Latest post of the previous page:
Morrison, będę zadowolony bo mamy podobne kubki smakowe:p?2-MMC NEW - Chemcentrum.nl - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: ChemCentrum
2-MMC NEW - Chemcentrum.nl - opinions, reviews, effects, description
Penetrator, Myśle ze będziesz
Nic o nas bez nas.
serotoninowe rozlanie też występuje szczególnie przy oralu..czuć serotoninowe eufo i to dość mocno, ale nie tak rozpierdalajaco mocno jak przy 3mmc..przy trójce często brało górę...tutaj główne skrzypce gra dopa ale eufo też jest...to trochę takie odwrócone 3mmc jeśli chodzi o proporcje dopaminy do serotoniny
wiktororban01, przecież praktycznie to napisałem..
Chyba najtrafniejsze podsumowanie 2mmc od ChemCentrum,wiktororban01 wrote: ↑2 years ago.to trochę takie odwrócone 3mmc jeśli chodzi o proporcje dopaminy do serotoniny
Zaczynam testy.. Mam nadzieję, że 600mg na pierwszy rzut to nie za dużo
Is the color more like brown sugar now?
Wróciłem w najnowszym zamówieniu do tego trochę niedocenianego a wartego uwagi odczynnika
Dlaczego niedoceniony? Jeśli się oczekuje niewiadomego czego od 2mmc to na pewno się człowiek zawiedzie. Samo w sobie jest bardziej lajtowym odczynnikiem.ChemCentrum ma dobry sort więc nic tylko pobierać.
Ciekawe jakby wypadło w miksie z 3mmc..próbował ktoś?
2mmc wg mnie to słabsze 3mmc więc nie wiem czy jest sens mieszać to ze sobą
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Tym bardziej że 3mmc od ChemCentrum jest takie dobre, że szkoda to z czymkolwiek mieszać. Najlepiej poczuć moc jednego i drugiego osobno
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Tym bardziej że 3mmc od ChemCentrum jest takie dobre, że szkoda to z czymkolwiek mieszać. Najlepiej poczuć moc jednego i drugiego osobno
2mmc od ChemCentrum, pokazuje swoje najlepsze oblicze przy metodzie podania oral około 200mg
Efekt działania około 1.5h co jest bardzo dobrym rezultatem
Produkt trochę nie doceniony
Najlepiej oral jak wejdzie sniff
Efekt działania około 1.5h co jest bardzo dobrym rezultatem
Produkt trochę nie doceniony
Najlepiej oral jak wejdzie sniff
J'ai commandé un 2-MMC. C'est même une belle mesure. Il a un dosage assez élevé que j'ai personnellement commencé avec 400mg. Il y a beaucoup de belle euphorie là-dedans. Si quelqu'un l'aime, il l'aimera beaucoup. Je le recommande car le fond vaut bien votre attention.
Troszkę się utlenił materiał chyba, ale to wciąż zajebiste 2mmc
Testowane przez kolegę bez tolerki. Wygląd jak na stronie.
Kolega po południu wziął 2 małe kreski na jak mi pokazywał jakieś 3 czy 4 centymetry i wieczorem jedną dużą. Spożywał przy tym alkohol. Spał 3 godziny, bo nie mógł zasnąć i miał wkrętkę na telefonie co mi sugeruje, że dość sporo stymulacji przy tym jest. Chwilę go widziałem, to oczy lekko wystrzelone, ale bez tragedii
Moim zdaniem idealne dla początkujących jak i dla osób które nie chcą ciężkiej bani i schizogennych zjazdów
W weekend większe dawki zasugerowałem, bo ponoć wtedy potrafi naprawdę miło zaskoczyć. Na pewno nie jest to jakiś niewypał jak to niektórzy opisywali gdzieś. Podejrzewam, że wynikało to z ich ogromnego doświadczenia delikatnie ujmując
Kolega po południu wziął 2 małe kreski na jak mi pokazywał jakieś 3 czy 4 centymetry i wieczorem jedną dużą. Spożywał przy tym alkohol. Spał 3 godziny, bo nie mógł zasnąć i miał wkrętkę na telefonie co mi sugeruje, że dość sporo stymulacji przy tym jest. Chwilę go widziałem, to oczy lekko wystrzelone, ale bez tragedii
Moim zdaniem idealne dla początkujących jak i dla osób które nie chcą ciężkiej bani i schizogennych zjazdów
W weekend większe dawki zasugerowałem, bo ponoć wtedy potrafi naprawdę miło zaskoczyć. Na pewno nie jest to jakiś niewypał jak to niektórzy opisywali gdzieś. Podejrzewam, że wynikało to z ich ogromnego doświadczenia delikatnie ujmując
jakisdziwnytyp, 2mmc najlepiej oral