Latest post of the previous page:
U mnie testy 2mmc od ChemCentrum, choć odbyły się jakiś czas temu to bardzo dobrze wspominam ten produkt, myślę że jest niedoceniany. Sam go uważałem za niezbyt udany, kierując się opiniami. Jakie było moje zdziwienie kiedy bomba wjechała, momentami jak faza trwała, mógłbym go pomylić z 3mmc.2-MMC - Orthomephedrone, 2-Methylmethcathinone
2-MMC - Orthomephedrone, 2-Methylmethcathinone
Morrison, slimak, jak zwykłe rzetelnie
Niedługim czasie i ja skosztuje tego specyfiku
Dzięki za opinie już teraz wiem czego mam się spodziewać że stajni chemcentrum
Czyli fajniej kolorowej pizdeczki
Niedługim czasie i ja skosztuje tego specyfiku
Dzięki za opinie już teraz wiem czego mam się spodziewać że stajni chemcentrum
Czyli fajniej kolorowej pizdeczki
„Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.“
Morrison wrote: ↑2 years agoU mnie testy 2mmc od ChemCentrum, choć odbyły się jakiś czas temu to bardzo dobrze wspominam ten produkt, myślę że jest niedoceniany. Sam go uważałem za niezbyt udany, kierując się opiniami. Jakie było moje zdziwienie kiedy bomba wjechała, momentami jak faza trwała, mógłbym go pomylić z 3mmc.
Po takich postach widać jak zajechaniu macie układ serotogeniczny.
Wszystkie 2-ki. 2mmc/cmc/bmc tracą na działaniu serotogenicznym. I to mocno. Pomiędzy 4mmc a 3mmc różnica między wartością serotoniny wynosi ponad 100 procent. Między 3 a 2 różnica będzie podobna. To znaczy, że działanie serotoniny jest minimalne.
Krisper, zależy czego oczekujesz. Dwójka to nic innego jak bardzo lekki stymulant o relatywnie krótkim czasie działania.
Just tried 2mmc. Its very pleasant but light experiance. Sligtly euphoric slightly energetic. Did not blow me like 4cmc did. Next time i will try it orally and share my experiance.
If you expect something mild its perfect. Nose is burning a little bit especially i didnt try anything for a month.
A little bit sweaty but much less than with other RC's
If you expect something mild its perfect. Nose is burning a little bit especially i didnt try anything for a month.
A little bit sweaty but much less than with other RC's
Cycmaster no tak nie ma co nawet zestawiac tego obok 4 cmc bo to dwie rozne rzeczy
dfakt w 2mmc tez jest sporo eufo ale to jest po prostu takie slabsze 3mmc tak czy siak spoko odczynnik ale zdecydowanie za rzadko go testuje
dfakt w 2mmc tez jest sporo eufo ale to jest po prostu takie slabsze 3mmc tak czy siak spoko odczynnik ale zdecydowanie za rzadko go testuje
To musisz sobie wieksza dawke zarzucic tego 2mmc
gdzie teraz po to sie udac?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
How long will they be offline for, you think?
I meant to quote this of course: when do you think they will be online again?
Dla mnie bardzo spoko substancja takie subtelniejsze 3cmc, dawki 250mg są najlepsze i trzymają ok 1,5h. Mocna euforia i miękkość. Tak jak napisałem jest subtelniejsze co za czym idzie można wyjść normalnie do ludzi. Aplikacja najlepiej wypadała oral, sniffem marnowałem towar.