Kolejna recka. Sort jak najbardziej aktualny. Pragne tylko zaznaczyc ze pisana na podstawie zamowionego 0.1- gdyby byla to inna ilosc z pewnoscia ocena tez bylaby inna... ale tyle tylko mialem
CO:2-fdck
INNE NAZWY:2-fluorodeschloroketamine,2'-FL-2-Oxo-PCM, 2-fluoroketamine, fluoroketamine, 2-FK
FORMAL NAME:
(RS)-2-(2-fluorophenyl)-2-(methylamino)cyclohexanone
STRUKTURA MOLEKULARNA:C13H16FNO
ILE:140mg
WYGLAD:https://ibb.co/fkmnRq9
SPOSOB PODANIA:sniff bo w ten sposób wychodzi oszczędniej i mocniej
SET & SETTINGSPonownie dom, łóżko, niedzielny poranek a więc wolne - idealny czas na zapodanie jeszcze czegoś. Psychodelikow mam na razie trochę dosyć po wczoraj a więc padło na dysocjant. Ciekawość jak mnie poklepie taka ilość wciągnięta bo to jednak sample a przyzwyczaiłem się do walenia ilości które ja chce - nie takiej że tyle mam i nie mam na to wpływu
INFORMACJE O LABORANCIE: 188/90kg,
DOSWIADCZENIE W DYSOCJANTACH:2-fdck, dck, diphenidine, ephenidine, 3-meo-pcp, 4-meo-pcp, dxm, 3-ho-pce, Salvia divinorum, 3-ho-pcp, 3-ho-pce, 3-MEO-PCMo,
STAJNIA: Galaktyka
OPIS DZIALANIA:
T+00 - Gdy tylko wstałem to zajebałem substancje po nosie - uznałem że mam jej tak mało że walenie oralnie nie ma sensu (słabiej wejdzie) więc przyjąłem ją metoda sniffa. Po zajebaniu wróciłem do łóżka. Czekając aż się załaduje przypomniałem sobie jak nieprzyjemnym uczuciem dla nosa jest wciąganie niektórych dysocjantow. Pieczenie podobne do 5 podstawnikowych tryptamin... ale nie chcialem marnować towaru- pewnie gdybym miał go 500mg poszłoby oral
12:34 (T+10min) - z 10min leżałem z głową w górę (nosem) tak żeby wjechała całość proszku w organizm. Po tych 10 minutach obróciłem się i zauważyłem że wszystko jest bardziej 'białe' niż dotychczas. Wyostrzył mi się kolor bieli i odczułem lekkie zawroty głowy (aczkolwiek przyjemne)
12:44(T+20min) - Wyszedłem z psem- patrząc na ludzi i otoczenie wokoł wszystko wydawało się być bardziej białe. Nie wpadłem w dziurę niestety w żadnym stopniu ale oglądanie świata teraz jest przyjemniejsze i tak jakby dochodzi do mnie więcej światła. Wszystko jest wybielone i wyostrzone. W głowie zaczyna dziać się lekki pierdolnik- zapominanie treści. Spływ jest trochę inny - nie spływa w parę minut a utrzymuje się kilkanaście i czuć w mordzie smak chemii.
12:54 (T+ 30min) - Mało niestety tej substancji było poprzez co nie odczuwam typowej dysocjacji pełnej dziur i CEV-ow jak przy DXM, dobrze się leży- obraz trochę smuzy i wszystko wydaje się jakby "powiekszone" ale to taka ilość że nie zgniata i nie daje zobaczyć pełni działania dysocjantow.
13:14 (T+ 50min) - dźwięki są wyostrzone - przed chwilą słyszałem rozmowę kogoś z bloku, nie byłem w stanie wyłapać słów ale odczuwałem tak jakby ktoś gadał. Trochę mi szkoda ze za mała ilość żeby wpaść w dziurę bo dawno się tam nie znalazłem... ale przy 0.1 jakby spodziewałem się tego że jej nie będzie. Co chwila słyszę szum, krzyki jakiegoś dziecka... Jestem na to zdecydowanie bardziej wyczulony teraz. I dociera do mnie o wiele więcej bodźców
13:34 (T+ 1h 10min) - Po fajku trochę zakręciło się w bani. Wzmocnił działanie dysocjantu. Na dziurę już nie liczę ale obraz lekko się trzęsie. Za mała dawka żeby w pełni poczuć efekty dysocjacji, niby coś się dzieje ale to takie naciągane.
13:54 (T+ 1h30min) - W zasadzie to już poszło w niepamięć. Nie było spektakularnych efektów które mógłbym tu opisywać. Za mała dawka a więcej niestety nie miałem. Wszystko praktycznie wróciło do normy - troche pozatykany nos i 'bielszy' obraz to jedyne pozostałości. Nie opłaca się brać tego w ilości 0.1 bo praktycznie nie daje efektów.
PODSUMOWANIE:
Także tak... Moim zdaniem kupowanie 0.1g nawet jeśli będzie sypniete z górka nie ma sensu... to zbyt mała ilość żeby poczuc jakąkolwiek przyjemność z tej ketaminy. Ja zdecydowałem pobrać sample kilkunastu substancji i popróbować jak będą wchodzić więc nie narzekam bo to był świadomy wybór... ale porobić się tym nie porobiłem- albo za duże mam doświadczenie w dysocjantach albo po prostu u każdego do wywołania hole potrzeba tego przynajmniej z 250mg... Dla mnie osobiście strata czasu i niedzieli na coś takiego co w efekcie przy tej ilości jest niczym
OCENA SUBIEKTYWNA - PRZY TEJ ILOSCI SORTU- 3/10 bo jest aktywne, zrobić mnie to nie zrobiło ale aktywność wykazuje.
OCENA OBIEKTYWNA:7/10 Bo myślę że substancja ta ma potencjał tylko w DUŻO większych dawkach.
Dzięki
predatorRC, za możliwość zjedzenia sobie dyso i porównania z DCK. Ja pod względem dysocjacyjnym muszę chyba iść bardziej w pcp, pce lub diphenidine ale jestem przekonany że to też znajdzie swoich zwolenników. A właśnie... kosmito - może spróbowałbyś ściągnąć Diphenidine? Jestem pewien że będzie na to sporo chętnych po tym jak Wolf pokazał jaki ma to potencjał w 2018