Latest post of the previous page:
Ma ktoś zdj tego ?3-CMC ICE SMALL CRYSTAL PRIMA SORT NEW Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
3-CMC ICE SMALL CRYSTAL PRIMA SORT NEW Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Wrzucimy aktualne zdjecie sortów w poniedziałek wtorek , bedzie to z 20-30 nowych zdjec, przepraszamy ale nie wyrabiamy na zakrętach.
ONE AND ONLY
3-CMC ICE SMALL CRYSTAL PRIMA SORT NEW Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Jak tylko moja kapsuła wyląduje to wstawie fotkę sortu. Ze wszystkich cukiereczków na pokładzie ten odczynnik zostanie zbadany jako pierwszy. Tolerka długo długo resetowana. Już mnie korci.
kurwaaaaaaaaaaaaaa dajcie mi już wypłate, bo chce zamówić tego sortu zapas xD
podobają mi sie opinie o nim, szczególnym plusem jest to, że nie rozpierdala śluzówki tak, bo moja jest w tragicznym stanie, miałem zamiar ograniczać trójke od następnego zamówienia, ale skoro ta jest lżejsza to pewnie znowu popłyne xD
podobają mi sie opinie o nim, szczególnym plusem jest to, że nie rozpierdala śluzówki tak, bo moja jest w tragicznym stanie, miałem zamiar ograniczać trójke od następnego zamówienia, ale skoro ta jest lżejsza to pewnie znowu popłyne xD
Klimala , nie rozpierdala tak ale zaboli i tak xd
Chodz jak Ci wejdzie mod boga to wyjrbane na taki lekki ból
Chodz jak Ci wejdzie mod boga to wyjrbane na taki lekki ból
Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych.
Uznaliśmy że 3CMC SMALL jednak powinno się zwać BIG ponieważ niektóre kamienie ważą od 0,5-1g.
ONE AND ONLY
paczki dostali ale jak zwykle nikt nic nie napisze
to ja napisze
testowane ice micro i ice small - oba sorty to sredniaki
nie ma sie czym podniecac
pomimo tego ze small wyglada kozacko, ladne przezroczyste krysztalki, to ten wyglad nie przeklada sie na dzialanie
jest jeden plus tych dwoch sortow od predatora - nie ma po nich zadnej zwaly - dzialanie slabe to i zwala slaba
ja se daje siana bo pakowanie hajsu w obecne erceki a zwlaszcza cmc to wywalanie siana w bloto
to juz lepiej zajebac porzadna emke jak przypal taki sam co za bieda-ketona
to ja napisze
pomimo tego ze small wyglada kozacko, ladne przezroczyste krysztalki, to ten wyglad nie przeklada sie na dzialanie
jest jeden plus tych dwoch sortow od predatora - nie ma po nich zadnej zwaly - dzialanie slabe to i zwala slaba
ja se daje siana bo pakowanie hajsu w obecne erceki a zwlaszcza cmc to wywalanie siana w bloto
ludziu, chlory wypierdalają tolerkę daleko poza orbitę, najczystrzy mef, czy 3mmc po tym nie ma prawa działać. Żaby odczuwać za każdym razem pełną moc to 4 żre się góra raz na MIESIĄC, 3 podobnie, ale tutaj można jebnąć parę dorzutek. Jak nakurwiasz to raz na tydzień (bo jeszcze uwierze, że tak "rzadko" ) to zrób MINIMUM 3 miesiące przerwy (najlepiej od wszystkiego) + prawilna dieta i sport, najlepiej wytrzymałościowy.
Kocham Cię, Makowa Panienko!
tak masz racje " najlepszy jest taki sort po ktorym twoj kolega trafi na OiOM albo najlepiej zejdzie przy tobie" to wtedy sztosik sorcik kurwa.DEGUSTATOR wrote: ↑6 years agopaczki dostali ale jak zwykle nikt nic nie napisze
to ja napisze
3CMC jest zajebiste w chuj i potwierdzili to najlepsi badacze i profesjonalne laboratoria.
ONE AND ONLY
DEGUSTATOR,
Mój kolega na zerowej tolerce walnął nockę od 19 do 8 rano na 5 wenrzach po 80-100mg na trójce która na forach była opisywana jako mocno średnia 3/10 czas działania pół godziny itd. Więc może odpocząć warto?
Mój kolega na zerowej tolerce walnął nockę od 19 do 8 rano na 5 wenrzach po 80-100mg na trójce która na forach była opisywana jako mocno średnia 3/10 czas działania pół godziny itd. Więc może odpocząć warto?
Ja też się nie zgodzę, że jest to jakiś wyjątkowy sort. Zwyczajnie przeciętny. A nie ćpam chlorów co tydzień, nie mam tolerki.
Zwykłe cmc i tyle. Nie spodziewajcie się, że was wystrzeli na orbitę.
Ten super "old" od legalnych co kosztował 50zł za g też wyglądał "jak za dawnych lat" a działał dość przeciętnie.
Poczekam na opinie porównawczą kogoś zaufanego a nie psycho-fanów vendora
Zwykłe cmc i tyle. Nie spodziewajcie się, że was wystrzeli na orbitę.
Ten super "old" od legalnych co kosztował 50zł za g też wyglądał "jak za dawnych lat" a działał dość przeciętnie.
Poczekam na opinie porównawczą kogoś zaufanego a nie psycho-fanów vendora
jest bardzo dobre ale chyba wole micro, wziolem jeszcze raz po 5g każdego i porówna się.
Dzięki pred za 1g gratisu ostatnim razem
A tolerka to swoją drogą, kilka dni przerwy i magia wraca.
Dzięki pred za 1g gratisu ostatnim razem
A tolerka to swoją drogą, kilka dni przerwy i magia wraca.
Ghost na temat:predatorRC wrote: ↑6 years agoUznaliśmy że 3CMC SMALL jednak powinno się zwać BIG ponieważ niektóre kamienie ważą od 0,5-1g.
3CMC Ice Crystal Prima Sort
Wstępna Analiza
Poprzedzającą Badanie
W Samarce Było Prawilne 2 g
3CMC Ice Crystal Prima Sort
Nie będę Rozkminiał czy to jest SORT
SMALL czy BIG jak go tam nazwali
bo i tak stwierdzam że pierwsze dostawy opisywane były inaczej niż te ostatnimi czasu. Nie mam pojęcia czy sort zmienił się czy zwyczajnie jest miksem kryształów, krystalicznego pyłu.
Na początku ktoś mówił o niemal identycznym wyglądzie jak 3CMC Micro
Potem ktoś pochwalił się większym kryształem o wyglądzie Legendarnego Sortu 3CMC Ice Cristal.
Na pierwszy rzut oka towar prezentuje się bardzo ciekawie.
Wyglądało to jakby w worku był taki lekko wilgotny złoty krystaliczny szron
NO I TEN ZAPACH
Klasyczna Trójka, jak za dobrych czasów. Choć nie wykluczone że to moje jakieś tam subiektywne odczucia po skojarzeniach z innymi dobrymi sortami.
Ciąg Dalszy Nastąpi
niby spoko ta trójka, powiedziałbym nawet że lepsza od ice mikro crystal ale w chuj krótko to trzyma, tamta druga trója siedzi znacznie dłużej
no ale nic, poczatek testów dopiero, jeszcze zobaczymy za jakiś czas
generalnie moc na jak najbardziej na plus
zauważyłem też że wyjątkowo siada mi na serducho, ale to moze tylko tym razem, bede testowal tez w inne dni to uzupełnie recenzje o większe konkrety
no ale nic, poczatek testów dopiero, jeszcze zobaczymy za jakiś czas
generalnie moc na jak najbardziej na plus
zauważyłem też że wyjątkowo siada mi na serducho, ale to moze tylko tym razem, bede testowal tez w inne dni to uzupełnie recenzje o większe konkrety
kurwa no nie wiem
pierwszy gram tego sortu był zajebisty w chuj, co chwile leciały kolejne krechy i bania była taka jak po starych dobrych sortach 3-cmc, ale po gramie/półtora już praktycznie nie klepie to to, siedze tylko z taka pustka w glowie
za to ice mikro crystal dzisiaj poklepał mnie całkiem niezle, wiec kurwa cos dziwne jest
pierwszy gram tego sortu był zajebisty w chuj, co chwile leciały kolejne krechy i bania była taka jak po starych dobrych sortach 3-cmc, ale po gramie/półtora już praktycznie nie klepie to to, siedze tylko z taka pustka w glowie
za to ice mikro crystal dzisiaj poklepał mnie całkiem niezle, wiec kurwa cos dziwne jest