Latest post of the previous page:
Lil_Pit, wizualnie wygląda dobrze. W lipcu czy sierpniu chyba raz udało mi się 3cmc od Sanda kupić, wizualnie było podobne. Jeśli mnie pamięć nie myli było chyba z przewagę eufo i nienachalnym speedem, zasypiało się po niej bez problemu.3-CMC CRISTAL Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: sandheavens
3-CMC CRISTAL Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
I jak panowie, ktoś już po testach? Najbardziej mnie interesuje profil działania tej TRÓJCZYNY... Speedowa z lekkim eufo w tle jak większość obecnie dostępnych sortów, czy może w końcu
wjechała na salony jakaś euforyczna trójka?
Dzięki za info!
wjechała na salony jakaś euforyczna trójka?
Dzięki za info!

OK, tak na szybko. Jak już wcześniej pisałem towar wygląda identycznie jak ten powszechnie chwalony z sierpnia. Zostały mi nawet dwa kryształy z tego wakacyjnego sortu więc je porównałem. Dla mnie to praktycznie to samo, wydaje mi się że aktualny sort w wersji sniff, bardziej "wyciska łzy". Jak dla mnie zdecydowana przewaga eufo nad speedem. Procentowo tego nie określę ale to też nie jest tak, że ta trójka kładzie do łóżka. Raczej człowiek wpada w świetny nastrój i musi to gdzieś ukierunkować, ale nie samemu i na pewno nie wbity w fotel/kanapę/łóżko. Dla mnie jest to dobrze wyważone.
Dane techniczne:
Bardzo suchy, trzaskający jak szkło przeźroczysty kamień, jeszcze bez nalotu.
Aplikacja sniff 120 mg.
Łzawienie w oku niemal pewne.
Działanie zaczyna się po 3-4 minutach.
Czas działania około 45 minut.
Oczy: źrenice wyraźnie powiększone, ale nie są to też 5 złotówki.
Poszły tylko 3 identyczne linie, brak jakiegoś wyraźnego parcia na kolejne, sen bez problemu. Na drugi dzień brak zwały - ale to były tylko 3 linie.
Dane techniczne:
Aplikacja sniff 120 mg.
Poszły tylko 3 identyczne linie, brak jakiegoś wyraźnego parcia na kolejne, sen bez problemu. Na drugi dzień brak zwały - ale to były tylko 3 linie.
- Status:
-
120mg to bardzo mało.Taka dawka mogła nie ukazać wszystkiego co ma do zaoferowania dany sort.garob wrote: ↑3 years agoOK, tak na szybko. Jak już wcześniej pisałem towar wygląda identycznie jak ten powszechnie chwalony z sierpnia. Zostały mi nawet dwa kryształy z tego wakacyjnego sortu więc je porównałem. Dla mnie to praktycznie to samo, wydaje mi się że aktualny sort w wersji sniff, bardziej "wyciska łzy". Jak dla mnie zdecydowana przewaga eufo nad speedem. Procentowo tego nie określę ale to też nie jest tak, że ta trójka kładzie do łóżka. Raczej człowiek wpada w świetny nastrój i musi to gdzieś ukierunkować, ale nie samemu i na pewno nie wbity w fotel/kanapę/łóżko. Dla mnie jest to dobrze wyważone.
Dane techniczne:
Aplikacja sniff 120 mg.
Treadway jak masz pisać takie głupoty to po prostu już więcej nic nie pisz.
Dodano po 3 minutach 59 sekundach:
3cmc działa na dopamine i na serotoninę w zależności od sortu jeden działa bardziej na dope drugi bardziej na sero. Przy większej dawce powiększa źrenice. Nawet amfetamina działająca głównie na noradrenaline powiększa źrenice.
Dodano po 3 minutach 59 sekundach:
3cmc działa na dopamine i na serotoninę w zależności od sortu jeden działa bardziej na dope drugi bardziej na sero. Przy większej dawce powiększa źrenice. Nawet amfetamina działająca głównie na noradrenaline powiększa źrenice.
This post has high reputation.
Nazwa produktu: 3cmc cristal
Wygląd produktu: przezroczysto mleczne kamienie
ROA: sniff 250mg pozniej 300mg
Czas działania: 40min
![Image]()
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Zaaplikowano: 250mg później 300mg
Profil działania: bardzo przyjemnie się rozmawia z ludźmi lub sprząta te dwie opcję sprawdzone bycia pod pływem tej substancji kop dopaminy i serotoniny jest rozluźnia
od razu po 1 linii ręce się pocą i przyjemna bania naprawdę bardzo fajnie ALE ŁZY LECĄ JAK SKURWESYN
wyciskiwacz łez jak najbardziej ale jestem zadowolony w końcu dobra trójka
40%eufo 60%speed
Plusy:
+rozluźnia
+ cholernie przyjemnie się gra w szachy spędza czas z innymi
+ jest euforia w tle jak i speed
+ kop dopaminy przy 1 linii powodujący pocenie rąk
+ ładnie strzelające kamienie pod kartą zdecydowanie pięknie się kruszy na pył tak zwaną mąkę
+ ZAPACH BEZWONNY NIE MA ODORU CHEMI
Minusy:
- straszne chęci na kolejną dawkę
- spora potliwość ale na szczęście ten pot nie śmierdzi chemią
- straszne łzy przy aplikowaniu
Ogólna ocena: 9 prawidłowa trójka po tym banię na rc w holandii ciężko chwilowo o jeszcze lepszą jestem zadowolony
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
Treadway, Przybysz, bedoidoce, k0t,
Wygląd produktu: przezroczysto mleczne kamienie
ROA: sniff 250mg pozniej 300mg
Czas działania: 40min
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Zaaplikowano: 250mg później 300mg
Profil działania: bardzo przyjemnie się rozmawia z ludźmi lub sprząta te dwie opcję sprawdzone bycia pod pływem tej substancji kop dopaminy i serotoniny jest rozluźnia
od razu po 1 linii ręce się pocą i przyjemna bania naprawdę bardzo fajnie ALE ŁZY LECĄ JAK SKURWESYN
wyciskiwacz łez jak najbardziej ale jestem zadowolony w końcu dobra trójka
40%eufo 60%speed
Plusy:
+rozluźnia
+ cholernie przyjemnie się gra w szachy spędza czas z innymi
+ jest euforia w tle jak i speed
+ kop dopaminy przy 1 linii powodujący pocenie rąk
+ ładnie strzelające kamienie pod kartą zdecydowanie pięknie się kruszy na pył tak zwaną mąkę
+ ZAPACH BEZWONNY NIE MA ODORU CHEMI
Minusy:
- straszne chęci na kolejną dawkę
- spora potliwość ale na szczęście ten pot nie śmierdzi chemią
- straszne łzy przy aplikowaniu
Ogólna ocena: 9 prawidłowa trójka po tym banię na rc w holandii ciężko chwilowo o jeszcze lepszą jestem zadowolony
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
Treadway, Przybysz, bedoidoce, k0t,
Dziękuję bardzo! O taki post mi chodziło! Bardzo rzetelna i wyczerpująca recenzja!
Najlepiej!
Najlepiej!

zdechlyaniol, Wygląda solidnie, przy wyważeniu 40/60 rozumiem że libido wywalone w kosmo i chęć na panienki jest. Namówiłeś mnie na zakupy, liczę na to że dostanę ten sam sort.
Lil_Pit, ****
Lil_Pit, ****
Wiadomość moderatora
**** prywaty nie mają prawa się pojawiać
jest mokre? ostatnio 4cmc 10g wzialem to tego bylo jakos strasznie malo, bo mokre, w 3 dni zeszlo
to 3cmc jest suchutkie spokojnie śmiało pobierać

Absolutnie nie jest mokre.
Suche twarde jak kamień kryształy. Kruszą się na proch.
Poszło zamówienie na większą ilość zobaczymy co tam posiada sand

Także czekam na te 3cmc dziś powinno lądować

zdechlyaniol,
Jakim cudem jestes w stanie przytulic sniffem 200 i w gore dawki ? Zawsze mnie to dziwi, jakim kurwa cudem, skoro mi czasami 70-100 nie chce przejsc na jednym razem....
Pytanie odnosnie tego sortu - pali i za chwile odpuszcza czy piecze lzej ale dluzej ?
Jakim cudem jestes w stanie przytulic sniffem 200 i w gore dawki ? Zawsze mnie to dziwi, jakim kurwa cudem, skoro mi czasami 70-100 nie chce przejsc na jednym razem....
Pytanie odnosnie tego sortu - pali i za chwile odpuszcza czy piecze lzej ale dluzej ?