Najlepsze to te twarde bezwonne przezroczyste lub lekko przebarwione bo wiadomo utlenienie, lecz jeszcze kąty czytaj wierzchołki są płaskie boki no że nie jakieś chropowate czy sklejka z ryżu.
z doswiadczenia wiem, ze dobra 3 charakteryzuje sie na pewno przejrzystoscia i pieca mocno w nos
co do woni to jadlem zarowno mocno jebiace jak i bezwonne dobre
Ja od września do końca listopada jadłem u blacksheeping, 3 paczki przyleciały i były mega dobre.
Teraz wróciłem do spróbować 3cmc Szampana od Enzochem, powinien być to ten sam szampan który brałem od Owcy, ale to się okaże po testach na początku przyszłego tygodnia
Jak ktoś lubi bardziej "pluszowe" trójki to Enzochem, ma 3cmc snow z białym charatkerystycznym nalotem
Rogalx4, pojęcie bardzo aktywna trójka niczego nie wnosi - każda trójka cmc jest bardzo aktywana, a patrząc na przestoje i problemy jakie miał i terminowość to na razie odpuściłem.
Wszystko wróciło do normy . Problemy zostały rozwiązane.Pąki latają bardzo szybko a o jakości 3 cmc wypowiedziałem się w dziale partnerskim Blacksheeping zapoznaj sie z jaką Trójka mamy do czynienia . Jesteś zaznajomiony z jakością jego produktów także wiesz jak bardzo dobre są jego rcki.Pozdro
kolo12, Ale w jakim sensie które? Z którego sklepu? Ktory sort?
ch chwile nowy batch wjeżdża i każdy następny przeważnie jest inny.
Pozatym jak szukasz euforii to raczej proponowałbym 4cmc.
Przy dobrym jakościowo 3cmc występuje raczej przewaga speeda niż eufo.