Latest post of the previous page:
Pit_Ketonowy, A mi nie chciał nawet zdjecia sortów wysłać. Wał jak chuj.3-CMC - Questions
3-CMC - Questions
Trefemmski mi wysłał foty ale najpierw chciał kwit jak widział że się nie dam zrobić to chujo... Nepa zaproponował że wyśle 1 a jak nie odpisalem to stwierdził że ja to wał XD
3-CMC - Questions
lepiej zamowic od atoma czy innego sklepu na forum niz od jakies osoby ktora sie nie zna wogole
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
3-CMC - Questions
Boss, tu chodzi ze chłopaki nie mają by zamówić więcej czy dac 5 dych na wysyłkę a lubią i nie dość że człowiek chce oddać za tyle samo albo i mniej niż na str vendora, wysłać pierwszy 5szt bo mi to nie służy a zamówiłem dla kogoś to oczekują 1000zdj przypał owych po czym gdy dostają nawet te 3 foty z kartka itp to oczekują że wyślesz in całość na raz bez kasy i 10 maili podjarani
3-CMC - Questions
krajnik1234 zdjęcia przypałowe a wysyłanie w kilku paczkach jak chciałeś to zrobić już nie. Gratuluję
3-CMC - Questions
3-CMC jak najbardziej nadaje się do klubu czy nawet do posiedzenia w barze w gronie znajomych. Problem jest tylko w tym, żeby nie trafić na lipny sort, a taki ze stymulacją, eufo i empatogennym działaniem 50/50/50. Niestety sorty mamy takie jakie mamy, a nie takie jak kilka lat wstecz, gdzie wystarczyło 100mg w klame i już muzyczka błogo wchodziła, chciało się coś robić i za razem rozmawiać z kim się da.
3-CMC - Questions
Dziecko, dałem Ci do wyboru nepy 3 różne innych vendorow. Nie chciałem 'zrobić Ci walka na twoje kwity' jak to mówisz tylko wysłać pierwszy. Zakończyłem tenat i spam. Przepraszam z góry a tobie radzę kwity które dostałeś od mamy kieszonkowego wydaj na pizze z kolegami lub rób zakupy u partnerów
3-CMC - Questions
Panowie mam pytanie odnośnie peaku po euforykach jakby się zimno robi przy pikawie też tak macie?
3-CMC - Questions
Bo to po 3cmc Big (jeśli mowa o towarze od ChemiK) jest mocane libido. Oczywiście jeśli się nie przegnie, a więc na dawce 0,5g, bo później po przekroczeniu 1g już tylko silna hardcorowa stymulacja pozwala utrzymać masz - to zaś wymaga odpowiedniej kondycji od partnerki. Sam Flex u tego samego V bardziej euforyzujący, jednak tak jak zuważyłeś nie pomaga za bardzo aby kuśka stała XD.
Dodano po 1 minucie 19 sekundach:
Nie zgodziłbym się z tym. Na 3mmc szczękościsk murowny to raz, a dwa o wiele bardziej płucze z serotoniny niż 3cmc.
Solid State Society