Latest post of the previous page:
Czyli polecasz? Bo szukam dobrego dostawcy.3-CMC Gucci Katys-candys.vn - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Katy
3-CMC Gucci Katys-candys.vn - opinions, reviews, effects, description
Polecam, na prawdę dobre 3cmc i obsługa 1 klasa
Dodano po 57 sekundach:
Ciemnoksieznik, że spaniem ciężko. Waliłem 3-4 dni i tyle nie spałem. Może sobie zrobiłem drzemkę na 2h przez te dni.
Dodano po 57 sekundach:
Ciemnoksieznik, że spaniem ciężko. Waliłem 3-4 dni i tyle nie spałem. Może sobie zrobiłem drzemkę na 2h przez te dni.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Kto pyta nie błądzi.Ciemnoksieznik wrote: ↑2 years agono jak napisał, że 9/10 to chyba powinieneś sam sobie już odpowiedzieć na pytanie czy poleca
Kamilwajha, No nic. Będzie trzeba wrzucić Xanax o w miarę normalnej porze, żeby na drugi dzień pociągnąć melanż dalej w miarę wypoczęty. Dzięki za info! =)
No i zaczęły się testy. Narzeczona na weekendzie z siostrami, a ja sam sobie sterem. Nawet zostawiła mi zmywanie i kilka innych rzeczy jakie miała przed wyjazdem ogarnąć, żebym miał w co naspeedowane łapy włożyć. Dobra z niej istota.
Jedziemy:
Substans: 3CMC Gucci.
Zamówione: 5G (fajnie, że można zamówić super-detal)
ROA: sniff
Ilość: zasady BHP zachowane więc najpierw ok. 30-40mg uczuleniówki.
Po 10-15 minutach ~160mg
Efekty: Efekt placebo zadziałało od razu - zaczęło się chodzenie po domu, zaglądanie to tu, to tam i stękanie nad własną niedolą co się właśnie dzieje nozdrzach. A działo się... w sumie niewiele. Nie piekło jakoś bardzo co mnie zaskoczyło. Zapach jaki rozszedł się po nosie przypomniał mi czasy zaraz po delegalizacji 3MMC, kiedy motałem świetny "kryształ" od znajomego. Bardzo miły flashback.
Co do działania to w zasadzie dla testu położyłem się na łóżko i leży się świetnie. Muzyka brzmi kapitalnie, z ludźmi rozmawia się genialnie, a stopy same wystukują rytm piosenek.
Tętno - tutaj jestem w szoku - spoczynkowe. Nic nie ruszyło, zero dyskomfortu.
Nie potrafię ocenić stosunku eufo/speed. Pewnie jak wezmę się za zaplanowane na dziś sprzątanie i zjem jeszcze trochę szczurów to będę mógł powiedzieć więcej.
Odczynnik na ten moment oceniam bardzo wysoko, jednak konkretną liczbą będę mógł się podzielić dopiero jutro. Jest kilka wytycznych, jakie sort musi spełnić, bym mógł z ręką na (spokojnie bijącym) sercu ogłosić werdykt.
Jedziemy:
Substans: 3CMC Gucci.
Zamówione: 5G (fajnie, że można zamówić super-detal)
ROA: sniff
Ilość: zasady BHP zachowane więc najpierw ok. 30-40mg uczuleniówki.
Po 10-15 minutach ~160mg
Efekty: Efekt placebo zadziałało od razu - zaczęło się chodzenie po domu, zaglądanie to tu, to tam i stękanie nad własną niedolą co się właśnie dzieje nozdrzach. A działo się... w sumie niewiele. Nie piekło jakoś bardzo co mnie zaskoczyło. Zapach jaki rozszedł się po nosie przypomniał mi czasy zaraz po delegalizacji 3MMC, kiedy motałem świetny "kryształ" od znajomego. Bardzo miły flashback.
Co do działania to w zasadzie dla testu położyłem się na łóżko i leży się świetnie. Muzyka brzmi kapitalnie, z ludźmi rozmawia się genialnie, a stopy same wystukują rytm piosenek.
Tętno - tutaj jestem w szoku - spoczynkowe. Nic nie ruszyło, zero dyskomfortu.
Nie potrafię ocenić stosunku eufo/speed. Pewnie jak wezmę się za zaplanowane na dziś sprzątanie i zjem jeszcze trochę szczurów to będę mógł powiedzieć więcej.
Odczynnik na ten moment oceniam bardzo wysoko, jednak konkretną liczbą będę mógł się podzielić dopiero jutro. Jest kilka wytycznych, jakie sort musi spełnić, bym mógł z ręką na (spokojnie bijącym) sercu ogłosić werdykt.
Mogę już coś powiedzieć, po całonocnej zabawie... Jednak ten środek nie jest dobry. Nie jest nawet średni. To jest rewelacja!
Każdy pas działa jak poprzedni. W moment robi się gorąco i już wiadomo, że będzie ogień. Myślę, że stosunek eufo do speeda to 50/50, może 60/40 na korzyść euforii.
Przez okres od 17 do 4 rano zjadłem go równiutko 1g, więc jest ekonomiczny jak diabli. Innego tematu jadłem lekko 2g.
Żeby nie było za kolorowo, to dość mocno spina mięśnie. Siedziałem przy kompie z tak nienaturalnie wygiętymi stopami, że mam dzisiaj odbite pięty i bolą jak cholera.
Parcie na dorzutki: przy pierwszej aplikacji praktycznie zerowe. Półtora godziny działało, a mi się nie chciało wstać z wyra, żeby usypać dorzutkę, tak przyjemnie się leżało. Przy drugim większe, ale dalej bez ciśnienia. Pod koniec zabawy była potrzeba dorzucenia, bo się robiło nudno, wolno i smutnawo, a zostało jeszcze kilka rzeczy do ogarnięcia.
Spanko: podejrzewam, że ciężko by było, ale po wrzuceniu 1mg Xanaxu zasnąłem po 30 minutach jak dzieciątko na 5 godzin kiedy obudził mnie telefon z pracy. Duże śniadanie i dalej w kimę.
Chyba zamówię tego specyfiku 50g, żeby mieć zapas pewnego i świetnie działającego specyfiku. Brawo Katy, !
Plusy:
+empatia
+wielka poprawa humoru i chęć kontaktu z ludźmi
+potrzeba porobienia czegoś
+każda dorzutka działa
+wydajne i ekonomiczne
+nie zapycha klemensa i na drugi dzień nie ma tej chorej kluchy śpików do wysmarkania
Minusy:
-potliwość
-spina mięśnie
-obawa, że kiedyś może tego sortu braknąć
Pobierajcie póki jest, bo warto. Oj, warto.
Każdy pas działa jak poprzedni. W moment robi się gorąco i już wiadomo, że będzie ogień. Myślę, że stosunek eufo do speeda to 50/50, może 60/40 na korzyść euforii.
Przez okres od 17 do 4 rano zjadłem go równiutko 1g, więc jest ekonomiczny jak diabli. Innego tematu jadłem lekko 2g.
Żeby nie było za kolorowo, to dość mocno spina mięśnie. Siedziałem przy kompie z tak nienaturalnie wygiętymi stopami, że mam dzisiaj odbite pięty i bolą jak cholera.
Parcie na dorzutki: przy pierwszej aplikacji praktycznie zerowe. Półtora godziny działało, a mi się nie chciało wstać z wyra, żeby usypać dorzutkę, tak przyjemnie się leżało. Przy drugim większe, ale dalej bez ciśnienia. Pod koniec zabawy była potrzeba dorzucenia, bo się robiło nudno, wolno i smutnawo, a zostało jeszcze kilka rzeczy do ogarnięcia.
Spanko: podejrzewam, że ciężko by było, ale po wrzuceniu 1mg Xanaxu zasnąłem po 30 minutach jak dzieciątko na 5 godzin kiedy obudził mnie telefon z pracy. Duże śniadanie i dalej w kimę.
Chyba zamówię tego specyfiku 50g, żeby mieć zapas pewnego i świetnie działającego specyfiku. Brawo Katy, !
Plusy:
+empatia
+wielka poprawa humoru i chęć kontaktu z ludźmi
+potrzeba porobienia czegoś
+każda dorzutka działa
+wydajne i ekonomiczne
+nie zapycha klemensa i na drugi dzień nie ma tej chorej kluchy śpików do wysmarkania
Minusy:
-potliwość
-spina mięśnie
-obawa, że kiedyś może tego sortu braknąć
Pobierajcie póki jest, bo warto. Oj, warto.
Ciemnoksieznik, no a jak z libido???? Robi z człowieka zwierzę???
Raczej nie, ale też nie tego szukam, więc ciężko mi się wypowiedzieć. W każdym razie nie spędziłem nocy na trzepaniu kapucyna, a raczej na klikaniu w pada przy gierce. x)
Zamówione 5 g 3cmc dość dawno. Niestety mogłem sprawdzić działanie po dłuższym czasie od zakupu ale nie ruszane dobrze zabezpieczone.
Według mnie jedna z najlepszym trójek! Działanie bardzej euforyczne niż spedujace . Czas działania około godziny . Dorzucanie działa i można lecieć dość długo .
Strucie normalne ale nie jak po jakimś brudnym 3cmc . Normalnie zmęczenie bez schizow itp. To zreszta jeszcze zależy od ilości indywidualnie mi się wydaje. Ładna przezroczyste kryształy .
Bardzo dobry kontakt i dzięki Katya za wyrozumiałość!!
Nie wiem co jeszcze mogę dodać . Te 3cmc jest bardzo dobrej jakość i mogę śmiało wam je polecić .
Według mnie jedna z najlepszym trójek! Działanie bardzej euforyczne niż spedujace . Czas działania około godziny . Dorzucanie działa i można lecieć dość długo .
Strucie normalne ale nie jak po jakimś brudnym 3cmc . Normalnie zmęczenie bez schizow itp. To zreszta jeszcze zależy od ilości indywidualnie mi się wydaje. Ładna przezroczyste kryształy .
Bardzo dobry kontakt i dzięki Katya za wyrozumiałość!!
Nie wiem co jeszcze mogę dodać . Te 3cmc jest bardzo dobrej jakość i mogę śmiało wam je polecić .
Ten sort to taki sztos ze aż brak słów empatia i ciepło mnie zalewają bierzcie póki jest!!!
Sztos nad sztosami. Euforia w górę, wszystko cieszy, libido bardzo w górę co kobieta wykorzystała od razu i poszła się pięknie ubrać, fajnie, że można ogarnąć gdy zajdzie taka potrzeba i nie dać po sobie poznać. Działa już niewielka ilość. Szczypie, ale chwilę i spływ niewyczuwalny podczas którego lekko znieczula. Trza zamówić więcej.
Przepyszna trojeczka, szczypie w nos tak jak powinno a spływu nie trzeba zapijać.Euforia na wysokim poziomie.Polecam
Towar jest bardzo mocny, dawki 150mg już robią niezłą robotę, maksymalne dawkowanie na jakie się odważyłem to było 250mg per klemens i po 2 minutach był kosmiczny wjazd mrowienie na całym ciele, włosy stanęły dęba.. no super stan, duże chęci na porobienie czegoś, libido bardzo, bardzo mocno poszybowało do góry. Ogólnie towar oceniam 9/10 natomiast jeśli chodzi o proporcje eufo/ speed to u mnie zdecydowanie przeważał speed coś miedzy 65/35 . Każda dorzuta działa jak za pierwszym razem, zjadłem tego materiału niecałe 2g od 16 do 10 rano następnego dnia, trochę przesadziłem z dorzutkami ( kilka było w krótkich odstępach czasowych ) i musiałem się wspomagać benzo pod koniec zabawy. Towar jak najbardziej polecam, sort jest pierwsza klasa tylko radzę nie przesadzać z dorzutkami i zachować conajmniej 60-70 minutowe przerwy między dorzutkami.
POLECAM !
POLECAM !
Z tymi dorzutkami to coś jest na rzeczy faktycznie - pod koniec sesji potrafi zacząć telepać, jeśli przesadzić z częstotliwością.Biget wrote: ↑2 years agoTowar jest bardzo mocny, dawki 150mg już robią niezłą robotę, maksymalne dawkowanie na jakie się odważyłem to było 250mg per klemens i po 2 minutach był kosmiczny wjazd mrowienie na całym ciele, włosy stanęły dęba.. no super stan, duże chęci na porobienie czegoś, libido bardzo, bardzo mocno poszybowało do góry. Ogólnie towar oceniam 9/10 natomiast jeśli chodzi o proporcje eufo/ speed to u mnie zdecydowanie przeważał speed coś miedzy 65/35 . Każda dorzuta działa jak za pierwszym razem, zjadłem tego materiału niecałe 2g od 16 do 10 rano następnego dnia, trochę przesadziłem z dorzutkami ( kilka było w krótkich odstępach czasowych ) i musiałem się wspomagać benzo pod koniec zabawy. Towar jak najbardziej polecam, sort jest pierwsza klasa tylko radzę nie przesadzać z dorzutkami i zachować conajmniej 60-70 minutowe przerwy między dorzutkami.
POLECAM !
Mogę zapytać jakie objawy wystąpiły u Ciebie?
Paczka dotarła do mnie pakowanie jest dobre jak najbardziej na plus.
Metoda podania : sniff
Dawka : 150mg
Wejście po 5 minutach czuć rozluźnienie lekka euforia i empatia jest więc jest też chęć do robienia czego kolwiek. Nie ma potliwości po pierwszej dawce ogólnie to te 3cmc jest przyjemne jest mi mega przytulnie aż chciało by się do kobiety przytulić fajna przyjemna fazka na sam początek na razie tyle o tym 3cmc od Katy. Przechodzę badania w tym momencie najwyżej edytuje post i napisze coś więcej jak zauważę więcej.
Metoda podania : sniff
Dawka : 150mg
Wejście po 5 minutach czuć rozluźnienie lekka euforia i empatia jest więc jest też chęć do robienia czego kolwiek. Nie ma potliwości po pierwszej dawce ogólnie to te 3cmc jest przyjemne jest mi mega przytulnie aż chciało by się do kobiety przytulić fajna przyjemna fazka na sam początek na razie tyle o tym 3cmc od Katy. Przechodzę badania w tym momencie najwyżej edytuje post i napisze coś więcej jak zauważę więcej.
Kra krę mija. Lis ma norę, kret ma ryja. Idę i nos trę. Omijam tę krę. Nie idę tym torem, bo tu lis ma norę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.