Latest post of the previous page:
kapik, Bobek, A po tej trójczynie da radę stanąć na wysokości zadania, czy raczej ciężko? Jak to wygląda z Waszej perspektywy3-CMC Gucci Katys-candys.vn - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Katy
3-CMC Gucci Katys-candys.vn - opinions, reviews, effects, description
This post has high reputation.
Zależy jakie zadanie będziesz wykonywał .
Świruje lepiej mieć pod ręką kobietę.
Bo skończy się na ręcznym
„Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.“
Katy Twoja 3 cmc wymiata, chyba lepszej nie jadlam. Zaaplikowalam 300 mg oralnie, bylam po pracy wiec zero energii i nagle bumm sila i chec do porobienia czegokolwiek ogromna. Dom posprzatany na cacy, libido jest tak ogromne, ze musisz sobie ulzyc a orgazm jeden z lepszych jakie mialam wyglad krysztalkow jak na stronie. Jadlam duzo 3 od roznych vendorow, ale Twoja jest przekozak. Zjedzone o 16:30, jest godzina 18:30 i zero spadku mocy, tym bardziej, ze ostatni caly weekend byly na testach od innego vendora . Naprawde duze uklony w Twoja strone bo moge smialo powiedziec, ze to jest dla mnie jedyna trojeczka warta uwagi i napewno zagosci u mnie na stale. Ludzie bierzcie smialo, bo nie pozalujecie Chec na dorzutke przy tak dobrym towarze, ale cbyba nie warto marnowac takich pysznosci na ciagi. Nawet piszac ta opinie mam z tego tak ogromna przyjemnosc.
Polecam, ******** najżywsza jakość - jednym słowem petarda
Wiadomość moderatora
nie wspominamy o innych sklepach w działach innego sklepu!
do seksu dobre? dajcie jakieś info w sprawie.
Nawet zajebiste, ostatnio dotarla do mnie piękna paczucha od katy.
Na zdjeciu nizej widac jak pieknie prezentuje sie sort. Jest to 3cmc z prawdziwego zdarzenia, dziala jak nalezy i tylko splyw chujowy ale to norma przy tej substancji. Polecam
- Attachments
-
- IMG_0991.JPG (255.06 KiB)
Na mnie dorzutki działają slabo, pierwsza dawka działa ideolo, czołówka sortów na rynku.
Opinie widzę dobre, czuje że dobrze wybrałam zamawiając tutaj Napisze więcej kiedy doleci
Nazwa produktu: 3cmc Gucci
Wygląd produktu: przezroczyste kamienie
ROA: sniff 250mg
Czas działania: Godzina
Profil działania: bardzo dobre 3cmc. Aplikacja wyciska łzy z oczu. Speed 60/Eufo 40. Fajny sort, żeby wyjść na miasto, do ludzi, do browarka idealnie. Chęci na dorzutki małe. Zjadłam nie całe 0,5g. Pobieram drugi raz i drugi raz się nie zawiodłam.
Przepraszam za brak zdjęć, ale mój telefon jest po zalaniu i czeka na reanimacje przez serwis, jeśli tylko dane zostaną zachowane to uzupełnie dane <3
Plusy:
+Chęci do działania
+ Przyjemna euforia w tle
+ białe, bezwonne kamienie
Minusy:
- Aplikacja sniff (wyciskacz łez)
Moja ocena 8,5 / 10 Pobierać póki jest
Wygląd produktu: przezroczyste kamienie
ROA: sniff 250mg
Czas działania: Godzina
Profil działania: bardzo dobre 3cmc. Aplikacja wyciska łzy z oczu. Speed 60/Eufo 40. Fajny sort, żeby wyjść na miasto, do ludzi, do browarka idealnie. Chęci na dorzutki małe. Zjadłam nie całe 0,5g. Pobieram drugi raz i drugi raz się nie zawiodłam.
Przepraszam za brak zdjęć, ale mój telefon jest po zalaniu i czeka na reanimacje przez serwis, jeśli tylko dane zostaną zachowane to uzupełnie dane <3
Plusy:
+Chęci do działania
+ Przyjemna euforia w tle
+ białe, bezwonne kamienie
Minusy:
- Aplikacja sniff (wyciskacz łez)
Moja ocena 8,5 / 10 Pobierać póki jest
Kontakt bardzo dobry, odpisuje sprawnie i rzetelnie. Sam zakup, jak wielu wcześniej wspominało - klasa. Polecam, jeden z lepszych jakie próbowałem. Ptaszek wylądował po 4 dniach roboczych (przecięte świętem i weekendem). Wrócę na pewno
Tak się prezentuje 3cmc (fota na dole)
Dawka - 150mg sniff
Oj poszczypało trochę mój delikatny nosek ale długo nie ubolewałam bo po chwili zaczęło działać
Wspaniała faza, od razu zrobiłam się szczęśliwa i dostałam zastrzyk energii. Zaczęłam robić różne rzeczy w domu i w sumie nie mogłam usiedzieć na miejscu, było po prostu przyjemnie.
Podniosło mi się libido, oj miałam niezłe parcie
Efekty utrzymywały się około 50-60 minut. Potem dociągałam taką samą ilość i powtórka z rozrywki =]
Testy nadal trwają =]
Ogólnie polecam, super trójeczka!
Dawka - 150mg sniff
Oj poszczypało trochę mój delikatny nosek ale długo nie ubolewałam bo po chwili zaczęło działać
Wspaniała faza, od razu zrobiłam się szczęśliwa i dostałam zastrzyk energii. Zaczęłam robić różne rzeczy w domu i w sumie nie mogłam usiedzieć na miejscu, było po prostu przyjemnie.
Podniosło mi się libido, oj miałam niezłe parcie
Efekty utrzymywały się około 50-60 minut. Potem dociągałam taką samą ilość i powtórka z rozrywki =]
Testy nadal trwają =]
Ogólnie polecam, super trójeczka!
Zamówione pięć. Zobaczymy jak wypadnie. Będą dwa tygodnie przerwy od ostatniego tanga, więc gospodarka neuroprzekaźników już jako-tako odbudowana.
Bardzo dobry odczynnik, czysty klarowny bez krzywych jazd. Trochę rok 2019 się przypomniał, gdzie większość sklepów miało dobre cmc
Ocena 8/10
Ocena 8/10
Bardzo dobry czysty odczynnika.
Euro i speed wywarzone. Dorzutki działają. Libido ostro w górę, na prawdę ostroo.
Bawiłem się tym tydzień, tylko po każdej aplikacji trzeba co kolqiek zjeść j jest jazda.
Minusy to okropny spluw i przekurwiscie okropne zlewne poty. I to wszystko z minusów. Ocena 9/10
Euro i speed wywarzone. Dorzutki działają. Libido ostro w górę, na prawdę ostroo.
Bawiłem się tym tydzień, tylko po każdej aplikacji trzeba co kolqiek zjeść j jest jazda.
Minusy to okropny spluw i przekurwiscie okropne zlewne poty. I to wszystko z minusów. Ocena 9/10
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Kamilwajha, a jak ze spankiem?
Czyli polecasz? Bo szukam dobrego dostawcy.