3-CMC HCL SNOW BIG CRYSTAL Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

3-CMC HCL SNOW BIG CRYSTAL Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Unread post by Legend » 6 years ago

Latest post of the previous page:

Panowie - co taka cisza ? :D

Ja zrobie copy / paste z ogólnego - bo tam się za bardzo rozpisałem.

Opnia: przetestowano około 5g + opinia szczurków innych

3CMC SNOW BIG CRYSTAL -
Forma zbitego mocno kryształu wymieszanego z mlecznym pudrem. Konsystencja dosyć twarda. Kolor biało-beżowy.

Przyjęcie nos - dawki od 100-300mg. Po przyjęciu boli nosek tak jak powinien, łezka nie jednemu poleci :)
Potem jak zawsze w przypadku 3cmc - katar sienny/smogowy przez pare dni.

Uważam że ta 3cmc jest lepsza niż wersja Prima Crystal - na pewno mocniejsza pod względem stymulacji.
Po przyjęciu 200mg - bardziej w działaniu przypomina 4cmc (rozjechany wzrok, problemy z równowagą) ale niestety też wjazd stimowy jest bardzo agresywny i przy większych szczurozordach - potrafi serce wariować + dziwny niepokój.
Potem wszystko się uspokaja - ale dalej brakuje tego rozpłynięcia. Ale za tą nutke stima - uważam że jest to lepsze niż prima cristal - daje 6-7/10

Czas działania 1-2 godziny. Czas działania eufo - około 30 minut.
Nie stwierdzono chemicznego posmaku tak jak w Prima Crystal.

Zjazdu - jak zawsze brak :)

Oczywiście - dla ludków którzy nie mają tolerki - ta trójka może pokazać pazurki! - mogą pojawić się delikatne objawy paniki przy rush'u.
Moja tolerka jest gdzieś koło krańców wszechświata :)

EDIT od szczurków: zauważyłem że polubiły ten odczynnik szczurki co zawsze lubiały stymulanty :) uszczęśliwienie w ich oczach było zauważalne :)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
attila
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by attila » 6 years ago

3cmc snow big crystal 1g

Dzieki za sampla.
Produkt ma piekny trojkowy zapaszek i smak.
Proba alergiczna.
Wszystko ok.
Dalej szly wegorze co mniej wiecej 40 i 60 min.
Podany odczynnik wywolal na szczurze poczucie blogosci, euforii i speeda w idealnych proporcjach.
Czas dzialania do godziny. Duza chec na dorzute.
Moge to porownac do slabszego 3x 3mmc.

Polecam goraco odczynnik.
Zjazdu brak.
8/10.

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Warwick » 6 years ago

Dostałem 1g w samplu.
Dawka :
150mg sniffem i około 200mg oralnie.
Wejście bardzo szybkie dzięki sniffowi, i efekty czasem zaczęły narastac, gdy się kapsułka rozpuscila. Odczuwalna mocna stymulacja i euforia, w dobrych proporcjach. Jedynym skutkiem ubocznym był później ból głowy, ale to może ja miałem po prostu taki dzień. Ogólnie polecam te trojeczke, jedna z ciekawszych. Dałbym 7,5/10

Status:
Emeryt
Narkotykacz
Chemik

Unread post by Emeryt » 6 years ago

A ja nigdy nie bralem tego. Nie wiem co w opini napisac, wiec liczyc bedzie sie jak napisze to samo co:
josiek ^^ ? :P Chociazby na mniejsza ilosc :D ?
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "

Od +- 16 miesięcy czysty.

Chętnie doradzę, pomogę.

Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.

Status:
Legend
Użytkownik

Warwick wrote:Jedynym skutkiem ubocznym był później ból głowy, ale to może ja miałem po prostu taki dzień.
tak potwierdzam, że też to miałem - wg mnie to z tego, że snow mocno podbija ciśnienie

Dodano 6 mar 2018, o 20:10

Emeryt hahahah :D
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
piotrekski
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by piotrekski » 6 years ago

Można jeszcze sampla? Jeśli tak proszę info na pw.

Status:
predatorRC
Pred
Topic author

Unread post by predatorRC » 6 years ago

3CMC snow juz od 14zł za kg

zapraszamy ! ! obniżka CEN !
ONE AND ONLY

Status:
Montana
Psychonauta
Wieczna schiza

Unread post by Montana » 6 years ago

predatorRC 14zl za kg? biore ze 100kg
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"

10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil

Status:
predatorRC
Pred
Topic author

Unread post by predatorRC » 6 years ago

za gram oczywiście przy 1KG ;-)
ONE AND ONLY

Status:
Legend
Użytkownik

No tylko pobierać :) a SNOW smakoowy :)

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

Unread post by lolek20 » 6 years ago

Snow kolejny raz pokazał swoją moc, ice to nie jest ale też bardzo sie przyjął. Jedyne co można powiedzieć na nie to mógby troche dłużej działać ale za to ceny poszły w dół, miły gest w strone klientów od predzia.
Cieszę się że w końcu wróciły trójki oby już zostaly z nami na długo. ;)

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Warwick » 6 years ago

PredatorRC I jak będzie z tym sampelkiem tej 3 za opinię? Składam za niedługo zamowionko, A jak miałbym gratis trochę tej trojeczki to bym se coś innego w to miejsce kupił :)

Status:
Wariat19841
Sniffiarz
Newbie

Unread post by Wariat19841 » 6 years ago

3 ma moc jestem zadowolony dawki 150 robia juz naprawde fajna faze.

Status:
Azazel
Szczur
Użytkownik

Unread post by Azazel » 6 years ago

Po 200 dopiero fajnie aktywne, ale mogłoby dłużej się utrzymywać.

Status:
Patt2010
Blister
Użytkownik

Unread post by Patt2010 » 6 years ago

Można się załapać na jakiś sampel ?
..leci hawajska już podwójna szynka'

Status:
Legend
Użytkownik

Warwick pisz na maila do predatora, nie załatwiaj tego na ogóle.

Patt2010 ceny są tak niskie że zamówienie 1-3 g tej klasy towaru i trzymanie się wytycznych na zasadzie 100mg na start - nie powinno stanowić problemu.