W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 1P-LSD MINI BLOTTERS ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 1P-LSD MINI BLOTTERS from Predator-rc
Siema
Niby takie zwykle 1P-LSD, ale jednak osoby prosukt gdyz posiada 20ug substancji. Oto moja opinia:
Jeden znaczek przyjety godzine po sniadaniu. Wejscie substancji okolo 30-40min, jest to glownie lekka stymulacja ale bardzo przyjemna i inna niz w przypadku stimów. Poprawiony humor, podwyzszona kreatywnosc, troszke wiecej sie rozmawia Najprzyjemnejsze efekty to poprawione barwy, wyostrzony obraz niczym na ekranie AMOLED. Z wad jakie zauwazylem niesamowite podbicie emocji, tyle ze nie takie iak w przypadku ketonow ze mamy wywalone na wszystko-niestety tutaj czujemy sie jak wbrzurzone morze co oznacza ze mozemy byc w mega euforii jak i jednoczescie popasc w ogromny smutek. Gdyby nie ta lekka chwiejnosc emocji to byloby wszystko idealnie. Oceniam pozytywnie, nie jest to ani za duzo ani tez za malo.
1P-LSD MINI BLOTTERS Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
1P-LSD MINI BLOTTERS Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Bardzo aktywne!
Lezaly sobie pare miesiecy po tym jak Pred zapodal mi je z powodu nie posiadanie pillsow.
2 znaczki zapodane w miksie ukazaly lekkie wizuale i mocne podbicie barw
Lezaly sobie pare miesiecy po tym jak Pred zapodal mi je z powodu nie posiadanie pillsow.
2 znaczki zapodane w miksie ukazaly lekkie wizuale i mocne podbicie barw
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!