100 % uczciwe sklepy wysyłające na żółtych
Witam, czy możecie w chwili obecnej polecić jakieś w 100 % pewne sklepy wysyłające na żółtych ?
Chodzi mi o sklepy pewne na 100 %, a nie w stylu np. predatora u którego na 10 paczek dochodzi 1,2. Istnieją w tej chwili tacy V. ? Oczywiście warunkiem jest to, że wysyłają na żółtków.
Chodzi mi o sklepy pewne na 100 %, a nie w stylu np. predatora u którego na 10 paczek dochodzi 1,2. Istnieją w tej chwili tacy V. ? Oczywiście warunkiem jest to, że wysyłają na żółtków.
smartszop.pl
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
niezła próba panie komisarzupawelsniff wrote: ↑6 years agoczy możecie w chwili obecnej polecić jakieś w 100 % pewne sklepy wysyłające na żółtych ?
Chodzi mi o sklepy pewne na 100 %
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
Polecam wybrać coś innego niż żółtych jak jest możliwość, bo lecą w kulki albo to pewien sklep robi mnie w konia. Czekam na ostatnią odpowiedź od nich zanim robię shitstorm (bo o ile ten problem z kurierem zrozumiem choć jest trochę naciągany to niewywiązanie się z pisemnej odpowiedzi, że wyślą drugą paczkę przed ich przerwą to już przesada).
Pamiętajcie o jednym. Jeżeli nie dostajecie paki ze sklepu wysłanej żółtymi, to w 99% to ten przewoźnik jest temu winien a nie sklep. Najwięcej przejętych pak przez niebieskich jest właśnie u żółtych bo często współpracują z policją i służbami celnymi. Najwięcej kradzieży pak przez kurierów dowożących do paczkomatów jest u żółtych. Zamawiając tą opcją wysyłki ryzykujecie najbardziej
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
A dokładnie co to za sklep, bo nie mogę znaleźć ?
Ok, znalazłem sklep, ale nigdzie nie widzę możliwości rejestracji.
ja za to polecam syntetycznego jezeli chodzi o cwaniakomaty to jedyny sklep ktory przed przerwa nie zawodzil nigdy w przypadku zoltej budki.
trippy maja urlop ogolnie nie lubia jak sie o nich psize w necie.