Latest post of the previous page:
Bardzo przyjemny sorcik.Taki jak lubie typowe 3 cmc bardziej speedujace niz euforyczne.Odmiany pol na pol tez sa gorsze.Idealnie sprawdza sie na imprezke,urodzinki czy posiadowke z dziewczyna. Odczucia po sniff 150mg to 1,5 godziny zajebistego dopaminowego BOOM,ochota na wszystko, poprawka BOMBKA 200mg i znow jest kolorowo. Doscv wydajny sort. Wysoka jakosc.Super jakosc sexu.POLECAM libido jak u krolika3-CMC ICE MIKRO CRYSTAL Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
3-CMC ICE MIKRO CRYSTAL Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
This post has high reputation.
AZERA
To fajno, że akurat jest dobry sort bo to różnie bywa. Jak masz aparat dobrej jakości to strzel fotkę bo czasem jest bury sort co jest niedoczyszczony i on jest marny, a czasem biały i tylko delikatnie beżowy i on wymiata
To fajno, że akurat jest dobry sort bo to różnie bywa. Jak masz aparat dobrej jakości to strzel fotkę bo czasem jest bury sort co jest niedoczyszczony i on jest marny, a czasem biały i tylko delikatnie beżowy i on wymiata
No i tutaj muszę z ręką na sercu przyznać, że to chyba najmocniejsza trójka, jaką dane mi było skosztować od jakichś 2 miechy temu . Muszę ponowić badania z moim faworytem, by jednogłośnie stwierdzić czy jest od niego mocniejszy. Na pewno jest to jeden z mocniejszych sortów obecnie na rynku, co jest dla mnie na prawdę ogromnym zaskoczeniem
Dodano po 6 minutach 26 sekundach:
Sort w moim odczuciu ma bardzo mocne dopaminowe wejście, które niestety zostaje przykryte serotoninowym nieogarem i ciepełkiem podczas peaku.
Dodano po 6 minutach 26 sekundach:
Sort w moim odczuciu ma bardzo mocne dopaminowe wejście, które niestety zostaje przykryte serotoninowym nieogarem i ciepełkiem podczas peaku.
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
bialek, sniff : załadowane 250 mg Dorzutka 300 mg za godzinke
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Chlastusmate, nie wiem jak sort 3c teraz
Kurde a ja nie mogę tej trójki zaplikować, oralnie nie działa bo to trójka, a sniff odpada, chyba zbyt mocno zniszczony nos i gardło, bo jak aplikuje, to od razu odruch wymiotny i zwrot
Ale z tego co pamiętam jak jeszcze udawało się to zjeść, to działało tylko do 3-4 kresek, a potem dupa.
Pierwsza kreska potrafiła pojebać obraz i fakt wejście było mocne.
Ale z tego co pamiętam jak jeszcze udawało się to zjeść, to działało tylko do 3-4 kresek, a potem dupa.
Pierwsza kreska potrafiła pojebać obraz i fakt wejście było mocne.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
janosik1358, kolego polecam zrobic przerwe dla noska kup sobie wode morske w aptece i stosuj 2 miechy a bedzie wszystko dobrze ;]
janosik1358,
Masz racje, ten rzut co predatorRC, wysłał zaraz po przerwie... jest bardzo słaby i palący na pewno coś działają
Masz racje, ten rzut co predatorRC, wysłał zaraz po przerwie... jest bardzo słaby i palący na pewno coś działają
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
qwerty12345, to jest to samo co było w grudniu i wielu tutaj popaliło nosy i gardła qrwa edytowałem sobie posta i mi coś siekło całość
małe dawki jeszcze wytrzymasz... ale większe to masakracja.
predatorRC, sprawdz ostatnie micro, niestety trafił ci się ten sam sort co innym V w grudniu, mało mocy a bardzo żrące. Wiele osób to omijało szerokim łukiem bo okrutnie niszczy nos - nawet 1-2 gramy robią masakre!
Strasznie pali / drażni / odparza.
Po co masz klientów tracić.
małe dawki jeszcze wytrzymasz... ale większe to masakracja.
predatorRC, sprawdz ostatnie micro, niestety trafił ci się ten sam sort co innym V w grudniu, mało mocy a bardzo żrące. Wiele osób to omijało szerokim łukiem bo okrutnie niszczy nos - nawet 1-2 gramy robią masakre!
Strasznie pali / drażni / odparza.
Po co masz klientów tracić.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Czy ktoś kto dostał pakę niedawno "status wysłany z 22 lub 28 maja" może to potwierdzić?
Sprawdzimy to .
Sprawdzimy to .
ONE AND ONLY
josiek, aż mi się przypomniał sort 3c z lutego/marca o którym pisałem wczoraj. Działał trochę gorzej niż poprawnie ale tak wypalał, że nie chciało się go walić. Nos po gramulcu miałem bardziej przetyrany niż po czwórce klefa od rchema po 3 dniach wieczornych zabaw(walony bez suszenia jeszcze taki idealnie przeźroczysty i śliski)
predatorRC, zdarza się, że taki sort przyjdzie
Na szczęście pewnie każdy tutaj wie, że u was nigdy nie ma lipy a jak są problemy to tylko przejściowe. Jak ten batch wyżera to następny będzie taki dobry, że zostanie wyżarty
ONE AND ONLY
predatorRC, zdarza się, że taki sort przyjdzie
Na szczęście pewnie każdy tutaj wie, że u was nigdy nie ma lipy a jak są problemy to tylko przejściowe. Jak ten batch wyżera to następny będzie taki dobry, że zostanie wyżarty
ONE AND ONLY
Ja również potwierdzam, jakość gorsza niż zwykle a wyplalanie ponad przeciętne.