3-CMC ICE LEGENDARY Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 3-CMC ICE LEGENDARY ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-CMC ICE LEGENDARY from Predator-rc
Niestety wielka legenda okazała się wielka klapa jego poprzednik big cristal ice wypadał w badaniach stanowczo lepiej
-wygląd
Tak jak na zdjęciach
-zapach
Smród chloru
-smak oraz sama aplikacja
Koszmar, nos i gardło ledwo wychodzi cało po tej aplikacji. Nos piecze gardło również smak okropny
- działanie
Przyjąłem z wielkim bólem pierwsze 150mg odczekałem 15 min i zero efektu
Poprawiłem dwa razy po 200mg w odstępie 20min i tylko poszumialo leciutko zakręciło w główce i to tylko na tyle...
Zalet niestety moim zdaniem nie ma, a wady to tak jak napisałem wyzej niestety bardzo się zawiodłem
-wygląd
Tak jak na zdjęciach
-zapach
Smród chloru
-smak oraz sama aplikacja
Koszmar, nos i gardło ledwo wychodzi cało po tej aplikacji. Nos piecze gardło również smak okropny
- działanie
Przyjąłem z wielkim bólem pierwsze 150mg odczekałem 15 min i zero efektu
Poprawiłem dwa razy po 200mg w odstępie 20min i tylko poszumialo leciutko zakręciło w główce i to tylko na tyle...
Zalet niestety moim zdaniem nie ma, a wady to tak jak napisałem wyzej niestety bardzo się zawiodłem
Wiesiekpaleta,
mi to wygląda na podobne 3-cmc które miał pewien V.
Edit: też mi to wyglądało na fake, ale poczekajmy, jak wiadomo hurtownicy dostali wcześniej towar.
mi to wygląda na podobne 3-cmc które miał pewien V.
Edit: też mi to wyglądało na fake, ale poczekajmy, jak wiadomo hurtownicy dostali wcześniej towar.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
A mi to wygląda trochę na post konkurencji, nie sądzę żeby ktokolwiek już odebrał paczkę po przerwie.
2 dni temu predatorRC, napisał, że
Coś mi tu śmierdzi!!! mocno śmierdzi, ale jeżeli jest inaczej to wyprowadź mnie z błędu. josiek, a Ty uwierzyłeś w tą recenzję?
Wiesiekpaleta, ty już dziś dajesz recenzję tego 3-CMC? Tzn chcesz mi wmówić, że 2 dni zajęło Ci zamówienie, LOT GOŁEBIA? i test?predatorRC wrote: ↑5 years agoSiema,
3-CMC ICE LEGENDARY !! powraca ,
Chcielibyśmy przeprosić wszystkich klientów za tak długi czas oczekiwania lecz rzeczy niezależne od nas !
Wszystko wraca do normy,
niestety nie posiadamy oraz już więcej nie bedzie w ofercie
3-MeO-PcP
4-AcO-DMT
ALD-52 Blotters
6-APB jest w oczekiwaniu na dostawe.
Kannabinoidny
BK-EBDP
MPHP
etizolam powder
wszystko wjeżdza w tym tyg.
Coś mi tu śmierdzi!!! mocno śmierdzi, ale jeżeli jest inaczej to wyprowadź mnie z błędu. josiek, a Ty uwierzyłeś w tą recenzję?
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Coś mi mówi, że Wiesiekpaleta, powinien chyba jak najszybciej palete wyłapać!
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Sprawa jest prosta czekałem na pakę przed ta cała przerwa. Opłaciłem i zamowilem big cristal ice dzisiaj dostałem zaległa paczke ale z z cmc legendary. Mogę okazać na priv screeny z potwierdzeniem zamówienia
Witam, jak to możliwe że kolega który ocenia 3CMC legend jak nikt go nie dostał jeszcze bo od momentu wrzucenia go paczki wyszły wczoraj.
co to za bzdura...
co to za bzdura...
ONE AND ONLY
Wiesiekpaleta wrote: ↑5 years agoSprawa jest prosta czekałem na pakę przed ta cała przerwa. Opłaciłem i zamowilem big cristal ice dzisiaj dostałem zaległa paczke ale z z cmc legendary. Mogę okazać na priv screeny z potwierdzeniem zamówienia
dostali tylko hurtowi klienci jako próbki i możliwe że dzisiaj odebrali ale napewno nie ty
staff został poinformowany o 3CMC legend dopiero wczoraj wstaw screena ze dostales 3cmc legend i zdradz mi nr do kuriera
ONE AND ONLY
Nie chcę, żadnych screenów zamówienia. Niedługo też powinienem to mieć. Zamawiałem jak tylko się dowiedziałem, a gołąbka jeszcze na horyzoncie nawet nie widać, więc Ty też pewnie tego jeszcze nie dostałeś, a jak chcesz pokazać co dostałeś, to zrób fotkę i wrzuć tu sortu, oraz samego opakowania. Ja zawsze tak robię, jeżeli chcę coś udowodnić, co możesz sprawdzić w moich postach.Wiesiekpaleta wrote: ↑5 years agoSprawa jest prosta czekałem na pakę przed ta cała przerwa. Opłaciłem i zamowilem big cristal ice dzisiaj dostałem zaległa paczke ale z z cmc legendary. Mogę okazać na priv screeny z potwierdzeniem zamówienia
Opakowania nie zrobie bo juz go rozpakowałem jutro zrobie zdjecia staffu... nawet pisałem do ciebie maila w tek sprawie ze zaszła pomylka. (Zamawianie było hurtowe)
O to zdjecia wygląd taki sam jak na zdj na stronie
Napewno to nie jest big cristal ice który zamawiałem
Wiec co to jest ??
Napewno to nie jest big cristal ice który zamawiałem
Wiec co to jest ??
- Attachments
-
- 34C5D011-1AB0-4C81-8440-C7971919310F.jpeg (608.56 KiB)
-
- 2ADDE39E-304B-407E-9577-33D72353BA64.jpeg (490.33 KiB)
ok, dzięki że wstawiłeś zdjęcie, bo rzeczywiście wygląda podobnie jak te na zdjęciu, ale jednak dziwię się, w jaki sposób mogłeś to dostać w 2 dni po ogłoszeniu przez Preda że weszło na sklep. Przed chwilą przeglądałem sklep i trochę przypomina mi to ze zdjęć na sklepie 4CL-PVP, dlatego jeszcze że to też przy sniffie i spływie tak piecze, że niewyróbka dosłownie, ale nie będę spekulował. Gołąbek przyleci, to przetestuje i też o tym napiszę.
Może mieli w magazynie to juz i ktoś się pomylił tak czy inaczej nie dostałem co chciałem a to jest do wyrzucenia do kibla
Wiesiekpaleta,
To jest nieostre zdjęcie ... fotograf płakał jak ostrzył ??? , w łikend porównamy z tym co ma przyjść do mojego labu na testy , to ze zdjęcia wygląda jak jedna z odmian trójki którą miałem na testach, jednak to chyba nie jest to samo co na zdjęciu u V - popraw fotę