Latest post of the previous page:
Wiesz, że sniffem ta substancja działa na pół trąbki?
Shop Profile: predatorRC
Latest post of the previous page:
Wiesz, że sniffem ta substancja działa na pół trąbki?
o ile w ogóle zadziała. podanie oralne wykazuje aktywność. ostatni sort jaki miałam dawnooo temu miał postać lekko beżowych suchych płatków (jak rybia łuska). profilu działania nie da się porównać do innych substancji, z tego co pamiętam było więcej euforii i miłości do świata. nie ma takiego typowego upierdolenia. fajnie, że przypomniałam sobie o tej substancji...
Zbiera calkiem dobre opinie i nie widzialem zadnych zatruc po tym, skad to wysyp?
Bracie. 3-MEC w odpowiednich dawkach oralnych robi jak stare dobre 3-4mmc!
Sort identyczny jak opisujesz, coś z wyglądu ala rybie łuski, no własnie taka miłość do świata ale całkiem inna niż po 3mmc czy 4cmc, nie było upierdolenia.Gargameli wrote: ↑5 years agoo ile w ogóle zadziała. podanie oralne wykazuje aktywność. ostatni sort jaki miałam dawnooo temu miał postać lekko beżowych suchych płatków (jak rybia łuska). profilu działania nie da się porównać do innych substancji, z tego co pamiętam było więcej euforii i miłości do świata. nie ma takiego typowego upierdolenia. fajnie, że przypomniałam sobie o tej substancji...
Niestety Twoje nerki i wątroba metabolizuja te substancje w taki sposób jakbyś wrzucił 300mg któregokolwiek ketona.
ma pokrycie... odczynnik jeśli jest dobrej jakości to fazę eufo w stosunku do innych przebija kilkukrotnie [oczywiście p.o.]
a 200mg oralnie i 100mg sniff ? przyznam się szczerze ,że lubie sniffowac nawet jesli wiem ,że zadziała lepiej oralnie ...
Kamilwajha wrote: ↑5 years agom nieprzyjemnosc sprobowac 4-cec i skonczylo sie zyganiem krwia (fusami) i mega struciem przez trzy dni po niecalym gramie oczywiscie nie na raz
To mnie nie pocieszyles.