Latest post of the previous page:
Ktoś pobierał ostatnio?3-CMC CRISTAL HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Enzochem
3-CMC CRISTAL HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Jak działa ten sorcik? Dość dawno pobierałem Orange i był git, ale nie ma co liczyć na to, że go szybko wprowadzą. Będę wdzięczny jak ktoś da fajna aktualną recke
Wydaje mi się, że cristal wchodzi łagodniej niż Orange. Z tego co pamiętam to pomarańcza wchodziła z przytupem
Czy wchodziła z przytupem to nie wiem bo wszystko co próbowałem wchodziło po 20-30 min i czułem już że to ten stan teraz eutylone przyjdzie wypróbować, ale ostrożnie bo to będzie mój pierwszy raz
Ja mam tak, że nie ważny jaki sort czy z ulicy czy od enzo lub innych V to czuje, że to ten stan jak jest już tak 2-3 kreska i mija wtedy te pół godziny. Dla mnie to ta najlepsza faza nasycenia i libido oraz speed jest jak najbardziej zauważalny
Najbardziej speedujaca 3 od enzo na tą chwile?
wedlug mnie bedzie to champagne ale wiesz kazdy tak naprawde odczuwa inaczej jeden powie ze ten sort go speeduje a drugi ze go euforyzuje. Mnie akurat champagne speeduje i widzialem ktos wczesniej pisal tak samo
A w skrócie co lepsze champagne czy cristal ?
Witam, zamawiałem niedawno od tego Vendora, przesyłka najszybsza na rynku chyba bo w 3 dzień od rana do odbioru była.
Jadłem champagne, jest dobry ale według mnie Cristal edyszyn robi bardziej
Choć dostałem tylko próbkę
Jadłem champagne, jest dobry ale według mnie Cristal edyszyn robi bardziej
Choć dostałem tylko próbkę
Co jest bardziej euforyczne 3cmc cristal czy champagne ?
zdecydowanie champagne
Odebrane, testowane
Ocena 8,5/10
Bardzo dobry odczynnik, można by powiedzieć że wzorowy i podręcznikowy taki jak powinien być. Raczej nie da się już więcej z 3cmc wycisnąć. Idealny balans speed/eufo około 65/35
Wygląd jak na stronie, fajny twardy przezroczysty kryształ z minimalnym białym nalotem
Ocena 8,5/10
Bardzo dobry odczynnik, można by powiedzieć że wzorowy i podręcznikowy taki jak powinien być. Raczej nie da się już więcej z 3cmc wycisnąć. Idealny balans speed/eufo około 65/35
Wygląd jak na stronie, fajny twardy przezroczysty kryształ z minimalnym białym nalotem
Potwierdzam
Ilość sampel 400mg
RoA: sniff
70/30 speed/eufo, bardzo dobra trójka, nikt się nie zawiedzie. Ilość 400mg dała bardzo przyjemny stan na godzinę z hakiem gdzie na pierwszym miejscu była empatia i podniesione libido, duża chęć by zagadać do samicy i flirtować. Nie polecam moich dawek osoba początkujacym bądź bez tolerki bo będzie za grubo, ja mam dużą tolerke dlatego też zdecydowałem się na taką ilość. I mimo tej dużej tolerki bardzo pozytywnie się zaskoczyłem.
Ogólna ocena 8/10 pozdrawiam.
Ilość sampel 400mg
RoA: sniff
70/30 speed/eufo, bardzo dobra trójka, nikt się nie zawiedzie. Ilość 400mg dała bardzo przyjemny stan na godzinę z hakiem gdzie na pierwszym miejscu była empatia i podniesione libido, duża chęć by zagadać do samicy i flirtować. Nie polecam moich dawek osoba początkujacym bądź bez tolerki bo będzie za grubo, ja mam dużą tolerke dlatego też zdecydowałem się na taką ilość. I mimo tej dużej tolerki bardzo pozytywnie się zaskoczyłem.
Ogólna ocena 8/10 pozdrawiam.
bedzie zamawiane jest jakies lepsze 3cmc na sklepie? podobne do 3cmc ice???/
jak 3cmc cristal? testowal ktos ostatnio? Caly czas ten sam sort?