3**ck*ng.c*m

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
Anonim70
Newbie

3**ck*ng.c*m

Unread post by Anonim70 » 3 years ago

Latest post of the previous page:

bomba97 wrote:
3 years ago
dane odbiorcy płatności przelw
to sorry nie pomogę ... nikt poważny i odpowiedzialny nie płaci przelewami w tych czasach za takie tematy

Status:
bomba97
Opiowrak
Newbie

3**ck*ng.c*m

Unread post by bomba97 » 3 years ago

a testował ktoś power powder?bo mi się wydaję sądząc po cenie z tego co pamiętam to ich najsilniejszy batch
ważniak

Status:
Anonim70
Newbie

3**ck*ng.c*m

bomba97 wrote:
3 years ago
a testował ktoś power powder?bo mi się wydaję sądząc po cenie z tego co pamiętam to ich najsilniejszy batch
nie ma czegoś takiego ... wychodzi batch i jest to samo 3mmc pod
wszystkimi postaciami .
sam wlasiciel mi o tym wspomnial i powiedzial ,ze crystal to najcenniejsze co maja w ofercie...
przeraza mnie troche ich pewnosc siebie i wyjebka niby wysla reshipa w razie wu ,ale jak wspomnisz o gorszym batchu to mowia ,ze najwieksi vendorzy w europie od nich biora wiec oni tez w tamtym momencie mieli gorszy sort

Status:
bomba97
Opiowrak
Newbie

3**ck*ng.c*m

czyli to chwyt marketingowy
ważniak

Status:
siemanko1
Blister
Newbie

3**ck*ng.c*m

Unread post by siemanko1 » 3 years ago

Ile mniej więcej idą paki od nich tą droższą opcją (nie najdroższą) od momentu opłacenia?

Status:
bomba97
Opiowrak
Newbie

3**ck*ng.c*m

mi miała przyjść a trak sie zawiesił w polsce
ważniak

Status:
bomba97
Opiowrak
Newbie

3**ck*ng.c*m

nadal nic napisałem do v zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji
ważniak

Status:
bomba97
Opiowrak
Newbie

3**ck*ng.c*m

wczoraj napisałem do tej laski czatu i mieli się skontaktować z przewoźnikiem i dać mi znać do teraz 0 odzewu :thumbdown:
ważniak

Status:
Anonim70
Newbie

3**ck*ng.c*m

:thumbup: :smoke: Tak jak myślałem , długi brak jakieś sensownej promocji zwiastował ,że obecny sort będzie bardzo dobrej jakości ... I się nie myliłem :) jest przekot.

W wolnej chwili mogę wstawić foto... recek i niewiadomo jakich komplementów nie będę im prawił nie są partnerami forum i są dosyć nieprzyjaźni :E jeśli coś idzie nie zgodnie z normą.

Status:
bomba97
Opiowrak
Newbie

3**ck*ng.c*m

Przybysz, zauważyłem mieli się odezwać bo paka miała być już dostarczona w danym terminie i cisza a na czacie jest bot chyba jedyne co mi zostaje to zamowic sampel tym razem taniej listem niech stracę :clap:
ważniak

Status:
Anonim70
Newbie

3**ck*ng.c*m

bomba97 wrote:
3 years ago
Przybysz, zauważyłem mieli się odezwać bo paka miała być już dostarczona w danym terminie i cisza a na czacie jest bot chyba jedyne co mi zostaje to zamowic sampel tym razem taniej listem niech stracę :clap:
jesli wybrales ta opcje dostawy ,ktorą proponują to masz "no risk "i wysylaja reshipy bez problemu...

Status:
bomba97
Opiowrak
Newbie

3**ck*ng.c*m

to dziwne że powiedzieli ze skontaktujq sie z kurierem i napisza na maila i do teraz cisza na mailu zadnego kontaktu moze dzisiaj mi odpowie jakas dupa na tym czacie :shifty:

Dodano po 9 godzinach 3 minutach 52 sekundach:
jest nareszcie po wielkich pertraktacjach i po podowaniu numeru zamowienia 2 razy w ciagu 30minut laska stwierdziła że wyślą jeszcze raz :E miałeś rację Przybysz, a nie powiem bo zrobiłeś mi teraz dużą ochotę tą pochwałą obecnego sortu czekam ;)
ważniak

Status:
Anonim70
Newbie

3**ck*ng.c*m

bomba97 wrote:
3 years ago
to dziwne że powiedzieli ze skontaktujq sie z kurierem i napisza na maila i do teraz cisza na mailu zadnego kontaktu moze dzisiaj mi odpowie jakas dupa na tym czacie :shifty:

Dodano po 9 godzinach 3 minutach 52 sekundach:
jest nareszcie po wielkich pertraktacjach i po podowaniu numeru zamowienia 2 razy w ciagu 30minut laska stwierdziła że wyślą jeszcze raz :E miałeś rację Przybysz, a nie powiem bo zrobiłeś mi teraz dużą ochotę tą pochwałą obecnego sortu czekam ;)
będziesz zadowolony tylko trzeba dakować z głową bo bliżej jej dawnej legitnej 3mmc niż tej ,która wszedzie latała ,która też była fajna ale ,którą nie było sposób przedawkować a tą co teraz jest u kinga owszem

Status:
qcher
Ssak
Użytkownik

3**ck*ng.c*m

Unread post by qcher » 3 years ago

Chyba strzelili exitscama a szkoda :/ jak mi paka została zawinięta przez celników to mimo tego że otwarli to przeszło xddd

Status:
htxh
Szczur
Newbie

3**ck*ng.c*m

Unread post by htxh » 3 years ago

Nie wiem jak można zdeszyfrować URL tego sklepu :?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

3**ck*ng.c*m

Unread post by Gargameli » 3 years ago

htxh wrote:
3 years ago
Nie wiem jak można zdeszyfrować URL tego sklepu :?
wystarczy użyć logicznego myślenia
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.