Latest post of the previous page:
3-CMC - Metaclephedrone, 3-Chloromethcathinone
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Boss napisałeś pustego posta tylko z cytatem
Rzeczywiście dziwna ja akurat lubie robic wszystko wtedy ale nie lezec i ogladać
Też nie mogę usiedzieć w miejscu Ambasador95 a jeśli chodzi o post to napisał "3cmc Orange stymuluje o daje energii na zmęczenie i ja też Orange "
No raczej to akurat dobra opcja na relax bez proszkow Ja to lubie lazic po osiedluAmbasador95 wrote: ↑1 year agoBoss napisałeś pustego posta tylko z cytatem
Rzeczywiście dziwna ja akurat lubie robic wszystko wtedy ale nie lezec i ogladać
3cmc od [mention]ChemCentrum[/mention], cały czas ten sam zaj*isty sort
Czyste, przezroczyste kryształki, strzelają gdzie popadnie, a działanie to mistrzostwo
Czyste, przezroczyste kryształki, strzelają gdzie popadnie, a działanie to mistrzostwo
Ja jestem w trakcie testów 3cmc od Katy i jestem zachwycony. Więcej napisałem w dziale głownym sklepu, zapraszam do czytania. Kto nie brał jeszcze od niej 3cmc niech śmiało zamawia, ręczę za to że się nie zawiedziecie
Ja ostatnio na urodzinach swoich testowałem oba sorty 3cmc od ChemCentrum. Najlepsze 3cmc na rynku
I to bez wątpienia! Zarówno 3CMC ICE, jak i MILKY od ChemCentrum to petarda sama w sobie. Dużo wystrzał, jak na metaklefedron przystało. Polecam każdemu, kto lubi mocną trójeczkę.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
BendfellsTM, wszyscy pobierający goście byli mega zadowoleni. Pytają kiedy będzie dostawa
Ja lubie i chyba sie skusze wlasnie na milky bo jeszcze go nie testowalem a opinie sa zachecajace. Ice probowalem jakis czas temu i byl spoko wywazony ale ja wole jak jest wiecej euforii i mam nadzieje ze w milky ja znajde
malyksiaze, milky jakością i mocą dorównuje ice'owi. Także śmiało pobieraj.
Próbowałem tego Milky i muszę przyznać że jest moc. Energia po nim wyrywa z kapci no i pojawia się też euforiamalyksiaze wrote: ↑1 year agoJa lubie i chyba sie skusze wlasnie na milky bo jeszcze go nie testowalem a opinie sa zachecajace. Ice probowalem jakis czas temu i byl spoko wywazony ale ja wole jak jest wiecej euforii i mam nadzieje ze w milky ja znajde
Też muszę spróbować. ZdecydowanieCiumkajLoczka wrote: ↑1 year agoPróbowałem tego Milky i muszę przyznać że jest moc. Energia po nim wyrywa z kapci no i pojawia się też euforiamalyksiaze wrote: ↑1 year agoJa lubie i chyba sie skusze wlasnie na milky bo jeszcze go nie testowalem a opinie sa zachecajace. Ice probowalem jakis czas temu i byl spoko wywazony ale ja wole jak jest wiecej euforii i mam nadzieje ze w milky ja znajde
Próbuj bo warto. Nie wiem jak u was ale na mnie długo ten temacik działa w sensie takim że mogę z 3 dni polecieć. Podoba mi się to. Do tego tak jak pisałem ta energia po nim to coś pięknegoFranioZOpla wrote: ↑1 year agoTeż muszę spróbować. ZdecydowanieCiumkajLoczka wrote: ↑1 year agoPróbowałem tego Milky i muszę przyznać że jest moc. Energia po nim wyrywa z kapci no i pojawia się też euforiamalyksiaze wrote: ↑1 year agoJa lubie i chyba sie skusze wlasnie na milky bo jeszcze go nie testowalem a opinie sa zachecajace. Ice probowalem jakis czas temu i byl spoko wywazony ale ja wole jak jest wiecej euforii i mam nadzieje ze w milky ja znajde
Ja polecam predatorRC szeroki asortyment i chyba najstarszy sklep co jeszcze istnieje i do tej pory sie nie zwinol. 3cmc też dobre maja jak wszystko praktycznie i można potestować rózne inne rzeczy nie tylko klasyki.