Latest post of the previous page:
Ja również polecam uderzyć po to do sanda, bardzo dobry produkt.1P-LSD
1P-LSD
Zgadza się ten od sandheavens, jest świetny, mi jeden wystarczy i jest ostro.
1P-LSD
nigdy nie miałem do czynienia z kwasami, jaka dawka wskazana na pierwszy raz?
kiedyś raz w życiu miałem do czynienia z jakimś psychodelikiem, 2cb chyba tak to nigdy nic.
jak sie do tego przygotować? czego unikać? czy 150mcg na pierwszy na to dobrze czy za dużo jednak?
kogo nie spytam każdy mówi ze 100mcg to za mało, co wy o tym sądzicie?
drugie pytanie, jakie są wasze zalecane/rekordowe/proponowane pod was dawki 1p-lsd? w sensie jakbyście mieli dla siebie przygotować bo jak rozumiem każdy tolerancję ma inną
kiedyś raz w życiu miałem do czynienia z jakimś psychodelikiem, 2cb chyba tak to nigdy nic.
jak sie do tego przygotować? czego unikać? czy 150mcg na pierwszy na to dobrze czy za dużo jednak?
kogo nie spytam każdy mówi ze 100mcg to za mało, co wy o tym sądzicie?
drugie pytanie, jakie są wasze zalecane/rekordowe/proponowane pod was dawki 1p-lsd? w sensie jakbyście mieli dla siebie przygotować bo jak rozumiem każdy tolerancję ma inną
1P-LSD
150 na pierwszy raz powinno byc ok, nawet ta 100 na pierwszy raz powinna byc odczuwalna, jako ze nie wiesz jak to wplynie na twoj organizm zalecalbym od nizszego pulapu i nie przekraczac na start tej 150tki.
jak zaczynalem to wlasnie od takich 150 i bylo ok, zaleczy czego oczekujesz.
w moim przypadku dwie 150tki robia doskonale robote ale dawke zwiekszylem dopiero po ktoryms razie.
jak zaczynalem to wlasnie od takich 150 i bylo ok, zaleczy czego oczekujesz.
w moim przypadku dwie 150tki robia doskonale robote ale dawke zwiekszylem dopiero po ktoryms razie.
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem