Latest post of the previous page:
Josiek ciekawy jestem Twojej opinii....3-CMC ICE LEGENDARY Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
3-CMC ICE LEGENDARY Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Prezydent, też jestem ciekawy no... zobaczymy
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Niewiem, HO nie ma juz takich sortow co byly kiedys ;[ teraz sa gorsze sorty
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Josiek za dobrze Cię znam nie będziesz zadowolony Nie ma szans . Taki wyjadacz jak ty już po zapachu wyczuje że to nie jest to co lubi JOSIEK
haha no tak... ostatnio jak wali rozpuszczalnikiem to zaczynam odrzucać... mamy na rynku wybór to można korzystać.
Ale do legenda mam podejście że zrobie testa przed przesuszeniem i po przesuszeniu (na parapecie). Zobaczymy co wyjdzie
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Nie zapomnę 3CmC Prima sort
NIE GADAJ Z FRANCAMI BO JOSIEK CIĘ PILNUJE !!!
ojjj masz rację )
Ale spokojnie, spokojnie :)pewien lab w Eu zaczyna wracać że swoim cmc do czasu najlepszych 3cmc trochę cierpliwości.
josiek, Absolutna racja co się odwlecze nie uciecze. Nawet igły Hexenowe wrócą tylko niech upłynie trochę czasu
Zejście do czarnej strefy Rynku Rc jeszcze wyjdzie nam na dobre bo nie ma tego złego A czas i tak upłynie.
Zejście do czarnej strefy Rynku Rc jeszcze wyjdzie nam na dobre bo nie ma tego złego A czas i tak upłynie.
NIE GADAJ Z FRANCAMI BO JOSIEK CIĘ PILNUJE !!!
Nie łudzcie się że wrócą stare czasy, cały czas wszystko zmierza do dołu. Można to określić będąc na rynku od czasów legalnego mefedronu. Gdzie połowa z Was w tych czasach miała po 13lat
SharajeV, masz jakieś fotki przed rozkruszeniem. Opisz działanie mordo
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
Siema, jeszcze nie testowałem i to jest przed rozkruszeniem ja tego nie tykałem przesypałem tylko na srebro ,żeby podsuszyć testy będą dziś wieczorkiem
- Status:
Siema, ja wstawiłem i wysyłałem Ci na początku jak weszlo. Nowego rzutu nie ma jeszcze pisał sam Pred.
OpetanyDzizas, napisane, że zdjęcie aktualnego
Właśnie że aktualny sort A huj będę wiedział na czasie co i jak heheh
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania