środowisku.
Ja bardziej Stany .
Osobiście nie słucham za dużo tego delikwenta ale dość popularny w środowisku.
Ja bardziej Stany .
Muzyka jakiej słuchacie
U mnie różnie, od dub'u , reggae i soundsystemów (Vibronics, Soom T etc.) przez psytrance (Dj Zen, Astri etc) po hc/punka (Post Regiment, Dirt, Świat Czarownic-polecam na grzyby ) no i wyrywkowo generalnie reszta muzyki
Muzyka jakiej słuchacie
Głównie rap! Lubie oldchool. 2pac to dla mnie nr 1 sprawdzać utwór o szlachetnym trunku, który również mam w nicku i w avku!
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Muzyka jakiej słuchacie
Dixon37 feat. DIIL Gang- HDS/TPS- Egon, Harpi M.U.R, Rogal DDL, Bobek BZR, Arczi, Maro, Tps, Snr, Kiszło -
Zwiń dwie dychy albo stówę
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania
Muzyka jakiej słuchacie
W sumie słucham wszystkiego bez jakichkolwiek ograniczeń od wyżej wymienionego hip hopu
daromiła czy rc-kowca po electro , metal , house ., dance , disco polo , dance hall , deep house a nawet muzykę klasyczną :
Coś ode mnie :[media] [/media]
[media][/media]
daromiła czy rc-kowca po electro , metal , house ., dance , disco polo , dance hall , deep house a nawet muzykę klasyczną :
Coś ode mnie :[media] [/media]
[media][/media]
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Muzyka jakiej słuchacie
Muzyka klubowa głównie, trochę elktro, SOAD, no i happysad <3
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Muzyka jakiej słuchacie
dobre na jakies drugs party.
edit1| [media] [/media] bardzo spodobala mi sie tez ta piosenka tez dobra na balety po dobrym szczurze.
edit1| [media] [/media] bardzo spodobala mi sie tez ta piosenka tez dobra na balety po dobrym szczurze.
#POWIEDZ DLACZEGO?
Muzyka jakiej słuchacie
Jak coś można już wrzucać filmy z yt na forum, używamy bbcode "YOUTUBE" i wklejamy link do filmiku między tagi.
Łapcie Coolio ode mnie
[media] [/media]
Łapcie Coolio ode mnie
[media] [/media]
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Muzyka jakiej słuchacie
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.