Latest post of the previous page:
Good packing good service and fast shipping good quality pills very satisfied i recommend this seller! 10/10
Shop Profile: BOLCHEMIST_EU
Latest post of the previous page:
Good packing good service and fast shipping good quality pills very satisfied i recommend this seller! 10/10Serio wrzuciłeś pill będąc na benzo? Przecież to głupotaOnly Perfect wrote: ↑2 years agoDostałem 1 w gratisie i wygląd bardzo ładny. Jednak ze względu że byłem też na benzo nie odczułem efektów. Ludzie piszą że działa to chyba działa.
Na pewno benzo mocno zaburzyło działanie 3MMC.Only Perfect wrote: ↑2 years agoBenzo brałem dzień wcześniej, najwidoczniej jakoś jeszcze weszły sobie w drogę te 2 rzeczy.
No tak no i chce sie po nim spać, przecież branie benzo przed zabawą nie ma najmniejszego sensu
No tak nie ma sensu brać przed zabawą skoro to zabija efekt działania substancji, bez sensu.tajemniczy27xx wrote: ↑2 years agomalyksiaze, nie którzy biorą przed zabawą bo mają np. jakieś kardiozwały(na tle nerwowym) ale to się mija z celem.benzo to jedynie na zejściu żeby móc iść spać i się nie męczyć