1plsd + modafinil

Research chemicals mix proposals.
Status:
Delysidus
Szczur
Newbie
Topic author

1plsd + modafinil

Unread post by Delysidus » 5 years ago

Jak w temacie. Coś wiecie o tym miksie? Ja znalazlem info na ten temat i moze być on ciekawy, bo podobno zwiekszylo efekty o 50% i wydluzylo działanie o 30%. https://erowid.org/experiences/exp.php?ID=77413 . Nie wiem na ile kolejność brania tego ma znaczenie, ale to moze być ciekawy temat.

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil

1plsd + modafinil

Unread post by NieZwyczajnie » 5 years ago

Delysidus Serio chcesz wydłużać działanie 1P? Ja osobiście skrócić bym je chciał...

Status:
Delysidus
Szczur
Newbie
Topic author

1plsd + modafinil

NieZwyczajnie wrote:
5 years ago
Delysidus Serio chcesz wydłużać działanie 1P? Ja osobiście skrócić bym je chciał...
Nie wiem, musiałbym doświadczyć 1p żeby wiedzieć czego chce. Może w microdosingu miałoby to sens, bo żeby ominąć tolerancje trzeba by brać to co 4 dni, a 1p nie będzie mnie trzymało nawet 3 dni. W zasadzie bardziej interesuje mnie, jak wzmocnić działanie i wydłużyć efekt "hyperrzeczywistości" (o ile sie nie myle z nazwą tego co mam na myśli). Chodzi mi o efekt wyostrzonych, intensywnych barw, kolorów i innych zmysłów, a takze i emocji. Wiesz może jaka substancja podobna do 1p daje najwiecej takich efektów? najlepiej bez (albo w małych ilościach) innych efektów. Też jaka substancja (mix z 1p)mogłaby wzmocnić najlepiej takie efekty bez wzmacniania innych efektów?

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil

1plsd + modafinil

Delysidus wrote:
5 years ago
Może w microdosingu miałoby to sens, bo żeby ominąć tolerancje trzeba by brać to co 4 dni
Przy microdosingu tolerancja buduje się ciut wolniej.
Delysidus wrote:
5 years ago
a 1p nie będzie mnie trzymało nawet 3 dni.
Efekty rekreacyjne trzymają 8-12 godzin, ale pozytywne skutki zażywania 1P takie jak zniesienie objawów depresji czy zwiększenie motywacji i kreatywności utrzymują się nawet cały tydzień bez większego problemu.
Delysidus wrote:
5 years ago
jak wzmocnić działanie i wydłużyć efekt "hyperrzeczywistości"
Wzmacnianie i wydłużanie ogólnego działania 1P to kiepski pomysł, bo może ono wtedy cię przerosnąć. To co opisałeś jako hyperrzeczywistość, pasuje zarówno do typowo psychodelicznego stanu, jak i do długotrwałych efektów 1P. Te drugie jak mówiłem bez żadnych dodatków mogą spokojnie trwać tydzień od ostatniej dawki.
Delysidus wrote:
5 years ago
Wiesz może jaka substancja podobna do 1p daje najwiecej takich efektów?
Najmocnieszy psychodelik to N,N-DMT/5-MeO-DMT, działanie rekreacyjne trwa kilka minut, ale pozytywny wpływ na psychikę i myślenie, utrzymuje się kilka dni, więc myślę że ta substancja cię zainteresuje. A jeśli chcesz długie efekty rekreacyjne, to najdłużej działający psychodelik jaki teraz jest na rynku, to DOC.
Delysidus wrote:
5 years ago
Też jaka substancja (mix z 1p)mogłaby wzmocnić najlepiej takie efekty bez wzmacniania innych efektów?
Obawiam się że każda substancja która podkręca działanie 1P, podkręci je pod każdym względem.

Status:
Delysidus
Szczur
Newbie
Topic author

1plsd + modafinil

NieZwyczajnie wrote:
5 years ago
Delysidus wrote:
5 years ago
Może w microdosingu miałoby to sens, bo żeby ominąć tolerancje trzeba by brać to co 4 dni
Przy microdosingu tolerancja buduje się ciut wolniej.
Co masz na myśli mówiąc "buduje się"? W sensie utrzymuje sie mniej jak 4 dni? Mi raczej chodzi o to ze tyle czasu (4dni) trwa tolerancja zanim całkowicie zejdzie przy tej dawce, ale oczywiście moge sie mylić co do czasu trwania tolerancji.
NieZwyczajnie wrote:
5 years ago
Delysidus wrote:
5 years ago
a 1p nie będzie mnie trzymało nawet 3 dni.
Efekty rekreacyjne trzymają 8-12 godzin, ale pozytywne skutki zażywania 1P takie jak zniesienie objawów depresji czy zwiększenie motywacji i kreatywności utrzymują się nawet cały tydzień bez większego problemu.
Chodziło mi tutaj o dawke microdosingu, ile efekty sie utrzymują przy dawce microdosingu? Też tydzień?
NieZwyczajnie wrote:
5 years ago
Delysidus wrote:
5 years ago
jak wzmocnić działanie i wydłużyć efekt "hyperrzeczywistości"
Wzmacnianie i wydłużanie ogólnego działania 1P to kiepski pomysł, bo może ono wtedy cię przerosnąć. To co opisałeś jako hyperrzeczywistość, pasuje zarówno do typowo psychodelicznego stanu, jak i do długotrwałych efektów 1P. Te drugie jak mówiłem bez żadnych dodatków mogą spokojnie trwać tydzień od ostatniej dawki.
Delysidus wrote:
5 years ago
Wiesz może jaka substancja podobna do 1p daje najwiecej takich efektów?
Najmocnieszy psychodelik to N,N-DMT/5-MeO-DMT, działanie rekreacyjne trwa kilka minut, ale pozytywny wpływ na psychikę i myślenie, utrzymuje się kilka dni, więc myślę że ta substancja cię zainteresuje. A jeśli chcesz długie efekty rekreacyjne, to najdłużej działający psychodelik jaki teraz jest na rynku, to DOC.
Delysidus wrote:
5 years ago
Też jaka substancja (mix z 1p)mogłaby wzmocnić najlepiej takie efekty bez wzmacniania innych efektów?
Obawiam się że każda substancja która podkręca działanie 1P, podkręci je pod każdym względem.
Z DOC miałem kiedyś styczność i mi niezbyt odpowiadał, bo nie dawało mi takiego efektu "kreskówkowych kolorków", które chyba niezbyt trafnie nazwałem "hyperrzeczywistość".
Mam doświadczenie z mieszaniem dxm z psychodelikami i ten miks (jeżeli psychodelik powodował efekt "kreskówkoych kolorków" a nie zawsze tak było) powodował ze efekt kolorków sie wzmacnial ale bez wzmacniania, lub z niewielkim wzmocnieniem, innych efektów psychodelików jak bodyload, wyginanie obrazu itd. (moze oprocz tej kreatywności,polepszenia nastroju i innych pozytywnych objawów polepszajacych normalne funkcjonowanie), wiec przynajmniej tą jedna substancje znam co wzmacnia mocno tylko niektore efekty, a nie wszystkie efekty psychodelików (oczywiście dxm ma swoje własne efekty, które mijają normalnie po 4-6h lub krócej jak w moim przypadku, bo z czasem moja wątroba zaczeła coraz szybciej metabolizować dmx do nieaktywnych składników). Nie jest też to prosta sprawa do zrobienia takiego miksu, bo metabolizm dxm jest skomplikowany i nie każdy ma odpowiedni metabolizm do tego, ale o dziwo, jeżeli wszystko dobrze pójdzie, można później brać tylko dxm co 2 lub 3 dni i dzieki temu mozna ciagle utrzymywac efekty z miksu, wiec nie trzeba ponownie brać psychodelika, a brać potem ciągle tylko dxm. Trzyma to wyraźnie 3 dni, ale to chyba tez zależało od tego ile psychodelik normalnie trzyma, bo wydaje mi sie ze jak psychodelik krócej trzymał to i miks też trwał krócej, a właśnie o wydłużenie tych efektów mi chodziło "kreskówkowych kolorów".
To może jeszcze raz spytam, ale o efekt "kreskówkowych kolorków" - która substancja z psychodelików da tego najwiecej? Czy 1p daje ten efekt? Czy pojawia sie on dopiero po przekroczeniu jakieś dawki? Czy np. set and setting może wpłynąć na to czy ten efekt sie pojawi? albo jaki miks mogłby wzmocnić ten efekt? Też czy są jeszcze jakieś inne rzeczy itd. które mogłby wzmocnić ten efekt? Z góry thx za info.

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil

1plsd + modafinil

Delysidus wrote:
5 years ago
Co masz na myśli mówiąc "buduje się"?
Że wolniej się pojawia. Np. Dawka 10 mcg zbuduje tak małą tolerancję, że wystarczy ci jeden dzień przerwy przed następną dawką.
Delysidus wrote:
5 years ago
Chodziło mi tutaj o dawke microdosingu, ile efekty sie utrzymują przy dawce microdosingu? Też tydzień?
Coś koło tego. Bardziej w 4 dni bym walił.
Delysidus wrote:
5 years ago
Czy 1p daje ten efekt?
Czasem.
Delysidus wrote:
5 years ago
Czy np. set and setting może wpłynąć na to czy ten efekt sie pojawi?
S&S w sumie decyduje o prawie wszystkim co przeżywasz na psychodelikach.