2-FA - 2-Fluoroamphetamine

Substances with a mainly stimulating effect like: HEX-EN, 4MPD, alfa-PVP MDPHP, APHP, APVP, APIHP, PV-8, pentedrone.
Status:
Rudyppz
Dyso-sensei
Użytkownik
Topic author

Unread post by Rudyppz » 8 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 2-FA - 2-FluoroAmfetamina - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about 2-FA - 2-Fluoroamphetamine - effects, description.

Wzór strukturalny:
Image
CAS: 1716-60-5
Wzór sumaryczny: C9H12FN
Masa molekularna: 153.2 g/mol
IUPAC: 1-(2-fluorophenyl)propan-2-amine

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Misjonarz » 8 years ago

Substancja: 2-FA

Pochodzenie: VIP

0,5 w torbie
Dawkowanie:100 oral +100 Sniff (piecze)
Porobiło właściwie.
Sugerowany mix: 2-FA I 3-FA

Mocne wejście, stymulacja na dobrym poziomie działa na dopamine, serotonina pojawia się na początku.
A to amfetamina więc jest to zaskoczenie.

(+)
-Wydajne
-Wyższość w kontaktach miedzy ludzkich
-Libido

(-)
-Chęć na dorzutkę
-Zjazd wywołany potliwości, dało się go zneutralizować benzo.(konkretnie etizolamem 3mg)

Test na szczurku w ten weekend był przeprowadzany

Jestem ciekawy waszych opini.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by 4mmc » 8 years ago

Według mnie działa to bardzo podobnie do amfetaminy, ale jest lepsze, bo, zjazd jest duuuużo lżejszy, mnie jedynie trochę pobolała głowa i czułem się zamulony. jeść się niezbyt chce, ale to i tak niebo a ziemia w porównaniu do a, gdzie mamy uczucie pełnego żołądka cały czas, tutaj na szczęscie odczuwałem głód. odwadnia również w mniejszym stopniu. filmy na tym ogląda się świetnie, 100% koncentracji, nic nie rozprasza. problemy z zaśnięciem sporo mniejsze niż po fecie. ogólnie przez tę koncentrację polecam, dość wydajne, bo zjadłem ok. 120 mg i przez 3 godziny oglądałem film i nie mogłem się od niego oderwać. ciekawe jak to działa na imprezie, ale raczej nic szczególnego. do spędzania miło wieczoru za to jak najbardziej polecam. ogólnie widzę w tym dobry odpowiednik fety, tylko że sporo krócej trzyma, koło 3 godz.
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Misjonarz » 8 years ago

To jest chyba najlepszy odpowiednik fetki , nie znam lepszego.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by 4mmc » 8 years ago

Na pewno lepsze to niż x-% amfetaminy która jest obecnie w obiegu bo jest syntezowana przez amatorów
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.