3-CMC WHITE Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: sandheavens

Status:
martinez
Ssak
Newbie

Unread post by martinez » 2 years ago

Latest post of the previous page:

garob wrote:
2 years ago
Ja zamiast normala dostałem white. Ale generalnie nie narzekam.
Możesz wysłać zdjęcie tego ?

Status:
kaziu8686
Sniffiarz
Newbie

Unread post by kaziu8686 » 2 years ago

garob wrote:
2 years ago
jest speed w tym white??

Status:
garob
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by garob » 2 years ago

martinez wrote:
2 years ago
garob wrote:
2 years ago
Możesz wysłać zdjęcie tego ?
Niestety ale już się skończyło. Jak miałbym wizualnie do czegoś porównać to najbliżej temu było do 4CMC Meteor ze strony tego samego V.

Dodano po 51 sekundach:
kaziu8686 wrote:
2 years ago
garob wrote:
2 years ago
jest speed w tym white??
Jak dla mnie znikomy - o wiele więcej eufo ale to już zostało ustalone, że to tylko indywidualne odczucia.

Status:
zdechlyaniol
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by zdechlyaniol » 2 years ago

martinez wrote:
2 years ago
zdechlyaniol wrote:
2 years ago
martinez wrote:
2 years ago
Dasz radę wrzucic fotkę tego z recenzja ?
zdechlyaniol wrote:
2 years ago
jak doleci bedzie dluzsza recenzja z zdjeciem:)
LAPCIE PIERW SAMO ZDJECIE SORTU
RANO ZOSTAWIE RECENZJE:)

Image
Porównujac zdjęcie które ty wrzuciłeś i sand, to bym powiedział ze to dwa różne sorty. Na twoim zdj ten sort wyglada gorzej
krysztal jest taki jaki dostalem zamawiajac white
jest duzo bialego nalotu a z drugiej strony jak przelamiesz masz czysty kamien
speed 60/30eufo
strasznie dusi i ma okropny splyw ale ogolnie
9/10

Status:
Olgierd 2137
Ssak
Newbie

Unread post by Olgierd 2137 » 2 years ago

lek_na_syfa wrote:
2 years ago
kaziu8686, przecież wyżej kilka razy pojawia się odpowiedź bedoidoce na twoje pytanie. czytasz wątek, czy tylko potrafisz pytać? a ogólnie to te stosunki eufo do speeda jest totalną ściemą. każdy odczuwa to inaczej. jak miarodajnie można podać ilość procentową odczuwania euforii i pobudzenia? są do tego jakieś mierniki?
Zdecydowanie się zgadzam z przedmówca. Wręcz mnie śmieszy to, gdy ktoś co chwilę na tym forum pyta np. o "euforyczne 3cmc" itp. Takie pytania maja sens co najwyżej przy odczynnikach, przy których nie jest to oczywiste(np. jakaś sól, lub substancja stosunkowo nowa), ale w przypadku 3cmc jest to mniej więcej pół na pół i zazwyczaj określanie tego proporcja jest zalezne od tego jak kto sie nastawil na sama faze oraz jak na niego konkretnie dziala. Warto tez nadmienic, ze bedac pod wplywem(zwlaszcza w wiekszych ilosciach) bardzo ciezko jest to ocenic.

Status:
EL_SMIGATOR
Dyletant
Newbie

Unread post by EL_SMIGATOR » 2 years ago

Sort jest jak najbardziej aktywny; działa lepiej, niż się spodziewałem. Można śmiało pobierać :)

Status:
hdhdfh
Dyletant
Newbie

Unread post by hdhdfh » 2 years ago

Ma ktoś fote tego co przyjechalo po zamowieniu white?

Status:
kolektyv
Sniffiarz
Newbie

Unread post by kolektyv » 2 years ago

Nazwa odczynnika: 3CMC white

Skąd?: sandheavens

Ilość i sposób podania : 1. Uczuleniowka 50mg następnie rajki 200mg sniffem

Tolerancja laboranta: Dość sporawa, regularne badania 2-3 dni w tygodniu odczynników 3cmc, 3mmc, 4mmc

Zdjęcie materiału:
Image

Opis badań:

Po skończeniu samarki z 3cmc gold od sanda zdecydowałem się ponownie wybrać na zakupy. Tym razem na ruszt wpadł 3CMC white .

A więc
Po otwarciu pakunku moim oczom ukazały się bielutkie jak pranie wyprane w vizirze kamienie :D nawet dość twarde, przy kruszeniu trzeba było użyć troszkę siły, ale duży plus za to że sort jest suchy :)
Aplikacja sniffem dość znośna, lekko zapiecze ale dramatu nie ma, rajka ładuje się po jakiś 5min i dawka 200mg per klama działa w moim wypadku około 30min
Co do działania
Względem wyżej wymienionego odczynnika (Golda) sort na pewno jest bardziej spidujacy, przy goldzie dopiero czułem speed'a i ogółem dopaminke po jakiejś 3-4 rajce, wcześniej grała skrzypce jedynie serotonina. W przypadku white speed jest wyczuwalny od razu z nutką w euforii w tle, temat fajny do rozmów, jednocześnie nie ma jakiegoś otumanienia, na bani clearhead :) na drugi dzień zero strucia i przedewszystkim brak dyskomfortu w klamie przy podawaniu p.o
Moja ocena to 7/10, lubię bardziej spidujace trójki, materiał jest bardzo czysty, jedynie mógłby działać ciutkę dłużej
Ad 1.

Nie sugeruj się dawkami podanymi w opisie. Dotyczą one osoby z wyrobioną tolerancją na betaketony, jeśli rzadko używasz RC lub w ogóle jesteś nowy w tej grupie substancji zaczynaj od minimalnych dawek powoli je zwiększając.

Przy każdej nowo testowanej substancji rób testy uczuleniowe z bardzo minimalnej dawki

Pamiętaj że to jak zadziała substancja na mnie nie będzie równe z tym jak zadziała na Ciebie

Ad 2

Powyższy opis to tylko recenzja mojego snu i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością :)
[/quote]

Status:
kaziu8686
Sniffiarz
Newbie

Unread post by kaziu8686 » 2 years ago

u mnie szczurki tez zadowolone z 3cmc white :wave:

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Yournightmare

Unread post by YourNightmare » 2 years ago

Spoko trójeczka, za euforykami nie przepadam ale stestowalem i mogę tyle powiedzieć że jest aktywny sort i klepie.
Libido podbite i w ogóle fajne działanie, bardziej dopaminowe.
Zero uboków i tylko dobra zabawa była.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
insanemaid

Unread post by insanemaid » 2 years ago

Dobra trojka jezeli ktos lubi euforyki to sie nie zawiedzie fajna euforyczna

Status:
Tysz
Ssak
Newbie

Unread post by Tysz » 2 years ago

Interesuje mnie czy działają dorzutki po 3-4 razie choćby w postaci dużej poprawy humoru. Zaspokoi ktoś moją ciekawość?

Status:
blacked_out
Opiowrak
Newbie

Unread post by blacked_out » 2 years ago

RECENZJA I TRIP RAPORT W JEDNYM:

Od: sandheavens,

Ilość Zamawiana: 26 gramów - Delikatna górka 1g, miałobyć 25g - duży plus dla sanda

Nazwa produktu: 3-CMC WHITE

Wygląd produktu: (zabrudzenia itd.): Z zewnątrz mleczno-białe duże kryształy, z bliska widać miejscami że pod tą warstwą znajdują się prawie przeźroczyste kryształy (prawie bo były takie jak np. zaparowane szkło coś tego typu - nie umiem porównać z niczym)

ROA: Donosowe (Sniff, Insufflated)

Czas działania: Szczytowo na mój organizm zamyka się łącznie w 1h 30m.

Miejsce na zdjęcia:
3cmcwhite-1.jpeg
3cmcwhite-1.jpeg (943.45 KiB)
3cmcwhite-2.jpeg
3cmcwhite-2.jpeg (924.41 KiB)
3cmcwhite-3.jpeg
3cmcwhite-3.jpeg (834.32 KiB)
3cmcwhite-4.jpeg
3cmcwhite-4.jpeg (1.12 MiB)
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!

Zaaplikowano: 15mg (Próba uczuleniowa), 150mg (Pierwszy Sniff) i 200mg (Drugi Sniff)

INFORMACJA: Przerwa od euforyków trzy tygodnie, kilka dni temu badany HEX-EN w rozsądnych ilościach bez ciągów

Profil działania:

Próba uczuleniowa: 15mg

Chwila po przyjęciu odrazu poczułem palenie w śluzówce, dwa razy się zkichałem (zatkałem otwór nosowy którym uczuleniówka była przyjmowana dla pewności wejścia substancji w organizm). Poza kichaniem i paleniem które trwało mniej niż 2 minuty, w ciągu godziny nie odczułem żadnych negatywnych skutków przyjętego materiału ale tylko strach, którego ZAWSZE doświadczam przy uczuleniówkach bo ja się troche cykam :E czy tu nie ma jakiś śladowych ilości trucizny czy coś w tym stylu (za dużo się naczytałem kiedyś o fentanylach i innych opio dorzucanych w sortach i tak zostało Nawet jeśli V jest zaufany :lol: :lol: ) a więc odczekałem jeszcze dodatkową godzinkę i przystąpiłem do finalnego testu substancji.

Pierwszy Sniff: 150mg

Odrazu po aplikacji poczułem palenie w śluzówce które zalało mi oko łzami i zacząłem kichać jak pojebany. Trwało to około kilka minut. Przyjemny nieogar ale po chwili ustępuje :) Czułem, że już się coś odpala. Było miło, włączyła się euforia, odczuwałem podwyższone libido, serducho bije szybciej, klatkowanie obrazu (takie jakby lagi jakbym grał w grę pt. Życie człowieka o pseudonimie blacked_out..." ale w 20 FPS), gubiłem się dosyć mocno w ruchach i odpierdalałem dziwne rzeczy będąc w ruchu - zapominałem co miałem zrobić przed chwilą etc. poprostu zaniki pamięci. Po 30 minutach euforia spadła i uruchomił się przyjemny nienachalny speedzik (oczywiście euforia dalej była lekko odczuwalna w tle ale słabo). Na koniec nie odczułem żadnego zjazdu. Chęć na dorzute jest i tak uczyniłem odrazu gdy nie czułem już tego 150mg w moim organiźmie - 150mg zamknęło się u mnie w ponad jedną godzinkę max półtora godziny.

Drugi Sniff:

200mg - stwierdziłem że zwiększę dawkę bo było mi troszeczkę mało ale za to dostałem lekkiej kurwicy przy aplikacji na co byłem przygotowany bo za każdym sniffem u mnie dziury się wyrabiają znacząco, ale wracam do moich odczuć:

Ognisko pełne płomieni rozpalone przez 3-CMC w moim nosie się nasiliło tak bardzo, że nawet nie zdążyłem zjeść całej dawki przeznaczonej do badań czyli te 200mg i już czułem palenie w śluzówce i całych zatokach (kilka sekund po skończeniu całej narty odrazu mi poleciało wszystko na gardło - nieprzyjemne uczucie, myślałem że zwrócę ale dałem radę jak prawdziwy mężczyzna 😖). Znów chwilę po aplikacji się nakichałem jak wściekły + dwie łezki poleciały xD Nieogar wjechał znów jak wcześniej ale tym razem delikatnie ostrzejszy, musiałem się położyć bo nie ogarniałem komputera i na czym skończyłem (piszę na bieżąco tego TR - tylko z formami przeszłymi). Po kilku minutach nieogar zaczął znikać więc spowrotem usiadłem na krzesło przed komputer i zacząłem się zachwycać nadjeżdżającą euforią ze strony podwyższonej serotoniny przez to 3-CMC :P Zaczęło mi znacząco wysuszać jadaczkę, czego nie było w tak dużym stopniu przy 150mg ale picie co kilka minut rozwiązywało sytuacje. Euforia okazała się być delikatnie słabsza, ale dalej zachwycająca - była też krótsza ale to już chyba wina budującej się tolerancji i wypłukania powoli z neuroprzekaźników w mózgu. Dwadzieścia minut potem wchodził mi już czysty speed - w międzyczasie dalej miałem zaniki pamięci i stwierdziłem wtedy że nawet nie będę się ruszał z miejsca bo znowu będę się gubić XDD Machałem tylko łapami i głową jak pojebaniec bo odpaliłem sobie na słuchawkach secik Uptempo HC i sobie napierdalałem do muzyczki jak na jakimś dobrym rave’iku 🤘🏼 (https://youtu.be/_XfY48OpU10?t=2620 - link do seta z aktualnym momentem gdzie w momencie pisania tego zdania byłem jakby ktoś chciał posłuchać na dobrej czapie :E ). Naszła mnie chęć na pisanie z ludźmi co w sumie widać teraz jak się rozpisuję, więc do pogadania z kimś spoko - ale nawet nie będę czatował z kimś bo nikomu nie będzie się chciało czytać moich wypocin (nie chodzi o tripa, chodzi ogólnie). Substancja zaczęła schodzić ze mnie po krótszym czasie, bo podziałała 50 minut - wiem bo uruchomiłem sobie stoper bo byłem ciekawy jak szybko zejdzie druga dawka.

Zjazd:

Jest. Kusi na dorzutkę mocno, ale do ogarnięcia - worek na wyciągnięcie ręki ale powstrzymałem się. Wystąpiło ziewanie i taka apatia, że wszystko wydaje się takie nijakie i najlepszym rozwiązaniem by było zajebać kolejną raje :E ale trzeba się pilnować. Przy czytaniu jakiegokolwiek tekstu na ekranie zauważyłem delikatne fioletowe plamki (zwidy następnie powidoki) pomiędzy wyrazami ale nic strasznego pozatym. Chce sie jarać dosyć mocno, spaliłem jakieś 1/3 paczki petów w godzinę a zawsze mi starczyła na cały dzień (rozbolała głowa od nadmiaru nikotyny, za każdym szlugiem coraz bardziej nasilało się ziewanie nie mam pojęcia dlaczego ale cóż). Na zejściu ciągnie do spania, ale obawiam się że ciężko będzie u mnie z zasypianiem więc otworzyłem browarka - nie piłem dosyć długo i na ogół nie pije dużo, więc browara 5,2% odczułem tak jak chciałem. Teraz jeszcze bardziej mnie goni do spania a więc szybko wstawiam teraz tą recenzję i spadam :)

Plusy:
+Euforia na całkiem dobrym poziomie
+Delikatny, nienachalny speed
+Podnosi libido
+Nieogar, momentami był fajny
+Pojawiają się chęci na rozmowy
+Poprawiono u mnie odbiór muzyki - po każdym beta-ketonie tak mam

Minusy:
-Czasami złośliwy nieogar
-Pali w zatoki - normalne przy chlorach
-Suszy w japie - również normalne
-Wrażenie że sort jest osłabiony jeżeli chodzi o aktywność = przy 200mg 3-CMC w kryształach zawsze mnie z papci wyciągało, tutaj bym musiał z 250mg przyjąć

Ogólna ocena (od 1 do 10): 7

Podsumowanie:
3-CMC od sandheavens mi zwyczajnie podpasowało. Nie jest to najlepszy rzut na jaki trafiłem, ale daje radę. Wydaje mi się, że gdybym zwiększył dawki znacząco, było by dużo lepiej z aktywnością substancji. Za taką cenę jaka była w sklepie jestem w stanie zaakceptować tą trójeczkę - była, bo produktu już nie ma na magazynie, zniknął chwilę po złożeniu zamówienia.

TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!

Dodano po 1 minucie 2 sekundach:
Kurcze, zapomniałem zrobić żeby secik pojawił się jako link a nie film na yt - Proszę o poprawkę administratora/moderatora :D

Wiadomość moderatora

Poprawione.