Latest post of the previous page:
artek21 załóż kask i przymontuj do niego gopro1P-LSD BLOTTERS Predator-rc.nl opinie, recenzje
Shop Profile: predatorRC
1P-LSD BLOTTERS Predator-rc.nl opinie, recenzje
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Bez strachu, nie poskłada aż tak o ile nie ważysz 50kg oczywiście. Będzie przyjemnie zobaczysz.
A jutro już środa więc chyba i ja uzupełnie zapasy.
A jutro już środa więc chyba i ja uzupełnie zapasy.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
"Przyjaciółka" chce iść ze mną i problem jest taki, że ona mało waży i po pierwszym razie myslała, że jest demonem i się nieźle przestraszyła i mega się dziwie, że się nie boi na cmentarze iść hehe
Wszystko jest dla ludzi ale trzeba umieć eksperymentować z głową i odpowiednią suplementacją.
co za problem niech weźmie połowę i się dobrze najje przed tripem
W sumie tak myślę, że może jej właśnie dam tylko połowę i będzie jechać np na nepie bo w razie czego musi mnie ktoś ogarniać bo nie wiem czy nie skończy się bad tripem jak za pierwszym razem.
Wszystko jest dla ludzi ale trzeba umieć eksperymentować z głową i odpowiednią suplementacją.
ile to się ma do prawdziwego lsd? czego tu nie ma co jest originale? może ktoś szybkie porównanko podać lub link ? bo zamierzam przetestować ale jeszcze myśle o ALD z góry dzięki.
Piątka szufla strzałaaa
Ja polecam te kartoniki zawsze co zamówię mam fajne filmy po nich nie trafił mi się jeszcze "słaby sort" dlatego tu wracam.jutro bloterkowa środa wiec już jestem czujny i w weekendzik kręcimy nowy film z ekipa
Blotery pierwsza klasa!!! osobiście nie znalazłem lepszych niż u predatora zachęcam wszystkich do wybrania się na planetę predatora
Kartony świetnej jakości ,bardzo ciekawe fimy wkręcało jak najbardziej aktywne polecam!
1-p-lsd bardzo dobre raz na czas sobie zarzucić. I jak coś w środe tańsze także warto z promo skorzystać
Warto dorzucić raz na jakiś do swojego koszyka, nie tylko w środy- choć opłaca się wtedy najbardziej. Papierek cudowny, zarzucony o 13 zaczął wchodzić po 40 minutach wizuale bardzo przyjemne, drzewa tak jakby falowały delikatnie. Włączyłem muzykę i zacząłem dostrzegać w niej to czego nie słyszałem na trzeźwo. Byłem bardziej kreatywny, zauważyli to znajomi. Przyjemny trip
Uwielbiam trip z tym plastrem w łonie natury, zarzucony ostatnio w wakacje, bodyload minimalny-nic uciążliwego było mi troche niewygodnie siedziec na ławce po godzinie zaczeła się jazda i było coraz ciekawiej. Polecam wszystkim lubiącym przyjemne doznania
Predowy blotter wymiata. Zarzucane na łonie natury, najlepszy trip jaki może być. Wchodzą godzinkę. Trzeba spróbować bo doznania nieziemskie