3-CMC ICE CRISTAL HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Enzochem
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 3-CMC ICE CRISTAL HQ ze sklepu Enzo-chem.cc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-CMC ICE CRISTAL HQ from Enzo-chem.cc
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Zamówienie zrobione jak temacik doleci wleci recka czekam z niecierpliwością!
Jednak biorę ta 3jke za tydzień zdam recke czy prima sort
Przetestowane szczurki mówią że jest super mocne 8/10 przewaga speeda naprawdę dobry sort polecam
Bardzo prawilna 3, tylko pobierać póki jest
Miałem próbkę tego specyfiku który był fajnie euforyczny naprawdę miło było po 2 kreskach na tyle starczył sampelek.
Przy wciąganiu nie szczypie tak nosa jak reszta odczynników żadnych skutków ubocznych nie zauważyłem Polecam.
Przy wciąganiu nie szczypie tak nosa jak reszta odczynników żadnych skutków ubocznych nie zauważyłem Polecam.
Kra krę mija. Lis ma norę, kret ma ryja. Idę i nos trę. Omijam tę krę. Nie idę tym torem, bo tu lis ma norę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.
Kra krę omija. Kret ma ryja. Tu lis ma norę. Ominę ten tor. A ja nos trę.
Taki pół na pół. Jeśli dobrze kumam to ten orange bardziej spiduje.
3cmc od tego Vendora do powód do dumy trójeczki Prima sort nie sądziłem ze taką bogatą ofertę będzie mieć Enzo ;* To jest najlepsze ksiazkowe 3cmc na rynku a wszystkie 3cmc sa udanej syntezy jestem szczęśliwy z takiego wyboru dziękuję enzo jesteś wielki ;*
Prawilna 3jka wszyscy zadowoleni i na długo starcza
Ta 3jka to chyba najlepsza na forum. Ma straszliwe pier...
Zamówiłam to i Orange jak będą u mnie w budynku napiszę tu na forum tylko jak dostanę lecę do was :uangel: Hej całuski pozdrawiam ciepło
Dasz znać jak ice. Ciekawi mnie a mój gołąb na pokładzie ma trójkę orange
blackangel, Orange jest bardziej speedująca, a Ice 50%-50%.
czekam na wlot na salony i dam napewno recenzje:)