Tragedia , moim i nie tylko moim zdaniem, mam już 10 potwierdzonych opinii ,patria sprzed 2 tyg nadaje się do spuszczenia w WC totalnie nie aktywne.
Jako przykład podam klienta nr 5
Na raz zjad 1gr za 30 min kolejny w ciągu 3 h zjedzone 6g na osobę!! Chyba więcej pisać nie trzeba .
AniazZielonego, na raz na dzien dobry od tak zjadl sobie 1g jak gdyby nigdy nic?
a jaka droga podania to niby zapodal? polknal kamien o wadze 1g czy zajebal szczura po przekatnej 10cm?
o fotke sortu mozna poprosic? jakis smak? zapach? cokolwiek?
Nie ma się czym chwalić ale miałem obok siebie skurczybyków co jadali pachy z grama i nie było dla nich to nic takiego WOW. Sam podjąłem się tego wyzwania kiedyś lecz nie potrafiłem na raz jak oni tylko na 4 razy i w pół minuty może dłużej jadłem. "Podziwiam" ich za to. Może to dlatego że ich staż to między 13-15lat a może dlatego że jedli pierwsze mefy i na nich też bili rekordy rekordów podejrzewam.
Kończę spamić i zaznaczam że pozbyłem się już częstych spotkań z tymi osobnikami HaHa
A co do Anii to mam przeczucie że ma rację.
Pozdrawiam
Lijj, Tolerka tolerką, ale żeby bombki z jednego grama jeść?
Nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazić takiej osoby, brak zębów, oczy zapadnięte? Policzki? nie wiem.
Lijj, Tolerka tolerką, ale żeby bombki z jednego grama jeść?
Nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazić takiej osoby, brak zębów, oczy zapadnięte? Policzki? nie wiem.
No to powiem Ci że zdziwiłbyś się jakie asy potrafią takie rzeczy.