3-CMC HCL ICE PRIMA SORT Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 3-CMC HCL ICE PRIMA SORT ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-CMC HCL ICE PRIMA SORT from Predator-rc
Name: 3-Chloromethcathinone
IUPAC: 1-(3-chlorophenyl)-2-(methylamino)-1-propanone
Numer katalogowy: RC014
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 35 PLN
3-4 32 PLN
5-9 30 PLN
10-24 28 PLN
25-49 26 PLN
50-99 24 PLN
100-249 23 PLN
250-499 20 PLN
500-999 18 PLN
1000-10000 16 PLN
Name: 3-Chloromethcathinone
IUPAC: 1-(3-chlorophenyl)-2-(methylamino)-1-propanone
Numer katalogowy: RC014
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 35 PLN
3-4 32 PLN
5-9 30 PLN
10-24 28 PLN
25-49 26 PLN
50-99 24 PLN
100-249 23 PLN
250-499 20 PLN
500-999 18 PLN
1000-10000 16 PLN
- Attachments
-
- 3cmc.jpg (21.48 KiB)
-
- shop34.jpg (195.57 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
To 3-cmc ice to jedna z najlepszych trójek na rynku, przypomina również bardzo trójeczke od innego znanego vendora, nie wiem czy dostawca ten sam, ale oba tematy to dla mnie top1 3-cmc aktualnie. Warto dopłacić do jakości, każda dostawa Ice trzyma wysoki poziom, wszystkie "brązy" się przy tym chowają.
Polecam!
Polecam!
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
masz na myśli behemota ?
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Tej trójki nikomu nie trzeba przedstawiać, trzyma jakość cały czas, każda kolejna partia tak samo dobra. Miło wspominam tripy na tym 3-cmc, libido wywalone w kosmos.
Moja ulubiona trójeczka, testowana wielokrotnie, idealna na imprezy, bo jest też nutka spida nie same eufo jak przy 4-cmc.
Jak dla mnie bardzo dobra trójeczka,
3-CMC Hcl ice prima
Bardzo aktywna, małe ilości potrafią usatysfakcjonować doświadczonych naukowców, tak jak wyżej - bardzo dobrze komponuję się z sobotnim baletem.
Jedna z lepszych trójek na rynku.
Libido to po niej jest aż niebezpieczne, ja to lubię - na pewno mi nie przeszkadza. Moc+ Chęć - Żołnierz działa, czego chcieć więcej.
Co do wyglądu oceńcie sami:
3-CMC Hcl ice prima
Bardzo aktywna, małe ilości potrafią usatysfakcjonować doświadczonych naukowców, tak jak wyżej - bardzo dobrze komponuję się z sobotnim baletem.
Jedna z lepszych trójek na rynku.
Libido to po niej jest aż niebezpieczne, ja to lubię - na pewno mi nie przeszkadza. Moc+ Chęć - Żołnierz działa, czego chcieć więcej.
Co do wyglądu oceńcie sami:
- Attachments
-
- 3cmc hcl.jpg (738.26 KiB)
top1
jak HQ od VIP
jak HQ od VIP
terefere, kolega konfidenta będzie zawsze dla mnie konfidentem.
Dokładnie na ten moment top 1 3-cmc. Nie ma drugiego takiego co by miało tak przyjemny locik i tak mało uboków.
Daje po kichawie ostro ta trójka, rzeź z nosa, polecam dobrze pokruszyć. Ale faza jest warta tej chwilii bólu, bądzcie pewni, że za moment wjedzie totalne znieczulenie, eufostan a wszystkie suczki na około będą nagle w waszym typie - jak ktoś ma słabość do kobiet niech lepiej uważa, żeby sie nie otrząsnąć u jakiegos kaszalota na chacie.
Trójeczka jedna z lepszych aktualnie polecam
Trójeczka jedna z lepszych aktualnie polecam
Popieram przedmówców, złego słowa o tym 3-cmc nie można powiedzieć, działanie 10/10, lewa i prawa i na balety
Dobra dobra, ale knafla to niemiłosiernie żre, a najbardziej po dłuższej przerwie od wszystkiego, ale warty poświęcenia. Akurat w tej trójce stopień rozdrobnienia kryształu mało co pomaga, ale wchodzi w moment i nigdy nie mogę się ukryć po tym temacie, bo występuje taki słowotok + rozjebane oczy że masakra. Nawet osoby nie znające się na rzeczy coś tak krzywo patrzyły aż w końcu usłyszałem tekst w stylu "o pojechał do sklepu i znowu ma jakieś dziwne oczy" Powiedziała to osoba, która nie ma żadnej wiedzy w tym temacie.
Często mam normalne oczy po CMC, a po tym mocny wytrzeszcz. Ogólnie polecam tą trójkę, jedna z lepszych.
Często mam normalne oczy po CMC, a po tym mocny wytrzeszcz. Ogólnie polecam tą trójkę, jedna z lepszych.
Panie i Panowie jakby ktoś zapomniał o tej trójce to jakiś czas temu przyszło kolejne zamówienie, jakość dalej ta sama, normalnie 10/10 jak na te czasy. Piękne kryształki - można się zakochać. Łapcie aktualne foto, opinie swoja już pisałem wcześniej i jest niezmienna więc za bardzo się nie rozpisuje, bo wszyscy doskonale wiedzą, że warto testować to 3-cmc.
- Attachments
-
- 3cmc ice2.jpg (285.95 KiB)
-
- 3cmc ice.jpg (338.89 KiB)
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Piękne foteczki.
To zdecydowanie moja ulubiona trójka. Już trzy imprezy poszły dzięki niej jak złoto.
Na całą nockę starczyło ok 1,5g podzielone na 5 porcji. Towar pierwsza klasa. Chce się gadać... z płcią przeciwną oczywiście i wychodzi to całkiem nieźle dzięki zwiększonej pewności siebie i świetnemu samopoczuciu.
polecam tą trójeczkę!
To zdecydowanie moja ulubiona trójka. Już trzy imprezy poszły dzięki niej jak złoto.
Na całą nockę starczyło ok 1,5g podzielone na 5 porcji. Towar pierwsza klasa. Chce się gadać... z płcią przeciwną oczywiście i wychodzi to całkiem nieźle dzięki zwiększonej pewności siebie i świetnemu samopoczuciu.
polecam tą trójeczkę!
Wczoraj po robocie, późnym popołudniem uskuteczniłem sniff taki mix:
250mg 3CMC ICE Prima Sort
50mg NEP
25mg A-PIHP
Wyjątkowo euforyczna mieszanka nakręcająca do działania i kontaktów międzyludzkich. Można gadać godznami. W głowie milion poukładanych i kreatywnych myśli. Zero nieogaru. Peak trzyma ok godzinki a stymulację czuć nawet do 3 godzin od aplikacji.
250mg 3CMC ICE Prima Sort
50mg NEP
25mg A-PIHP
Wyjątkowo euforyczna mieszanka nakręcająca do działania i kontaktów międzyludzkich. Można gadać godznami. W głowie milion poukładanych i kreatywnych myśli. Zero nieogaru. Peak trzyma ok godzinki a stymulację czuć nawet do 3 godzin od aplikacji.
biochemiczny Jesteś tolerkowcem mam rację ?