2-A1MP

A group of substances with a mainly euphoric effect like: 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, 4-mmc, 4-cec.
Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik
Topic author

2-A1MP

Unread post by 4mmc » 8 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 2-A1MP - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about 2-A1MP - effects, description.

2-A1MP (bk-methoxy- MMDA)
bk-methyl- MMDA; 7-Methoxy-
benzo[1,3]dioxol-5-
yl)-2-methylamino-
propan-1

Analog metylonu (Bk-MDMA)
Podanie:oral
Dawka:200mg +

Ma wieszą moc niż Di-Metylon, ogólnie zabawka bardzie w strone dobrego etylonu.

Efekty:
Euforia.
Pobudzenie sexualne.
Wrażliwe odczuwanie bodźców zewnetrznych.
Empatia.
Otwartość.
Miłość.
Odziwo nie występuje gataliwosc i gonitwa myśli. Typowy empatogen milo ciepło fajnie
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

2-A1MP

Unread post by Misjonarz » 8 years ago

2-a1mp

Substancja występuje zazwyczaj w kryształach, nazywa się ją analogiem słynnego MDMA.
Działanie typowo empatogenne, profil działania dla mnie zaskakująco długi,
jeden gram substancji wystarczył na 10 godzin.

Dla mnie profil działania nie jest podobny do mdma, tzn czuć że to nie to.

Występuje:
-Clearhead
-Chęć komunikacji
-Odczycie przebłysku.
-Uczucie względnej trzeźwości ( niektórzy pisali na internecie że jakieś trzęsienie obrazu, ale osobiście nie doświadczyłem)
-Podwyższone libido.
-Bardziej wyostrzone kolory.
-Podatność na sugestie.

Testowane metody aplikacji:

Sniff:
Aktywny, mało boli, nie należy do smacznych, zapachem przypomina trójkę.
Intensywniejszy, szybciej schodzi, większa chęć na dorzutke, zjazd występuje szybko, bardziej na tle emocjonalnym, zwał na następny dzień nie odczuwalny (brak bólu głowy i uczucia wyschnięcia, czyli przy podawaniu płynów bez większego parcie organizm nie jest odwodniony)

Oral:

Łagodnie wchodzi, proponuję kapsułki żelatynowe, ładuję się koło godziny, głównie czas ładowania zależy jest od tego ile zawartości mamy przy aplikacji w żołądku. A tych co uważają że branie na pusty żołądek jest jedyną opcją przy tej aplikacji to pozdrawiam ich wrzody.

Schodzi także przy tym ROA bardziej subtelnie, stosunkowo brak tego zapchanego kinola, i taki jakby relax przy zjeździe powoduje że można bez problemu zasnąć.

Ogólnikowo według mnie substancja jest bardzo ciekawa, profilem działania, długością działania i względną mniejszą szkodliwością wygrywa pojedynek z cmkami i innymi dronami ( nie licząc może tych których legalnie nie można dostać)

Dawkowanie sugerował bym powyżej 300 mg i najlepiej w formie hybrydy czyli Sniff i Oral.

Substancja nadaję się wręcz idealnie na imprezę ale nie tylko, całą noc można posiedzieć przegadać z kolegą, albo w łóżku z dziewczyną :twisted:

Ma się energie, nie ma otępienia, bardzo mocno można wczuć się w muzykę, pewność siebie daje temu wszystkiemu komplet imprezowy bez nachalności której można żałować.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik
Topic author

2-A1MP

Unread post by 4mmc » 8 years ago

Misjonarz urzekła mnie twoja recenzja
Wie ktoś gdzie to można dostać ?"
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

2-A1MP

Unread post by Misjonarz » 8 years ago

Besty, Polecam.

Status:
Poniacz
Dyso-sensei
Użytkownik

2-A1MP

Unread post by Poniacz » 7 years ago

Kto ma najlepszą jakość tego arcydzieła>? :)
Kra krę mija. Lis ma norę, kret ma ryja. Idę i nos trę. Omijam tę krę. Nie idę tym torem, bo tu lis ma norę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.

Status:
EyesWideOpen
Opiowrak
Użytkownik

2-A1MP

Unread post by EyesWideOpen » 7 years ago

Mefi jadlem kilka sortow temu, Bescik miał dobre :)
Dopek.org to marka!