3-CMC HCI ICE PRIMA SORT WHITE CRYSTAL (LIMITED) Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik
Topic author

3-CMC HCI ICE PRIMA SORT WHITE CRYSTAL (LIMITED) Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Unread post by Legend » 6 years ago

Latest post of the previous page:

Bardzo dobra 3cmc. Dostało mi się 5g :) Przetestowane w weekend.

Wyglądem - przypomina średnie grudki, kryształki, idealnie białe. Twarde, ciężko łamliwe. Ale dobrze się kruszą.

Przyjęte sniffem 200mg - dało na początek piękny stan euforii oraz dopaminoway rush. Zalew szczęścia, chciało się rozmawiać itp. Stim - fajny, nienahalny.
Poszedłem na impreze - i tam, pokazało to pazurki. Rozmowność, wczucie w muzyke, o jak cudnie.
Główne działanie to godzina, druga godzina to delikatny stim i pozytywne nastawienie.

Oczywiście parcie na poprawki - okrutne i się chciało :)
Dosypki - podnoszą i poprawiają stan.

Libido zwiększone, potliwość też.

Zjazdu BRAK!!!!

Mega dobra imprezowa 3cmc - ocena 8/10

Polecam. Signed by "josiek"
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
vnora1
Szczur
Użytkownik

Unread post by vnora1 » 6 years ago

predatorRC wrote:jak zostanie cos po jutrzejszym remamencie to dodamy losow do paczek z juz zamówionym 3CMC , dostawa dużego kryształu - LIPEC koniec miesiąca.
what does that mean sir?

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik
Topic author

Unread post by Legend » 6 years ago

They have something in stock, but on limited quantities. They will add to some samples to packages with 3cmc. But normal quantities in big Cristal, will be available in next two months.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik

Unread post by tryptodyso » 6 years ago

Wydaje mi się, że mam taką właśnie :P
Także jest ona całkiem dobra jak na dzisiejsze sorty jednak szkoda, że nie działa w małych ilościach. Mam na myśli takie pokroju 50-70mg gdyż kiedyś były u mnie zadowalające jak sorty były jeszcze wręcz kryształowe :P
No nic 150-200mg jak najbardziej okej, dodam, że to nie sprawa tolerancji. A 50-70mg można wyśmiać jednak ja właśnie lubię delikatne smyrnięcie, które kiedyś było OK a teraz nie mogę takiego sortu dostać :D
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
DonPer
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by DonPer » 6 years ago

Micro jak dla mnie ciutke lepsze w działaniu ale ten crystal dużo lepszy w wyglądzie. Ale też dobrze ora :) Jednak wybiorę micro kolejnym razem, bo ja nie musze miec pieknych kryształów i ich łamać, nawet prościej w takiej drobnicy byleby pudru nie było.

Status:
vnora1
Szczur
Użytkownik

Unread post by vnora1 » 6 years ago

Tested - 7/10 for me.

Nep Big Crystal was 9/10 .

Status:
CzarnyFuriat
Opiowrak
CzarnyFuriat

Unread post by CzarnyFuriat » 6 years ago

Przeglądam forum, przeglądam odczynniki i wspomnień czar wraca
Teskno mi za tą trójką więc ide zapic smutki
Tak tylko sentymentalnie zostawiam komentarz