3**ck*ng.c*m
3**ck*ng.c*m
Natrafiłem ostatnio na holenderski sklep z 3MMC. Mają w ofercie darmowe sample, trzeba tylko opłacić przesyłkę zwykłym listem za 5€. Zaryzykowałem i przesyłka wylądowała po 4 dniach z workiem 1g 3MMC. Przetestuje na dniach i dam znać co i jak
3**ck*ng.c*m
Mam to gdzies kombinowac zeby miec 10 zl taniej. Sample maja byc za darmo z wysylka, a tak to to mam go gdzies i jego opinie tymbardziej. Za dawnych czasow Dem..n za napisanie komentarza na zagranicznym forum wysylal po 3 gram z wysylka i to byly czasy.
3**ck*ng.c*m
Serio tak trudno się domyśleć co za literki wstawić zamiast cenzurki przypuszczam że spora większość i tak zrezygnuje z tego ''free'' sampla.
3**ck*ng.c*m
Pomyślcie co może być w tych gwiazdkach skoro SpectralTears, zamówił tam sampla z 3MMC
3**ck*ng.c*m
3MMC testowane. I jest jak najbardziej aktywne Dawki rzędu 120mg sniffem już fajnie działają. Pierwsze 2 sniffy dość euforyczne, potem im dalej w las bardziej zostaje mocna stymulacja, więc raczej nie warto za bardzo dorzucać. Po spożyciu ok. 600 mg przez noc był dość mocny problem z zaśnięciem przez cały kolejny dzień.
Co do nazwy sklepu, to jak koledzy wyżej napisali. Nie tak trudno rozszyfrować, a wysłać nie dam rady, bo mam jakieś problemy z wiadomościami
Co do nazwy sklepu, to jak koledzy wyżej napisali. Nie tak trudno rozszyfrować, a wysłać nie dam rady, bo mam jakieś problemy z wiadomościami
3**ck*ng.c*m
SpectralTears, jakieu wielkosci sampel i jaka cena? wysłka reszta eu czy do cebuli?
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
3**ck*ng.c*m
Sampel był na oko sporo ponad 1g. Wysyłka wyszła 20 złotych. Nie wiem jak z innymi krajami EU
3**ck*ng.c*m
Też znalazłem ten sklep
Ceny nawet spoko a że to NL to jestem pewien że jakością nie zalega, nie stawiałbym jednak na jakąś dłuższą udaną współprace z nimi, bo ewidentnie nie są nastawieni na kraje jak nasz, chodzi mi o bezpieczne pakowanie, chociaż moge sie mylić.Gołębie na tej trasie to jeden wielki przypał.
Ceny nawet spoko a że to NL to jestem pewien że jakością nie zalega, nie stawiałbym jednak na jakąś dłuższą udaną współprace z nimi, bo ewidentnie nie są nastawieni na kraje jak nasz, chodzi mi o bezpieczne pakowanie, chociaż moge sie mylić.Gołębie na tej trasie to jeden wielki przypał.
3**ck*ng.c*m
Totalny brak słów na nich - Sampel niby 1g a w rzeczywistości było 0,45g
Auuuuuu lecą Świry