W tym temacie piszemy opinie i recenzje o Maczance Troll - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about "Troll" Herbal blend - effects, description.
Troll 700 mg
Troll w Laboratorium wypadł bardzo mocno, w porównaniu z poprzednimi sortami o tej nazwie stwierdzam że producenci polepszyli moc oraz jakość danego produktu
Smak, zapach bardzo przyjemny, nie drażni, nie śmierdzi ryba czy palonym plastikiem.
Moc na bardzo wysokim poziomie, pierwsze doznania laboranta to ogromna euforia bez jakich kolwiek ''paranoi'' typu ''oni tu są'' ''ona mnie podgląda''
Dodam ze w laboratorium w tym czasie działał Crack Inside [1] Po ok 2 minutach od załadowania się, uczucie ogromnych rozkmin, czynność którą robiłęm przed zapodaniem Troll`a
Od razu zaczeła mi się nudzić i stwierdziłem ze szkoda marnować czas skoro działanie Trolla uderza w ogromne przemyślenia dot wszystkiego co ma jaki kolwiek sens
Bardzo dobra mieszanka, uważam ze jedna z najlepszych a nawet najlepsza jakie kolwiek miałem w laboratorium z tego sklepu.
Chęć na dodawanie do laboratorium bardzo niska z czego wielki plus, jest to dla mnie kwestia bardzo ważna.
(+)
Moc
Zapach
Profil dzialania
Cena
(-)
Jedyny minus to konsystencja mieszanki, drobno krojony podkład.
Moja ocena 9/10
Bardzo Dziękuje ekipie fun`a za możliwość przetestowania tego produktu w laboratorium.
"Troll" Herbal blend
"Troll" Herbal blend
Maczanki z funb. mają ten swój klimat maczanek ze staarych pierwszych stacjonarek. Osobiście testowałem i warto tak jak i reszta produktów z owego sklepu
Badacz nie z tego świata...