Poświece także osobny akapit simkartą których nie trzeba rejestrować, ale nie mają one numeru kierunkowego + 48 (czyli nie są to karty polskie.)
Wiem ze niektóre metody wydają sie abstrakcyjne lub wymagają przygotowania / znajomości pewnych narzędzi lub miejsc w internecie. Ale spokojnie...
Sprawdź przed przeczytaniem:
Spoiler:
WIEM ZE WIEKSZOSCI NIE BEDZIE SIE AZ TAK CHCIALO PIERDOLIĆ Z TYM. KARTY MOZNA OCZYWISCIE NABYĆ. NAWET U VENDORÓW Z DZIALU PARTNERSKIEGO.
PATENTY WYMAGAJACE MANIPULACJI OSOBY KTÓRA JEST UPOWAZNIONA DO REJESTRACJI SIMKART. SĄ RACZEJ DLA OSÓB KTÓRE JAK JA INTERESUJA SIE SOCJOTECHNIKAMI. DLA RESZTY MOŻE TO BYĆ CIEKAWOSTKA : )
UWAGA NIE MAM ZAMIARU UDOSTĘPNIAĆ FOR / ŹRÓDEŁ POZYSKIWANIA ELEMENTÓW POTRZEBNYCH DO REJESTRACJI SIMKART. ANI MIEJSC GDZIE NABĘDZIESZ JE TANIEJ NIZ U VENDORÓW Z DZIAŁU PARTNERSKIEGO. DO NAJTANSZEJ METODY BĘDZIESZ POTRZEBOWAŁ WIEDZY GDZIE NABYĆ SKAN DOWODU OSOBISTEGO. A JA NIE MAM ZAMIARU CI TEGO UŁATWIAĆ. WIĘC PROSZE NIE PRÓBOWAĆ PISAĆ NA PW. Z PROŹBĄ O LINK / NAZWE FORUM - STRONY.
PATENTY WYMAGAJACE MANIPULACJI OSOBY KTÓRA JEST UPOWAZNIONA DO REJESTRACJI SIMKART. SĄ RACZEJ DLA OSÓB KTÓRE JAK JA INTERESUJA SIE SOCJOTECHNIKAMI. DLA RESZTY MOŻE TO BYĆ CIEKAWOSTKA : )
UWAGA NIE MAM ZAMIARU UDOSTĘPNIAĆ FOR / ŹRÓDEŁ POZYSKIWANIA ELEMENTÓW POTRZEBNYCH DO REJESTRACJI SIMKART. ANI MIEJSC GDZIE NABĘDZIESZ JE TANIEJ NIZ U VENDORÓW Z DZIAŁU PARTNERSKIEGO. DO NAJTANSZEJ METODY BĘDZIESZ POTRZEBOWAŁ WIEDZY GDZIE NABYĆ SKAN DOWODU OSOBISTEGO. A JA NIE MAM ZAMIARU CI TEGO UŁATWIAĆ. WIĘC PROSZE NIE PRÓBOWAĆ PISAĆ NA PW. Z PROŹBĄ O LINK / NAZWE FORUM - STRONY.
Spoiler:
- No cóż nie ma co sie zbytnio rozpisywać, takowe nabędziesz u
sandheavens
minimalna ilość to 10 kart kazda po 50 zł od szt.
- Pojedyńcze simkarte mozna nabyć u Bolchemist w cenie 20euro za szt.
- Jesli wiesz gdzie karty mozna kupić tez na darknecie, cena to około 40-60 zł za szt
+ koszt escrow.
sandheavens
minimalna ilość to 10 kart kazda po 50 zł od szt.
- Pojedyńcze simkarte mozna nabyć u Bolchemist w cenie 20euro za szt.
- Jesli wiesz gdzie karty mozna kupić tez na darknecie, cena to około 40-60 zł za szt
+ koszt escrow.
#1.1 Czy kupno już zarejestrowanych kart jest oplacalne?
Spoiler:
Według mnie NIE. Wykorzystując socjotechniki można zaoszczędzić sporo pieniędzy. Aczkolwiek kosztuje nas to wyjscie z domu i troche energii w organizacje wszystkiego.
Przedstawie wam dwa warianty jak możecie to zrobić.
1. Manipulacja
2. Żerowanie na desperacji drugiego człowieka.
Przedstawie wam dwa warianty jak możecie to zrobić.
1. Manipulacja
2. Żerowanie na desperacji drugiego człowieka.
#2 Socjotechnika - Definicja, przygotowanie:
Spoiler:
Socjotechnika to:
Inżynieria społeczna, inżynieria socjalna, socjotechnika – w politologii, socjologii i marketingu: zespół technik służących osiągnięciu określonych celów poprzez manipulację społeczeństwem. Innymi słowy jest to celowe, przemyślane przekształcanie społeczeństwa
Personalnie dla mnie jest to owiele lepszy sposób ze wzgledu na moje zainteresowania, jest to zdecydowanie trudniejsza droga niż kupno juz zarejestrowanych simek. Ale daje ogromna satysfakcje jesli nam sie uda i jak wspomniałem, pozwala zaoszczędzić sporo pieniędzy.
Tak jak wspomniałem przedstawie dwie ścieżki, jedna z nich jest manipulacja
druga to żerowanie na desperatach.
Do 1 jak i 2 musimy sie w odpowiedni sposób przygotować.
Do obu metod będziemy potrzebować także jakiegoś kapitału. Czegoś z niczego nie zrobimy.
Okej także przygotujmy sie do scieżki numer 1. (manipulacja) jej najwiekszym + jest cena calego procesu.
Co mi potrzebne?
Spoiler:
Metoda jest tania to fakt, aczkolwiek potrzebujesz skanu dowodu najlepiej na osobe starszą.
(no to teraz dojebales hoxed skad mam kurwa wziąc skan dowodu???)
Prawda jest taka ze kto wie gdzie szukać znajdzie oferty oscylujace w przedziale 15-20 zł za szt z mozliwoscia wyboru wieku osoby na która bd wyrabiać simkarty.
Lub dostęp do generatora skanów dowodu a zdjęcie które będzie uzyte do dowodu nie bedzie stanowic wiekszego problemu.
Skany mozesz zdobyć w dowolny sposób, sam musisz pokomnbinować, na jeden skan mozesz zarejestrować x simek - pamiętaj
Jesli masz skan zgrywasz go na telefon, reszta jest juz tak naprawde formalnościa, przygotuj schludne ciuchy, poćwicz retoryke. Mimike twarzy (musisz ja kontrolować bo staniesz oko w oko ze sprzedawcą)
Takze do kupy:
- Skan dowodu na osobe starsza
- Schludne ubrania
- Podstawa retoryki i nauka kontroli mimiki twarzy.
- Gotówka na rejestracje karty.
(no to teraz dojebales hoxed skad mam kurwa wziąc skan dowodu???)
Prawda jest taka ze kto wie gdzie szukać znajdzie oferty oscylujace w przedziale 15-20 zł za szt z mozliwoscia wyboru wieku osoby na która bd wyrabiać simkarty.
Lub dostęp do generatora skanów dowodu a zdjęcie które będzie uzyte do dowodu nie bedzie stanowic wiekszego problemu.
Skany mozesz zdobyć w dowolny sposób, sam musisz pokomnbinować, na jeden skan mozesz zarejestrować x simek - pamiętaj
Jesli masz skan zgrywasz go na telefon, reszta jest juz tak naprawde formalnościa, przygotuj schludne ciuchy, poćwicz retoryke. Mimike twarzy (musisz ja kontrolować bo staniesz oko w oko ze sprzedawcą)
Takze do kupy:
- Skan dowodu na osobe starsza
- Schludne ubrania
- Podstawa retoryki i nauka kontroli mimiki twarzy.
- Gotówka na rejestracje karty.
żerowanie na desperacji drugiej osoby nie wymaga odnas nic innego niż rzeczy której owy desperat pragnie, troche szczęscia.
Co mi potrzebne?
Spoiler:
Przedewszystkim desperat uzalezniony od np hazardu,alkoholu,narkotyków gotowy zarejestrować simkarte na swoje dane za flaszke/troche siana/dzialke.
No i obiekt pragnien desperata.
Takze do kupy:
- osoba zdesperowana.
- obiekt pragnien desperata.
No i obiekt pragnien desperata.
Takze do kupy:
- osoba zdesperowana.
- obiekt pragnien desperata.
Spoiler:
Posiadając juz wszystko czego potrzebujesz wchodzisz do punktu gdzie mozesz zarejestrować simkarte, od początku musisz wyglądac na osobe lekko przygnębiona pytasz sprzedawcy o mozliwosc rejestracji simkarty ten oczywiscie sie godzi po czym zaqczynasz wyjaśniac sytuacje w której osoba ci bliska np Dziadek (po to ci skan osoby starszej ) uległ wypadkowi w którym jego telefon został zniszczony, sam dziadek nie moze sie ruszyć, a wypadalo by mieć jakiś kontakt. Tlumaczysz ze masz zdjecie dowodu dziadka.
Jak zwiekszyc swoje szanse na powodzenie?
- jak wspomnialem kontroluj mimike nie mozesz sie nw usmiechać pod nosem bo kurwa krzywda stala sie osobie z twojej rodziny
- nie unikaj kontaktu wzrokowego, bądz pewny tego co mówisz. Nie zawieszaj sie by przemyślec swoja odpowiedź. musiz napierdalać z paszczy tak ze witraze sie beda malować.
- bądz schludnie ubrany i wypowiadaj sie kulturalnie i elekwetnie.
- Uzywaj slowa prosze naprawde bardzo zwieksza to szanse.
PAMIĘTAJ O:
- OSOBA ZA LADA NIE MOZE ZNAC CIEBIE LUB TWOJEJ RODZINY.
- KORZYSTAJ Z GOTÓWKI I TYLKO IWYLACZNIE Z GOTÓWKI.
Jesli:
- jesli masz znajomego pracujacego w sklepie który jest punktem rejestracji simkart i sie dogadacie cala manipulacje i ta szopke masz z glowy wpierdalasz sie do sklepu ziomek wie co i jak. Rejestrujesz i masz.
Jak zwiekszyc swoje szanse na powodzenie?
- jak wspomnialem kontroluj mimike nie mozesz sie nw usmiechać pod nosem bo kurwa krzywda stala sie osobie z twojej rodziny
- nie unikaj kontaktu wzrokowego, bądz pewny tego co mówisz. Nie zawieszaj sie by przemyślec swoja odpowiedź. musiz napierdalać z paszczy tak ze witraze sie beda malować.
- bądz schludnie ubrany i wypowiadaj sie kulturalnie i elekwetnie.
- Uzywaj slowa prosze naprawde bardzo zwieksza to szanse.
PAMIĘTAJ O:
- OSOBA ZA LADA NIE MOZE ZNAC CIEBIE LUB TWOJEJ RODZINY.
- KORZYSTAJ Z GOTÓWKI I TYLKO IWYLACZNIE Z GOTÓWKI.
Jesli:
- jesli masz znajomego pracujacego w sklepie który jest punktem rejestracji simkart i sie dogadacie cala manipulacje i ta szopke masz z glowy wpierdalasz sie do sklepu ziomek wie co i jak. Rejestrujesz i masz.
Spoiler:
Metoda jest o tyle mniej komfortowa, ze zalezy tez troszke od szczęscia.No chyba ze chcesz ryzykować i desperatem bd osoba która kupuje od cb towar ale nie wyprzedzajmy faktów. najlepiej krecic sie w miejscach gdzie lokalny folklor wychodzi na zebry. poczekac az sam cie zaczepi. I zaproponować np 50 zł za rejestracje 4 simkart za które zaplacisz.
Najwiekszym mankamentem tej metody jest znalezienie zula z dowodem osobistym
Mozesz tez wykorzystac cisnienie jakiegos szczurka na zwale i zaproponować towar za simki, aczkolwiek rejestracja simkart na osobe która najprawdopodnobniej znamy moze okazac sie zgubna gdyz w razie czego istnieje szansa ze sie na nas rozjebie, lub sam bd przeswietlany a na mine wjebiemy sie my
Jest jeszcze 3 wariant, czyli hazardzista w ciągu, (osoby które o 2 w nocy potrafia pytać sie czy masz 10 blikiem wartiat zara oddam xDDDDDD)
schemat jest ten sam. Musisz zaoferować cos czego ta osoba z uporem maniaka pragnie w tym momencie.
Najwiekszym mankamentem tej metody jest znalezienie zula z dowodem osobistym
Mozesz tez wykorzystac cisnienie jakiegos szczurka na zwale i zaproponować towar za simki, aczkolwiek rejestracja simkart na osobe która najprawdopodnobniej znamy moze okazac sie zgubna gdyz w razie czego istnieje szansa ze sie na nas rozjebie, lub sam bd przeswietlany a na mine wjebiemy sie my
Jest jeszcze 3 wariant, czyli hazardzista w ciągu, (osoby które o 2 w nocy potrafia pytać sie czy masz 10 blikiem wartiat zara oddam xDDDDDD)
schemat jest ten sam. Musisz zaoferować cos czego ta osoba z uporem maniaka pragnie w tym momencie.
Spoiler:
Mozesz nabyc czeska simke u ChemCentrum, um. o2 nie wymagajaca
rejestracji.
Jesli masz znajomego w holandii lub sam jezdzisz mozesz zabrac np 10 lebarek albo lyke które tez nie wymagaja rejestracji, mozna je doladowywac prepaidami które kupisz za gotówke.
rejestracji.
Jesli masz znajomego w holandii lub sam jezdzisz mozesz zabrac np 10 lebarek albo lyke które tez nie wymagaja rejestracji, mozna je doladowywac prepaidami które kupisz za gotówke.