1CP-LSD 100mcg Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
Psychotune
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Psychotune » 4 years ago

This post has high reputation.

Latest post of the previous page:

Co: 1cP-LSD

inne nazwy: 1-Cyclopropionyl-d-lysergic acid diethylamide

Wzor sumaryczny: C24H29N3O2

Wyglad: standardowo - biały kartonik podobny do 1p

Dawka: na początek jeden karton. W późniejszym czasie mam zamiar zarzucić dwa

S&S nie najgorsze, mogłoby być lepsze ale tez mogłoby gorsze bo przynajmniej dom, spokoj i 'bezpieczeństwo' dla tripa

Ogolny opis: Substancja aktywna, jak dla mnie kolorów (CEV i OEV) wiecej niż przy standardowym 1p. Okazało się że za bardzo nie mogę się skupić na myśleniu kwasowym bo wyszła niespodziewana sytuacja. Dlatego też wydaje mi się ze myślenia typowo kwasowego jest przy niej mniej. W mojej opinii dobrze będzie komponować się z 1b-lsd które daje dużo więcej przemyslen. W pewnym momencie uderzyły mnie tak silne OEV ze trudniej bylo mi to ogarnac poprzez co myślę że jest pod tym względem lepsza niż 1p-lsd. Na pewno jeszcze skorzystam z substancji bo w większej dawce lub mixie przypuszczam ze byłaby dla mnie bardzo satysfakcjonujaca, tak samo jak 1p-lsd lub nawet bardziej. Niestety nie spisałem tym razem tripa w trakcie jego trwania poprzez co ciezko mi ocenić czas w którym następował peak czy inne zmiany percepcji. Natomiast na pewno następowało przyspieszenie czasu bo zanim się porozglądałem i substancja dobrze weszła odniosłem wrażenie że zaczyna juz schodzic...

Zalety:
- Pełno CEV i OEV jak na bliźniaka 1p to chyba nawet wiecej od oryginału. Co bardzo mnie cieszy

- dodatkowo długo trzymające fraktale co sprawia że w tej kwestii jest zdecydowanie lepiej od oryginału

- Myslenie kwasowe aczkolwiek niewielkie - delikatna zmiana percepcji i odbioru slow które są kierowane w moim kierunku. Mimo to tak jak mówiłem- przy 1P czy 1b występuje dla mnie wiecej zmian pod względem umysłowym niż przy 1cp

- lepszy odbior muzyki. Rozpływanie się w niektórych teledyskach (przygotowane specjalnie pod tripa)

- chec rozmowy z innymi choc średnio to wychodzi jesli rozmawia się z osobą trzeźwa... może dojść do kłótni przez inny odbior otaczającego świata.

Wady

- mniejsze niż przy oryginale 'myslenie' kwasowe i chęć do rozmyślen, wprowadzeniu pewnych zmian w życiu i poukładania sobie pewnych rzeczy w głowie na nowo

- zarzucając bedac zmeczonym po pracy moze wystąpić odczuwalny bodyload. Wiele substancji wywołuje większy i silniejszy wiec nie zwracałem na to większej uwagi ale dla osób które pierwsze razy biora lizergamidy moze byc uciążliwy.

- mniejsza szansa na bad tripa z powyższego powodu (mniej myślenia typowo kwasowego)

Podsumowanie:substancja to miła odmiana dla 1P (które wśród lizergamizdow zbyt dużej konkurencji nie miało i nie ma choc 1cp moge w mojej ocenie zaliczyć do jednego z silniejszych konkurentów) powodujaca znacznie mniej myślenia kwasowego i odbioru świata, za to znacznie więcej kolorów i wizualizacji. Jak dla mnie dobry konkurent dla 1-p i cieszę się że w końcu pojawia się na rynku coraz więcej odmian 1-p... brakuje mi jedynie starych lizergamidow typu ETH-LAD etc.

Ocena obiektywna 8/10

Ocena subiektywna9/10

Dzieki za przeczytanie. Z fartem
Pamiętaj zawsze zrobić próbę uczuleniowa!
Lepiej 2h poczekać niz wylądować 3m pod ziemia

Status:
Damianodon
Szczur
Newbie

Unread post by Damianodon » 4 years ago

Morfix wrote:
4 years ago
Czy ma ktoś może doświadczenia z mixu LSD+DMT? Jest jakieś ryzyko choroby psychicznej? I kiedy najlepiej zażyć DMT przed, w trakcie czy po (w którym momencie bedą najlepsze doznania?). I jak bardzo może podbić LSD?
na peaku kwacha doisz z bongo dmt. Bardzo dziwne kiedy wracasz wykręcony z innych wcieleń po dmt a tu grunt "rzeczywistości" na kwadracie nadal płynie... ryzyko choroby... napewno nie wrócisz taki sam.

Status:
Damianodon
Szczur
Newbie

robi robote. jeden ogarniesz czy blotter czy pill, dwa to juz dla wprawionych. jeden spacerowa ilość. Wrażliwy i ożywiony. Przez fakt, ze to rc a nie true kwach przeszla mi mysl przez glowe, ze tak zostanie bo wyprało czaszke książkowo.
Odświeżające doświadczenie.
Obraz przeskakuje- Typowa Shiva z miliardem rąk i 17palców u dłoni.
Jak nie wiesz co jest grane to pół. Ktoś mi mowil, ze sie podzielil calakiem i też posmyrało.
Najlepiej na pusty żołądek. Można ciastko zielone do tego lub skręcić coś podobnego. ciastko razem z 1cp 1p. Nie gryzie sie a intensyfikuje doznania.
Nie jeść nic ze 6h wcześniej i nie dotykać mięsa i cięzkich potraw danego dnia a może i przeddzień czy dwa to o bodyload zapomnisz.
Kwestia wprawy i obserwacji siebie. poczytaj o set and setting na internecie. nie dotykaj tego jak masz rozpierdol w życiu. Lepiej kapeluszniki wtedy 1,5g+ i układasz puzzle życia krok po kroczku.
jak coś to pisz.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 4 years ago

Damianodon wrote:
4 years ago
Nie jeść nic ze 6h
Neuroprzekaźniki i organizm na tym nie ucierpi?
Przecież to kopniak w dupę Naszego organizmu?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Damianodon
Szczur
Newbie

Gandalf wrote:
4 years ago
Damianodon wrote:
4 years ago
Nie jeść nic ze 6h
Neuroprzekaźniki i organizm na tym nie ucierpi?
Przecież to kopniak w dupę Naszego organizmu?
Masz racje Gandalf. jak dla mnie to mentalna podróż. Od technicznej strony nie będę się mądrować mówię z doświadczenia....jakby to ująć... doświadczenia kogoś o kim czytałem, że słyszał, że tak robił jego sąsiada syn.
Ciało przeważnie i tak jest zaśmiecone róznego rodzaju syfem, który na codzień jemy.
Zawsze są zmiany i łeb inaczej pracuje. i o to chodzi.
W celu intnesyfikacji doznań przerabiana głodówka 5cio dniową, 5tego dnia wycieczka do RCKiK oddać krew, *nie wzieli by krwii gdyby coś było nie tak*, a wieczorem zarzucony calaka i wypier***oliło najdalej jak pamiętam w życiu. porównywalnie do wchodzenia w tunel po dmt. niepojmowalne kształty mające więcej niż 3 wymiary to coś czego nie uraczałem kiedy podchodziłem do spraw bez diety, choćby krótkiej.

jakby podumierać głodem to lekkim owoce się posiłkować, kaki kilkudniowe, miękkie wchodziło spoko, lub kawałkiem czekolady. Też ważne, żeby nie zamulić tego procesu czymś tłustym czy frytkami i burgerem bo po "poście" nie będzie przyjemnie. Pomocne były soki przecierowe.

Czysta bania a nie skręcanie się z bulem brzucha czy posiadówa na sedesie, co też przerabiane a 95+ odległych wycieczek zaliczone. i bez sensu częsciej niż 1 raz na 3-4 tyg.

Status:
niuniekxd
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by niuniekxd » 3 years ago

Jak aktualny sort jak i cena?