Wzór strukturalny:
CAS: 1626-71-7
Wzór sumaryczny: C9H12FN
Masa molekularna: 153.2 g/mol
IUPAC: (RS)-1-(3-fluorophenyl)propan-2-amine
Nie, nie zamówiłem od polskiego vendora. Kupilem to w autorskim sklepie Lizard Labs i raczej nikt nie ma im nic do zarzucenia.
A, w takim razie dobrze. Po prostu o tym wspomniałem z czystej obawy. Ale według mnie i tak ta substancja nie jest warta swojej ceny, no chyba że w hurcie idzie tanio. Ale kto by to kupował w hurcie xD
Lukasek a jak można zamawiac na ten autorski sklep Lizard ? bo jestem na ich strone ale nie rozumie jak to działą.Widze że mają dużo benzo które mi interesują,ogólnie pierwszy raz szukam online i nie znam się za bardzo,może ktoś wie gdzie dobre benzo? .Sorki ale nie pisze dobrze po polsku bo jestem z innego kraju
Nie da się wyszukać tego sklepu przez wpisane Lizard Labs, jako iż jest zakaz reklamowania stron niepartnerskich to jedynie mogę podpowiedzieć ze jest to R*re*he*s.c*mkiki84 wrote: ↑5 years agoLukasek a jak można zamawiac na ten autorski sklep Lizard ? bo jestem na ich strone ale nie rozumie jak to działą.Widze że mają dużo benzo które mi interesują,ogólnie pierwszy raz szukam online i nie znam się za bardzo,może ktoś wie gdzie dobre benzo? .Sorki ale nie pisze dobrze po polsku bo jestem z innego kraju
W 2 postach napisałem, że była to oferta limitowana i nie jest już niestety dostępna ( było na sklepie okolo 5-6 dni)