Latest post of the previous page:
ZAjebisteeeeeEEEeee!!! to co przeżyłem po tym to KOSMOS chciałbym wtedy mieć mózg połączony z jakimś projektorem i to nagrać żeby wam wyświetlić to co się wydarzyło.byłem na koncercie kwiatów xD normalnie stałem przed małą plantacja kwiatów które do mnie śpiewały jednym zsynchronizowanym chórem, ja byłem w jury hahah ale jak te kwiatki się tak starały hahahah najlepszy halun jaki miałem w życiu po 1p teraz mam taka zwalę z tego xD polecam 1P1P-LSD BLOTTERS Predator-rc.nl opinie, recenzje
Shop Profile: predatorRC
1P-LSD BLOTTERS Predator-rc.nl opinie, recenzje
WiXA haha dobre,aż mam sam chętkę na to, chyba się skusze ,a powiedz mi ile przyjąłeś,po ilu weszło,i czy byleś sam czy w towarzystwie?i zakładam ze only plener.Pozdrawiam.
jedna sztukę pod język klasycznie,wejście po okolo 40 minutach pierwsze objawy suchość w ustach,nie byłem sam ,z jedna osoba jeszcze ale tez po tym ,tak w plenerze pozdro polecam pozdro
jaaaa zapomniałem a sianka brak co innego wziąłem to do następnej srody
u mnie tez paka poszła jak do pt dojdzie to fajno ,bo na sobotę z dupa się ustawiamy na trip
PS.DOBRZE ze jest dopek bo bym nigdy pewno o predatorze nie usłyszał tylko jakieś sole walił ze stacjonarek KOCHAM !!!!
PS.DOBRZE ze jest dopek bo bym nigdy pewno o predatorze nie usłyszał tylko jakieś sole walił ze stacjonarek KOCHAM !!!!
ja się chyba nie długo zdecyduje ,jeszcze z tym nie miałem do czynienia trochee się cykam
świeżo po tripie jestem ,zajebista akcja po tym polecam idę spać
zastanawiam się na kwasem po pół z dupą na pierwszy raz było by okej ?
DeXter wrote:zastanawiam się na kwasem po pół z dupą na pierwszy raz było by okej ?
Pierwszy raz obowiązkowo cały blotterek, musi być porządnie
Ps. Nie pożałujesz
Wszystko jest dla ludzi ale trzeba umieć eksperymentować z głową i odpowiednią suplementacją.
zamówiłem właśnie na pewno jeden za pierwszy razem ie będzie za mocno ? boje się trochę to mój pierwszy raz bedzie
DeXter Przygotuj sobie jakieś benzo w razie czego. Ale zasadniczo nic złego się nie stanie, bo nic złego się nie dzieje . Jak będzie dobry S&S to szanse, że coś pójdzie nie tak są minimalne.
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Nulla dies sine linea
DeXter set & settings.
W linku masz trochę literatury na ten temat. Jest między innymi o redukcji szkód po psychodelikach i manula dotyczący tripsittingu. Warto się zapoznać
https://www.dropbox.com/sh/kaoa6fq9fruikew/AAAFCZ5JAk1cPYj8_czqIorXa?dl=0
W linku masz trochę literatury na ten temat. Jest między innymi o redukcji szkód po psychodelikach i manula dotyczący tripsittingu. Warto się zapoznać
https://www.dropbox.com/sh/kaoa6fq9fruikew/AAAFCZ5JAk1cPYj8_czqIorXa?dl=0
Sleep to dream tonight
Nulla dies sine linea
Nulla dies sine linea